Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 22. července 2011 v 16:52® Shrek
-
kerob> Tssss, vy jste všichni zralí na novej pořad na kabelovku. Fishing and hunting zrušíme a uděláte novou show – fishing and tuning.
Tento příspěvek byl editován 22.7.2011 16:52:35 uživatelem Shrek. - Pátek 22. července 2011 v 15:45® kerob
-
Alivio> pche, z dvojdilnyho jerkace jsem udelal tridilny naposledy tuhle sobotu
- Pátek 22. července 2011 v 15:38® Shrek
-
osprey> no tak já jsem během těch několika máo chvil pochopil, že jakmile se někde motá David H., David B. a Ty, tak tam se člověk nenudí. Jo a ještě Prutos, ten umí udělat ze dvoudílného jerkovacího prutu trojdílný.
- Pátek 22. července 2011 v 15:14® Pepé
-
Grand Prix Moravy ZRUŠENO !!!
pro všechny, kteří byli přihlášeni a počítali s tím, že zítra závodíme na GP Moravy, závod je odložen z důvodu očekávané velké vody – na zítra hlášen průtok 450 kubíků, odložení mi telefonicky potvrdil ředitel závodu Pavel Bořuta. Hledá se náhradní termín, vypadá to na 6.-7. případně 12.-13. srpen
Tento příspěvek byl editován 22.7.2011 15:14:36 uživatelem Pepé. - Pátek 22. července 2011 ve 14:32® osprey
-
Alivio> To byly dost fousatý časy
Od té doby mám lepší historku z podobného soudku. Ale při té jsem mlčel.
- Pátek 22. července 2011 ve 14:18® Shrek
-
ladineks> jen se těš, on o tom umí Míra hezky vypravovat. Když jsem ho viděl naposledy o tom mluvit, tak jsem na něj musel do kamery zakřičet, že mu bere ryba feeder s sebou, jinak by o něj přišel. Debata jej zabrala natolik, že jsem mu pak dělal osobního zasekávače.
- Pátek 22. července 2011 ve 13:27® osprey
-
mannice> Bolen se vytírá už někde v 35 cm. Nemusíte tam mít metrový krávy. A možná stejně máte, ony se moc neukazují.
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 20:12® timbab
-
mannice> Tady jsou taky boleni.Ještě je dost tloušťů a hrouzků.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 19:57profil byl smazán
-
timbab> u nás je hrozně moc potěru bolínka..Takhle to vypadá že jich tu musí bejt hodně a přitom o ničem závratnym nevim.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 19:46® timbab
-
mannice> Je to možné.Těžko říct.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 19:42profil byl smazán
-
timbab> u nás to s ouklejkama vypadá stejně..Dřív jich tu bylo tisíce u hladiny,teď je to bída..Nevim kam tak najednu odcestovali.Že by to měl na vroubek i černopták?
- Čtvrtek 21. července 2011 v 19:37® timbab
-
mannice> Tak tady už skoro nejsou vidět oukleje.Dřív jich bylo jak sra…
- Čtvrtek 21. července 2011 v 19:32profil byl smazán
-
timbab> a boleni a okouni a štiky a candáti a jeseni a vlastně skoro každá ryba + kachny,labutě atd..Takže maj hodně těžkej start do života
- Čtvrtek 21. července 2011 v 19:23® timbab
-
mannice> Potěr a menší rybky stejně sežerou sumci a tloušti.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 19:16profil byl smazán
-
osprey> U nás bych řek to samý,potěru je dost.Doufám že něco vydrží..
- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:35® ladineks
-
osprey> Jasné, na srazu se hlásím
- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:20® osprey
-
skwor> Což normální letní povodeň by měla být v pohodě. Průšvih je, když to vlítne do polí – potěr tam z velké části zůstane. A letos jsme tu měli dobrý výtěr, nejlepší od roku 2003. Byla by těch rybiček škoda. Ale zatím to vypadá rozumně.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:10® skwor
-
osprey> Berounka je taky metr nad normálem, dneska jsem se tam byl mrknout. Ale ta většinou klesá rychle.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:06® osprey
-
ladineks> Otava teď vykočila nahoru. Vem si pár rousnic.
Na srazu se přihlas, rád potkám kolegu Jihočecha.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 16:52® ladineks
-
osprey> V pátek a v sobotu jedu na Otavu, tak uvidím… no a v září do Jestřabic
- Čtvrtek 21. července 2011 v 16:47® osprey
-
ladineks> Ono i tady se nechá zachytat, ale jak mi ubývá času a to něco je stále méně zajímavé, tak se mi tam kolikrát ani nechce. Parmy jsou pryč, jak vypadá násaďák, to vím.
Jezdíval jsem zjara na Orlík, tam se taky ještě nechá něco chytit.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 16:24® ladineks
-
osprey> Jo to je pravda a obzvláště v okolí Strakonic nebo ČB (ale tady jsou alespoň Hněvkovice, kde přece jenom ještě něco je).
- Čtvrtek 21. července 2011 v 16:19® osprey
-
ladineks> Nevím, bude to spíš jen takové rozmělnění a víc do detailů, ale feeder je pořád jen feeder, dnes jako tenkrát. Akorát tenkrát bylo tady v okolí snadnější něco pěkného chytit.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 16:17® ladineks
-
osprey> Super, díky, dokonce jsem doma vyhrabal České rybáře asi z roku 2006, kde podobné články od tebe taky vycházeli … Tak jsem zvědav na posun
- Čtvrtek 21. července 2011 v 16:00® osprey
-
ladineks> Skoro hotové, chybí mi nějaké fotky a ilustrace. Ale myslím si, že to bude pro spoustu lidí málo přínosný díl – ovšem považuju ho za nutný. Ostatně uvidíme. Myslím, že vyjde do 14 dnů.
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 14:27® ladineks
-
osprey> Zdravím, jak to vypadá s dalším pokračováním Základů feederu? už se těším na 2. díl
- Čtvrtek 21. července 2011 v 6:09® Butchi
-
osprey> To já taky ne, při výběru prutu u mě značka nehraje roli. Zajímá mě, jak mi to sedne do ruky. Je teda fakt, že třeba Dragon Destiny jsem kupoval více méně naslepo, ale měl jsem štěstí – super proutek.. Dřív jsem býval zarytý Shimanista, ale ty časy už jsou dávno pryč. Tím neříkám, že bych si Shimo nekoupil, ale prostě mi do ruk nějak nesedí (Až na SM Match). Technium feeder jsem v ruce bohužel neměl, jen vláčák a ten byl super. Sice ráhno do 60g, ale chytal jsem s ním cca 5 let
- Středa 20. července 2011 ve 21:27® osprey
-
Butchi> Nejsem až takový Daiwofil, ale asi bych nechal ten šikmooký klacík vyhrát. Ovšem ona je to hodně záležitost pocitů majitele.
Já mám svoje Shimana Technium, už se to nedělá, ale u nás jsou to pruty tak akorát.
- Středa 20. července 2011 ve 21:23® Butchi
-
osprey> To rozhodně ne, ale dokud můžu, tak to s těmi pruty drtím
Momentálně se rozhoduju mezi Daiwa SR3 13ft, Trabucco XT 390 a Trabucco MRX-V 390. Vše Medium power. Mám rád tyhle dilemata
- Středa 20. července 2011 ve 21:12® osprey
-
Butchi> Ty určitě ne, ale šrajtofle se občas nerada vzdává svého obsahu.