Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 28. ledna 2012 v 17:31® timbab
-
mannice> Už jsi zjistil co byl ten prut zač?
- Sobota 28. ledna 2012 v 9:05® skwor
-
osprey> Až budeš hledat bankomat, tak pozor , nejbližší u výstaviště byl ve čtvrtek mimo provoz
A přímo tam jsme žádný neobjevili, ani slečna na informacích o něm nevěděla
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:37® čabi
- osprey> mě ještě zaujal tento prut od Balzeru
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:25® osprey
-
čabi> To není heavy. Heavy feeedery od Daiwy ustojím snadno (to Milo mě bere víc). Níže je odkaz. Není tam celý obrázek, ale asi je to ono.
To je totálně zdolávávací prut – jde za rybou a jak zvyšuješ tah, furt se přidává další a další kus blanku. Někde jsem četl výraz „nekonečná akce“ – tohle je ono.
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:24profil byl smazán
-
osprey> Já sem psal tý váze toho prutu,co jsem myslel já.Myslim,že na něm bylo uvedeno 150g.
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:23® čabi
- osprey> to je ono?
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:23® osprey
-
mannice> Kaprařská speciálka.
To vůbec není heavy, spíš light nebo light medium. Krmítka to hodí spíš lehká, ale to mi neva, chytám na menších vodách a často i bez krmítka.
Hádám, že je to tohle:
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:20® čabi
-
osprey> jj zastavím se, vystavuje tam někdo feedery i od sportexu? Po té superbě od mila se zkusím kouknout v Brně, párkrát jsem v Milu byl,ale ještě jsem si ji nevšimnul. Koukal jsem jenom na premiership,ale ty už jsou zastaralé a ve větších gramážích dost tlustý blank
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:19profil byl smazán
-
mvincik> Ještě zbývá sobota a neděle.To je ještě dost času.Jestli má něco upadnout,nebo se zlomit,tak se to zlomí
.
osprey> A ten tvůj byl kde postavenej,přibližně? Přišel mi dost lehkej na to,že to byla heavyna teda.
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:17® Ciffik
-
o kterým kousku je řeč?
edit: už jsem v obraze, odkaz by se našel, nebo jde o nějakou limitovanou sérii co jde mimo eshopy?
Tento příspěvek byl editován 27.1.2012 22:23:08 uživatelem Ciffik. - Pátek 27. ledna 2012 ve 22:17® osprey
-
mvincik> Jednak je to zkouška vůle, jednak ten klacek budu potřebovat až v dubnu a jednak už jsem letos utrácel.
Ale bojím se, že na to dojde. Čtyři roky jsem neměl pocit, že bych na feeder potřeboval něco nového kromě utrhaných krmítek.
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:13® mvincik
-
osprey> Tak se zbytečně netrap a ráno zajdi k bankomatu, stejně nevydržíš!
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:12® osprey
-
čabi> Stav se za mnou, navedu tě. Je to nepopsatelný klacek. Jiná dimenze. Možná se to spoustě lidí líbit nebude. Ale mě je to šumák.
Zítra jdu třepat. Snad se mi to zlomí v ruce, upadne z toho očko nebo tak něco.
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:09® osprey
-
mannice> Neměli. A cena není až tak drastická. I když cca 4 a půl litru taky není málo. Tamty, co máš na mysli, byly asi za 300 liber a byly to takové velice povedené klasické feedery. Tohle není klasické. Je to něco jako SR3 dotažená do extrému.
Ono tam té Daiwy bylo docela dost i v té prodejní zóně a já mám dar vymetat i velmi zastrčené kouty stojanů.
Jinak co se feederů týče, tak pořád se mi líbí klasika jako Speedmaster nebo Mivardi Professional. Ale tam v pohodě odolám. U tohohle to bude zlé.
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:06® čabi
-
osprey> kouknu, v nedělu bych se tam měl ukázat tak se stavím a obhlídnu tu daiwičku
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:03profil byl smazán
-
osprey> Neměli ho ve stojanu hned naproti vám,vedle vláčecích morethanů? U toho sem totiž taky zkoprněl.Jenže mi bylo jasný jaká bude asi cena.
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:02® osprey
-
mannice> Jde o to, jak je to počítáno. Někde mají těch 130 g opravdu extra heavy.
- Pátek 27. ledna 2012 ve 22:01profil byl smazán
-
čabi> 130g neni zrovna extra heavy ne?
- Pátek 27. ledna 2012 ve 21:59® osprey
-
čabi> Těch moc není. Pokud jde o 420 cm, prohlédni staré články o feederu na výstavách, je tam to Milo. Fakt zajímavý prut. 4 uhlíkové velmi pěkné špice, štíhlý, rychlý, tuhý blank, nevybavuju si nic podobného.
Dneska jsem ale držel v ruce prut, ze kterého mi ukápla slina a málem jsem se vydal hledat bankomat. Team Daiwa Feeder z nějaké skotské edice. Neuvěřitelně tenký blank, delší akce, hustá malá očka. Uhlíkové 2 mm špičky. Je to jak kdyby to postavili na muškařském blanku. Nemyslel jsem, že by mě ještě nějaký feederklacek takhle rozhodil. Není to klacek pro každého, ale pro mě to vypadá na životní nutnost. Ach jo…
- Pátek 27. ledna 2012 ve 21:49® čabi
-
osprey> mě by hlavně zajímalo porovnání celkové tuhosti prutů a jemnosti jejich špic, jestli se i s těmito pruty dají detekovat opatrné záběry ryb na stojácích… nebo udělat takový přehled co je momentálně na trhu a přidat k tomu vlastní(tvoji) fotku,protože většinou fotky umístěné na webech nejsou nic moc, preferoval bych pruty od 420cm a 130g
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:38® osprey
-
čabi> Já se bojím, že na základě pouhého protřepání by se recenze dělat neměla.
Ale nedávno jsem koukal, že Milo pořád ještě dělá ten utahovák, co jsem o něm psal před rokem nebo dvěma a to byl fakt zajímavý prut, kouknul bych na Sportex a pak na tu novou řadu Cormoranu, která má gramáže až do 230 g a není nijak drahá.
Tohle na mě poslední dobou udělalo největší dojem.
Taky jsem dnes viděl nějaké Daiwy cca za osmičku a byly to hodně příjemné pruty, ale ne extra heavy.
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:29® čabi
-
osprey> já bych měl zájem o článek na téma „extra heavy feeder“ – recenze z vystavěných prutů,pokud by to bylo možné…děkuji
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:11® feedřík
-
osprey> nemyslím nic konkrétního co se týče třeba feederu, i když je to záležitost, která by mně osobně zajímala asi nejvíc. Měl jsem na mysli celkový dojmy z výstavy a výtah toho nejzajímavějšího a třeba i až po tom Brnu, ať je možnost srovnání
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 20:35profil byl smazán
-
PS: Moje představa je teda uplně jinde
- Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 20:27® osprey
-
feedřík> Jestli někdo chcete článek o tom, co je nového na feeder, tak bych prosil uvést, co je předmětem zájmu.
Použitelných prutů a navijáků jsou kvanta a a protože je mnohem jednodušší dohánět než prorážet cestu, začínají mi ty věci trochu splývat.
A kdybych měl psát něco o rybářském cajku, tak až po Brnu. V Praze bych nebyl objektivní, protože prodlévám pouze na jedné z výstav, i když jsem druhou viděl.
- Čtvrtek 26. ledna 2012 v 19:42profil byl smazán
-
mvincik> Hele bylo to naproti dragonu,měli tam kyblík gumiček,několika druhů. Myslim,že to je značka los-cormoran.Taky sem tomu pánovi řekl,že do soboty už je tam mít nebudou
. Za 15 kaček,to už se jen tak nevidí. A když to tam projdeš víc,tak tam měli i povedenější rybičky za taky hodně slušnou cenu.A v dragonu měli taky
- Čtvrtek 26. ledna 2012 v 19:34® mvincik
-
mannice> Kdepak??
- Čtvrtek 26. ledna 2012 v 19:32profil byl smazán
-
mvincik> Byl jsem tam dá se říct 7hodin a stejnak se přiznám, že vůbec né všechno sem si stihnul prohlídnout.Tolik informací,nových lidí a novinek,že člověk nestíhá vstřebávat.Pro mě určitě nejzajímavější kauf byl nějaký výprodej twistrů 10kusů za 15,–
- Čtvrtek 26. ledna 2012 v 19:29® sus1
-
mannice> Tak hlavně že se tě líbilo,to je důležitý.
- Čtvrtek 26. ledna 2012 v 19:27® mvincik
-
mannice> Takovej problém jsem měl v loni. Nenašel jsem skoro cestu ven, natož pak, abych si pamatoval nějaké názvy…
A co bude zítra, ví jen Bůh.