Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 20. července 2011 ve 20:28® Butchi
Butchi

Tak jsem se dozvěděl, co jsem potřeboval. S Medium Power se dá nahazovat v pohodě krmelec 50–60g, dá se zajít i na 80 a 100, při troše opatrnosti. Nakonec mi bylo sděleno, že si stejně koupím ještě jeden, čemuž se rozhodně bránit nebudu :-)) ))

Středa 20. července 2011 v 19:38® osprey
osprey

Tak jsem se dnes celý den chystal na feeder a nakonec jsem nedošel ani do kouta, kde stojí. To už je totální degradace osobnosti… :-D

Středa 20. července 2011 v 17:46® Kubah

skwor> nebo si nekupuj ani Technium a ušetříš na Švédsko tisíce tři :-))

Středa 20. července 2011 v 17:05® skwor
skwor

Kubah> Stejně nakonec vezmu to Technium, pořád to je ušetřený litr na Švédsko :-)

Středa 20. července 2011 v 16:30® Kubah

skwor> Ty twiny fc byly před Vánocema fakt za parádní ceny.. A pak jich byly všude plný bazary :-)

Středa 20. července 2011 v 16:28® Kubah

To já u navijáků jsem Zauberista a klonysta :-))

Tento příspěvek byl editován 20.7.2011 16:29:01 uživatelem Kubah.
Středa 20. července 2011 v 6:59® Butchi
Butchi

mannice> Podle mě stačí vyčistit a promazat. Prostě základní údržba.

Úterý 19. července 2011 ve 20:58® Butchi
Butchi

skwor> Ona je ta značka asi stejně nepodstatná. Důležité je, jak to komu sedne. I kdyby na tom bylo napsané Amater Fishing, mělo to plechové střeva a hladký chod, hned bych si to koupil.

Úterý 19. července 2011 ve 20:17® skwor
skwor

Butchi> Ortodoxní Shimanista nejsem ani zdaleka, ale něco od nich mám. Stejně tak nejsem ortodoxní Daiwista, jeden naviják od nich mám, ale další kupovat nebudu.

Úterý 19. července 2011 ve 20:11® Butchi
Butchi

skwor> Samozřejmě, to je jen můj osobní názor, nebo jak to říct. Býval jsem zarytý shimanista, ale skončil jsem s tím. Tož proto :-)

Úterý 19. července 2011 v 18:08profil byl smazán

osprey> To měnim jednou týdně. Doufám že to stačí..:-)

Úterý 19. července 2011 v 18:01® osprey
osprey

mannice> Jednou do roka vyměníš převody, ložiska, hlavní osu a překlápěč.

Jednou za dva roky zbytek:-D

Úterý 19. července 2011 v 17:46profil byl smazán

Butchi> Co je podle tebe správná údržba ?

Úterý 19. července 2011 v 17:18® skwor
skwor

Butchi> Lepší? Záleží na úhlu pohledu, Caldia možná lepší bude. Jenomže dám dost na svůj osobní pocit a to Šímo se mi prostě zamlouvalo víc (nebo počkám jestli Gammáč nasadí stejnou cenu za Twina FC jako loni před vánoci. To by nebylo o čem).

Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 17:22:02 uživatelem skwor.
Úterý 19. července 2011 v 17:15® Butchi
Butchi

skwor> Původně plánováno jen na matchku.. Ale musel jsem ho holt nouzově použít.. technium fc jsem v ruce neměl, mimochodem, neměl bys lepší si za ty prachy vzít caldii z UK?

Úterý 19. července 2011 v 17:14® Butchi
Butchi

mannice> Naviják vyšší střední třídy. Tzn, že musí za ty prachy vydržet při správné údržbě pěkně dlouho..

Úterý 19. července 2011 v 17:11® skwor
skwor

Butchi> Jo Ty máš RCčko… Tak to jsem přehlédl, já mám starší 2500 GTM-RB, ten měl obě kovové a navíc jsem ho kupoval za cenu Exage :-) (pořád se dá sehnat třeba Gammarusu, ale dřáž). Na vláčku teď plánuju Technium FC, na jaře jsme si s ním s ospreyem točili na výstavě a líbil se mi moc.

Úterý 19. července 2011 v 17:08profil byl smazán

Butchi> Já mám daiwu advantage (caldie) a sem spokojenej..Lepší strojek sem si asi vybrat nemoh,naprosto hladkej chod i při těžkých nástrahách.Mám ho zatim jenom na vláčku a myslim si že tam má právem své místo.

Úterý 19. července 2011 v 17:03® Butchi
Butchi

skwor> Ten naviják mě štve. Za prvé mě vytočila náhradní plastová cívka, za druhé kvalita zpracování a za třetí, ta plastová cívka děla strašné zvuky, bojím se, že ho rozsypu. Se základní kovovou problém není. Srovnávat jeho chod například s novým zauberem je urážka pro posledně jmenovaný výrobek.. Ale toť můj názor, navíc je to primárně na plavku, co si budeme říkat.. Stradic FC je podle mě zbytečně předražený.

Úterý 19. července 2011 v 17:00® Butchi
Butchi

osprey> To asi bude chtít generální úklid :-) Jinak mám tu Caldii objednanou 3000× do kombinace s Black Hunterem, největší nástraha, na jakou chytám, jsou 9cm woblery, přičemž preferuji štíhlé tvary.. Jinak smáci do 10cm, rotačky max 3, Plácnu ji i na tu SR3, velikost by měla být akorát. A Stradic půjde tam, kam patří, tedy na matchku a na přicházející picker..

Úterý 19. července 2011 v 16:59® skwor
skwor

osprey> Přesně. Ono to asi bude kus od kusu u všeho… Tuším že RaF měl s Caldií problémy taky a přitom znám lidi, co s ním motají prakticky pořád už přes dva roky a jede jim naprosto v pohodě.

Úterý 19. července 2011 v 16:29® osprey
osprey

skwor> To je právě ono. Caldie by měla schroustat víc, i když i u ní existují méně povedené kusy. Viděl jsem minimálně jeden a ostatně i sethy to tu psal.

Proto jsem vždycky v těchhle diskuzích opatrný. Spousta cajku je v pohodě, ale nesmíš překročit úroveň zatížení, na kterou jsou stavěné.

Úterý 19. července 2011 v 15:41® skwor
skwor

osprey> Vždycky šlo o lehčí nástrahy. SSR 14 bych na něj asi nepověsil, přece jenom mám ten naviják hlavně na plavačku :-)

Úterý 19. července 2011 v 15:31® osprey
osprey

skwor> Je otázka, co na tom Stradicu taháš a někdy i to, jak povedený máš kus. Podívej se třeba na velmi rozporuplné reference na Exage.

Úterý 19. července 2011 v 15:21® kerob
kerob

skwor> ja Stradica na vlacku pouzival od roku 1997. Ted pouzivam Symetre, coz je uplne stejne rychlej navijak a pomalejsi bych asi nechtel… aspon na lehci vlacku.

Úterý 19. července 2011 v 15:14® skwor
skwor

Butchi> Není utrpení trošku silné slovo? Párkrát, když jsem u vody nic jiného neměl, jsem taky z nouze použil na vláčku Stradica 2500, ale že by to zaznamenalo nějaké následky na mě nebo na navijáku jsem neshledal :-)

Úterý 19. července 2011 v 10:16® osprey
osprey

Butchi> Potřebuju čas, klid a tak. Nějak nic z toho nemůžu najít. Materiálu se mi za těch dvacet let nahromadilo dost.

Úterý 19. července 2011 v 7:41® Butchi
Butchi

osprey> Asi doma zašaším s váhou. Souhlasím, tohle by se jim moc nelíbilo :-) Pokud nic nepotřebuješ, tak jsi šťastný člověk. Já už čekám akorát na Caldii z Anglie (vláčet se Stradicem 3000 gtmrc je utrpení) a pak tu SR3. Zvažuju ještě nějaký Picker na blbnutí na jaře. Ale to už je jen detail :-)

Pondělí 18. července 2011 ve 22:13® osprey
osprey

Butchi> Zvaž si ten nabitý krmelec a v krámu pověs jen olovo. On by asi nikdo nebyl nadšený, kdybys mu klepal v krámu na zem futro:-))

DObré obchodníky se snažím podporovat, ale už dlouho jsem nikde nebyl. Nic nepotřebuju…

Pondělí 18. července 2011 v 15:06® Butchi
Butchi

osprey> S tím naprosto souhlasím.. Možná, že by obchodník měl to olovo i poskytnout.. Naviják si vezmu klidně svůj.. Ale jde mi o ten velký, naládovaný krmelec (50g+papů pro rybičky). Mám to primárně na řeku a pro tento kus jsem se na 99% rozhodl. Pokud to utáhne. Dobré obchodníky podporovat, špatné ne.