Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 31. srpna 2011 v 16:46® skwor
-
Poky> Já letos feederu moc nedal, vidím to tak na 5 vycházek
Ale před sezónou jsem si od šíma koupil Speeda na vláčku a ten mi sedl naprosto dokonale.
- Středa 31. srpna 2011 v 7:16® Poky
-
skwor> no pár jich mám
a pořád koukám čim bych si sbírku rozšířil
Ten klacek na kterej si koukal byl Shimano Vengeance,neni to bůhví jakej super prut,ale je to takovej můj mazlik,tim jak je měkkej,tak jsou snim super zdolávačky už od ryb menších velikostí.Je to prostě skvělej pocit mít na tomhle klacku jakoukoliv rybu.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:21® Juraj
-
compaq> Co to je? Aha, asi krmení. Tak se zkus podívat v Gammarusu, bo s touto značkou ještě nedávno koketovali. proč ho tak nutně potřebuješ? Trh je doslova nacpán vesměs kvalitním krmením. Ten výběr je doslova ohromující.
Tento příspěvek byl editován 30.8.2011 20:25:38 uživatelem Juraj. - Úterý 30. srpna 2011 ve 20:13® compaq
-
ahoj lidičky nevíte kde by se dal koupit source groundbait od DYNAMITE BAITS nemůžu ho nikde sehnat u nás v ČR ho nikdo nemá .Nebo nevíte nějakou stránku i v zahraničí kde by se to dalo koupit a kde jsou schopní to poslat do ČR. Díky .
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:09® skwor
-
Poky> Nazdar, Ty těch feederů budeš mít taky hezkou otep, co?
Pamatuju, že jsem u Tebe koukal na nějaký hodně měkký šímo.
- Úterý 30. srpna 2011 v 19:59® Juraj
-
RuSaKsRo> Třeba taky proto, že je velmi šetrná k prutům a i při postavení prutu nahoru má své výhody. Nemusím se dívat jak tam prut pokládám prostě vím, že to trefím a prutu neublížím. Tím nemyslím po náhozu, ale při vylovování ryby, nebo při napichování nástrahy a plnění krmítka. Mám zautomatizované pohyby. Vytáhnu z vody udici, chytím háček prut odkládám do vidle, zároveň palcem povolím bojovku. Napíchnu nástrahu, stáhnu krmelec do kýble naplním, palcem utáhnu bojovku. Zdvihnu prut a domotáním ho sklopím ke kýblu. Zvednu a už to letí. Je to poměrně rychlý proces a feederová vidlička tuto rychlost velmi usnadňuje.
Tento příspěvek byl editován 30.8.2011 20:01:12 uživatelem Juraj. - Úterý 30. srpna 2011 v 17:19® Kubah
-
Kubah> To jsem zase něco napsal
Mně ty špičky vyhovujou…
- Úterý 30. srpna 2011 v 16:02® osprey
-
RuSaKsRo> Záleží, jak si ten prut dáš. Zásek do strany je z klasické vidličky o něco pomalejší. Pokud máš dost vysokou vidli, prut špičkou vzhůru a sekáš k sobě, je rozdíl minimální.
- Úterý 30. srpna 2011 v 15:46® RuSaKsRo
-
rozumim
- Úterý 30. srpna 2011 ve 12:59® Shrek
-
RuSaKsRo> dají, ale není to to pravé ořechové.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 12:05® RuSaKsRo
-
osprey> ale na feeder se teda dají použít i klasické vydličky ne ???
- Úterý 30. srpna 2011 v 10:35® osprey
-
RuSaKsRo> Hodně vidliček pro feeder má i slušné možnosti polohování a tak. Já jsem minimalista, čím míň toho tahám, tím jsem radši.
Hodně vidliček vychází z toho, že feeder se často chytá s prutem daným rovnoběžně s břehem.
- Úterý 30. srpna 2011 v 10:30® RuSaKsRo
-
osprey> děkuju za odpověd´
- Úterý 30. srpna 2011 v 10:17® osprey
-
RuSaKsRo> Abys mohl sekat do strany. Například. Ale já používám spoustu druhů vidliček, i z klacku (neřežu je, bo se to nemá, ale suchého roští je u vody dost). A důvod? Pořád ještě jezdím na ryby do okolí na kole a každý krám, co nemusím tahat s sebou, je fajn.
- Úterý 30. srpna 2011 v 10:05® RuSaKsRo
-
proč se u feederu používá jiná vydlička než u normální položené??
- Úterý 30. srpna 2011 v 9:33® RuSaKsRo
-
skwor> díky
- Úterý 30. srpna 2011 v 9:21® Kubah
-
Poky> já špičky a dobrý..
- Úterý 30. srpna 2011 v 7:06® Poky
-
Kubah> hele fakt netušim co to je za značku,koupil sem tu špici(2oz) u nás v ryb.potřebách a značka bylo to poslední co mě zajímalo,měl sem ten klacek sebou a zkoušel a zkoušel která bude nejlíp sedět(nejen rozměrově)
- Pondělí 29. srpna 2011 v 16:48® Kubah
-
Poky> Jinak mám taky ten 40–120g
- Pondělí 29. srpna 2011 v 16:44® Kubah
-
Poky> Já poprvý chytal včera odpoledne na rybníku, fakt mi sedí – v týdnu ho vezmu na řeku..
Jinak zpracování super, pouzdro taky…
Jaký špičky si dokoupil?
Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 16:45:26 uživatelem Kubah. - Pondělí 29. srpna 2011 ve 14:42® Poky
-
Kubah> Virtual je dobrej proutek,mám ho v heavy a nemůžu si skoro stěžovat.Jenom ty špice co k tomu dávaj nejsou dobrou volbou,2 z nich jsou žvejky(ale totální) a ta třetí je tuhá jak násada od koštěte,musel jsem si dokoupit jinou.Ty originální skoro vůbec nepoužívám.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 10:59® skwor
-
RuSaKsRo> Nekupovat, blank má průměr násady od krumpáče.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 10:52® osprey
-
Juraj> On má jednu výhodu – chodí jen tam, kde jsou velké ryby. Cejni 25 cm by mu tak dobře nešli. Ale poradil by si.
Feeder je pochopení možností a individuálním vyladění. Vlastně je až div, že se toho o tom dá tolik napsat.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 8:29® Juraj
-
osprey> Tak jasně. Je to logické. Pokud jsou velká kukuřice a k tomu přiměřeně velký háček konstantou, tak musíš najít řešení někde jinde a tolik možností u feederu zase není. Potom by jsi byl sám proti sobě, kdyby jsi nevyzkoušel vše co se nabízí a jak píšeš, tak pak hraje ta momentálně správná špička důležitou roli. Jinak v mnoha případech považuji vyzdvihování důležitosti mít po ruce všechny dostupné tuhosti špiček spíše za podporu prodeje. Jinak mistrem v používání samochytacích sestav je majitel konkurenčního webu. Došel jsem k závěru, že k feederovému chytání feeder vlastně vůbec nepotřebuje.
Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 08:35:34 uživatelem Juraj. - Neděle 28. srpna 2011 v 17:50® RuSaKsRo
-
máte někdo skušenosti s prutem sema blalance 3.50m předem děkuji za odpovědi
- Sobota 27. srpna 2011 ve 14:12® olda
-
Kubah> Colmic je Colmic,vlastním Valiant a jsem spokojen.
- Sobota 27. srpna 2011 v 7:58® Kubah
-
Nová hračka
- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:46® olda
-
osprey> prosím zkus se podívat na email co máš uveden v profilu.děkuji.
- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:31® osprey
-
Juraj> Když máš tu sestavu takovou, že se ti tam ta ryba napíchne sama, tak je to s tou špičkou celkem nepodstatné. Já teď chytám na kukuřici (velkou, vařenou) a s návazcem 0.18 mm (jednou nestačil). A mám všelijaké záběry. Od ryb co na to nemají, od ryb, co jsou vych…é jak mraky i od těch, co nakonec chytnu (lapeno celkem 5 cejnů, vždy jeden za vycházku, jediný neměl přes 50 cm).
Zkoušel jsem 3 špičky – 2 oz laminát, 3 oz carbon, 3/4 oz laminát. Dvouuncovka laminát válcuje zbytek. Ty ryby na to nespíchají, berou bídně, většinou sekám ve fázi takového toho pocukávání (ani jeden kapr to nehnul). V mém případě na špičce záleží. Kdybych dal malou nástrahu, vlasec 0.12 mm a trochu to pošteloval, tak by se na to ryby věšely a špička by nehrála takovou roli.
Je to o situaci, o návycích každého jednotlivce a tak. Já mám kousek pravdy, ty máš kousek pravdy, jenom ryby mají smůlu…
- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:17® RuSaKsRo
-
osprey> děkuji ráno už jsem četl