Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:55® timbab
timbab

čabi> Musím odzkoušet zatím dobírám staré zásoby.

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:51® čabi
čabi

timbab> mě loni háčky od colmicu těžce zklamaly… dochytám co mám a jdu do jiných

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:50® timbab
timbab

mannice> Kouknu ale já háčky kupuju radši naživo :-)

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:49profil byl smazán

timbab> Hele,tady maj ty kamatsu háčky dost levný.Koukal si tam? Maj i slušnej výběr,se divim.

http://www.fishparadise.cz/…c-56_88.html

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:46® timbab
timbab

mannice> Teď málo,cca 50 musím dokoupit.

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:45profil byl smazán

mvincik,timbab> Vy jste zas chytrý :-)) . Kolik máš splávků ty timbab?

Jdu mrknout na ty Balsaxi

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:40® timbab
timbab

mannice> Nevím,třeba používám Balsax.

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:35® mvincik
mvincik

mannice> Pravda je jedna, že ty levné jednou zmáčkneš a hotovo. Mám ještě krabičku snad po dědovi, jsou tam i válečky a ty můžeš používat dokola, je to asi holt lepší matroš. :-)

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:34profil byl smazán

timbab> Trofejní ryby by si do něj mohli zobnout místo do nástrahy :-)) . Tak mi ukaž náký spešl teda,já jsem mimo mísu. :-P Nepočítal jsem to,ale i s angličákama tak 30 splávků tipuju.

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:30® timbab
timbab

mannice> Mně ten troj nijak nevadí a rybám taky ne :-))
No spešl-takový ty levný broky jsou dobrý tak na střílení prakem :-D
A co je dost splávků,smím-li se zeptat?

Tento příspěvek byl editován 23.1.2012 19:31:50 uživatelem timbab.
Pondělí 23. ledna 2012 v 19:27profil byl smazán

timbab> Prostě,prostě.Já si myslim,že by to mohlo mít větší nosnost.Ale mě by tam ten obratlík asi vadil,jako rušivej element. Jak spešl?Jaký spešl? Splávků mám dost,když pravda nejsem sběratel.A háčků mám taky dost,spíš potřebuju nějaký velikosti dokoupit,který jsem nejvíc používal.

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:19® timbab
timbab

mannice> Nevím,nezkoušel-prostě to tak dělám.
Jak nějaký bročky?Musíš mít spešl :-))
No a splávky ještě a háčků víc :-D

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:15profil byl smazán

timbab> Nezkoušel si jestli to má větší nosnost?

Na plavanou potřebuju taky něco málo dokoupit.Jsem naučenej rybařit nízkonákladově,tak­že mi budou stačit nějaký bročky,dvě krabičky háčků dokoupim a s úsměvem k vodě :-)

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:10® timbab
timbab

mannice> Má to výhodu v tom že můžu cokoliv libovolně převázat-teda aspoň pro mě.
No vyjde to na víc-ještě to není všechno a ještě potřebuju dokoupit na plavanou.

Pondělí 23. ledna 2012 v 19:05profil byl smazán

timbab> Tak to tě výjde na pěknej baťoh :-)) . Já takhle páter nikdy nenavazoval,je v tom náký klad?Když to tak děláš,tak předpokládám že je :-)

Pondělí 23. ledna 2012 v 18:52® timbab
timbab

mannice> Používám háčky Colmic,Kamatsu.
Přes trojobratlíky vážu pátera a vlasce Awa shima a Mistrall.

Pondělí 23. ledna 2012 v 18:49profil byl smazán

timbab> Jaký háčky používáš ? K čemu používáš trojobratlíky? A jaký vlasce ? :-)

Tento příspěvek byl editován 23.1.2012 18:49:43 uživatelem .
Pondělí 23. ledna 2012 v 18:45® timbab
timbab

mannice> Tak to máme: krmítka na stoják/řeka,prů­jezdy,návazco­vou šňůru,,háčky(kvanta :-D ),obratlíky,tro­jobratlíky,vlas­ce atd atd

Pondělí 23. ledna 2012 v 18:36® timbab
timbab

mannice> Tak chvíli počkej dám to trochu dokupy :-))

Pondělí 23. ledna 2012 v 18:26profil byl smazán

timbab> Tak pošli seznámek,ať se máme na co koukat :-)

Pondělí 23. ledna 2012 v 18:25® timbab
timbab

mannice> Tak nový vlasce jsou jasný,a spousta dalších věcí.

Pondělí 23. ledna 2012 v 17:57® All Armor
All Armor

lunimus> Před časem jsem se kdesi zmínil že jsem dávno, snad před 20 lety, spářil spodní dva tuhé díly, co mi zůstaly z jakéhosi amerického proutku polámaného u moře s horním „gumovým“ dílem, co mi zase zůstal z jakéhosi mušáku. Vznikl z toho takový srandovní prut. Spodek sice štíhlý a lehký, ale tvrdý jako tyčka do plotu a vrch jako bláto. Moc jsem se tím nezabýval. Až jednou jsem „to“ vzal vyvenčit na lov parem. A dospěl jsem k tomu, že jsem v silné vodě na řece, v místě širokém cca 50 m a samý vracák a vír, používal tento prut tak, že jsem použil jako zátež olivu 8–10–15 g, pod ní obratlík s návazcem 50–100 cm, háček typu „orlí dráp“ a rousnici jako prst. Daleký hod šikmo proti proudu. Prut ve vidličce rovnoběžne s korytem. Nástraha se pomalu valila po dně, občas se zastavila, zase se pohla a pročesávala čvelkou plochu. Špička sebou jen poškubávala. Když došlo k prudkému ohnutí špičky, už tam byla trofejní parma. Chvíli jsem to praktizoval, ale já nejsem sedavý typ. Pak jsem „to“ zničil, či kdesi nechal a pokud bylo trochu času, tak jsem bral jen mušák. A po létech čtu cosi o feedru, který byl tady novinkou a čumím…

Tento příspěvek byl editován 23.1.2012 17:58:53 uživatelem All Armor.
Pondělí 23. ledna 2012 v 16:46profil byl smazán

spike> Já si brigády udělal.Na známku je ještě čas,mám takovej potic do února?

Bigpista> Tak to potom jooo :-))

Pondělí 23. ledna 2012 v 16:31® Bigpista
Bigpista

mannice> Není co obdivovat, nic mě to nestojí a ještě mám den volna. No a v duchu si říkám, že by mi to mohlo sem tam odmazat nějaký ten černý puntík :-))

Pondělí 23. ledna 2012 v 16:26® mvincik
mvincik

osprey> No pravdu máš. Vždy jich sebou vozím víc, mam to z fiškama sotva 50/50.

Pondělí 23. ledna 2012 v 16:25® spike
spike

mannice> Noty taky ještě nemám, zaplatil jsem leda členské. Doba je zlá a brigáda žádná :-((

Pondělí 23. ledna 2012 v 16:11profil byl smazán

osprey> Tak to přijímám,ale budu potřebovat nějaký pohodlný křesílko.Ať vydržim šlapat celý den :-)) .

Bigpista> Sem asi hroznej srab,ale já bych tu krev nedal.Sem rád,když jdu na odběry.Obdivuju ;-)

mvincik> Zas tak uplně ne,ale když je to jednou za rok a mám možnost si okamat tolik prutů.Alespoň trochu zaženu ten svůj absťák.Škoda,že nebude bazén.Vzal bych si i plavky :-))

Pondělí 23. ledna 2012 v 16:11® osprey
osprey

mvincik> Rohlík je nástraha. Multifunkční a zcela klíčová. Navíc je to i energie sbalená na cesty. Wobbleru se nenažereš:-))

Pondělí 23. ledna 2012 v 15:59® mvincik
mvincik

mannice> Kdyby na rohlík nebylo, na rybářskou nástrahu být musí…to si pamatuj! :-)

Pondělí 23. ledna 2012 v 15:56® Bigpista
Bigpista

mannice> To si piš, že si pořídím náplast :-D