Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 20. července 2011 ve 20:28® Butchi
-
Tak jsem se dozvěděl, co jsem potřeboval. S Medium Power se dá nahazovat v pohodě krmelec 50–60g, dá se zajít i na 80 a 100, při troše opatrnosti. Nakonec mi bylo sděleno, že si stejně koupím ještě jeden, čemuž se rozhodně bránit nebudu
))
- Středa 20. července 2011 v 19:38® osprey
-
Tak jsem se dnes celý den chystal na feeder a nakonec jsem nedošel ani do kouta, kde stojí. To už je totální degradace osobnosti…
- Středa 20. července 2011 v 17:46® Kubah
-
skwor> nebo si nekupuj ani Technium a ušetříš na Švédsko tisíce tři
- Středa 20. července 2011 v 17:05® skwor
-
Kubah> Stejně nakonec vezmu to Technium, pořád to je ušetřený litr na Švédsko
- Středa 20. července 2011 v 16:30® Kubah
-
skwor> Ty twiny fc byly před Vánocema fakt za parádní ceny.. A pak jich byly všude plný bazary
- Středa 20. července 2011 v 16:28® Kubah
-
To já u navijáků jsem Zauberista a klonysta
Tento příspěvek byl editován 20.7.2011 16:29:01 uživatelem Kubah. - Středa 20. července 2011 v 6:59® Butchi
-
mannice> Podle mě stačí vyčistit a promazat. Prostě základní údržba.
- Úterý 19. července 2011 ve 20:58® Butchi
-
skwor> Ona je ta značka asi stejně nepodstatná. Důležité je, jak to komu sedne. I kdyby na tom bylo napsané Amater Fishing, mělo to plechové střeva a hladký chod, hned bych si to koupil.
- Úterý 19. července 2011 ve 20:17® skwor
-
Butchi> Ortodoxní Shimanista nejsem ani zdaleka, ale něco od nich mám. Stejně tak nejsem ortodoxní Daiwista, jeden naviják od nich mám, ale další kupovat nebudu.
- Úterý 19. července 2011 ve 20:11® Butchi
-
skwor> Samozřejmě, to je jen můj osobní názor, nebo jak to říct. Býval jsem zarytý shimanista, ale skončil jsem s tím. Tož proto
- Úterý 19. července 2011 v 18:08profil byl smazán
-
osprey> To měnim jednou týdně. Doufám že to stačí..
- Úterý 19. července 2011 v 18:01® osprey
-
mannice> Jednou do roka vyměníš převody, ložiska, hlavní osu a překlápěč.
Jednou za dva roky zbytek
- Úterý 19. července 2011 v 17:46profil byl smazán
-
Butchi> Co je podle tebe správná údržba ?
- Úterý 19. července 2011 v 17:18® skwor
-
Butchi> Lepší? Záleží na úhlu pohledu, Caldia možná lepší bude. Jenomže dám dost na svůj osobní pocit a to Šímo se mi prostě zamlouvalo víc (nebo počkám jestli Gammáč nasadí stejnou cenu za Twina FC jako loni před vánoci. To by nebylo o čem).
Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 17:22:02 uživatelem skwor. - Úterý 19. července 2011 v 17:15® Butchi
-
skwor> Původně plánováno jen na matchku.. Ale musel jsem ho holt nouzově použít.. technium fc jsem v ruce neměl, mimochodem, neměl bys lepší si za ty prachy vzít caldii z UK?
- Úterý 19. července 2011 v 17:14® Butchi
-
mannice> Naviják vyšší střední třídy. Tzn, že musí za ty prachy vydržet při správné údržbě pěkně dlouho..
- Úterý 19. července 2011 v 17:11® skwor
-
Butchi> Jo Ty máš RCčko… Tak to jsem přehlédl, já mám starší 2500 GTM-RB, ten měl obě kovové a navíc jsem ho kupoval za cenu Exage
(pořád se dá sehnat třeba Gammarusu, ale dřáž). Na vláčku teď plánuju Technium FC, na jaře jsme si s ním s ospreyem točili na výstavě a líbil se mi moc.
- Úterý 19. července 2011 v 17:08profil byl smazán
-
Butchi> Já mám daiwu advantage (caldie) a sem spokojenej..Lepší strojek sem si asi vybrat nemoh,naprosto hladkej chod i při těžkých nástrahách.Mám ho zatim jenom na vláčku a myslim si že tam má právem své místo.
- Úterý 19. července 2011 v 17:03® Butchi
-
skwor> Ten naviják mě štve. Za prvé mě vytočila náhradní plastová cívka, za druhé kvalita zpracování a za třetí, ta plastová cívka děla strašné zvuky, bojím se, že ho rozsypu. Se základní kovovou problém není. Srovnávat jeho chod například s novým zauberem je urážka pro posledně jmenovaný výrobek.. Ale toť můj názor, navíc je to primárně na plavku, co si budeme říkat.. Stradic FC je podle mě zbytečně předražený.
- Úterý 19. července 2011 v 17:00® Butchi
-
osprey> To asi bude chtít generální úklid
Jinak mám tu Caldii objednanou 3000× do kombinace s Black Hunterem, největší nástraha, na jakou chytám, jsou 9cm woblery, přičemž preferuji štíhlé tvary.. Jinak smáci do 10cm, rotačky max 3, Plácnu ji i na tu SR3, velikost by měla být akorát. A Stradic půjde tam, kam patří, tedy na matchku a na přicházející picker..
- Úterý 19. července 2011 v 16:59® skwor
-
osprey> Přesně. Ono to asi bude kus od kusu u všeho… Tuším že RaF měl s Caldií problémy taky a přitom znám lidi, co s ním motají prakticky pořád už přes dva roky a jede jim naprosto v pohodě.
- Úterý 19. července 2011 v 16:29® osprey
-
skwor> To je právě ono. Caldie by měla schroustat víc, i když i u ní existují méně povedené kusy. Viděl jsem minimálně jeden a ostatně i sethy to tu psal.
Proto jsem vždycky v těchhle diskuzích opatrný. Spousta cajku je v pohodě, ale nesmíš překročit úroveň zatížení, na kterou jsou stavěné.
- Úterý 19. července 2011 v 15:41® skwor
-
osprey> Vždycky šlo o lehčí nástrahy. SSR 14 bych na něj asi nepověsil, přece jenom mám ten naviják hlavně na plavačku
- Úterý 19. července 2011 v 15:31® osprey
-
skwor> Je otázka, co na tom Stradicu taháš a někdy i to, jak povedený máš kus. Podívej se třeba na velmi rozporuplné reference na Exage.
- Úterý 19. července 2011 v 15:21® kerob
-
skwor> ja Stradica na vlacku pouzival od roku 1997. Ted pouzivam Symetre, coz je uplne stejne rychlej navijak a pomalejsi bych asi nechtel… aspon na lehci vlacku.
- Úterý 19. července 2011 v 15:14® skwor
-
Butchi> Není utrpení trošku silné slovo? Párkrát, když jsem u vody nic jiného neměl, jsem taky z nouze použil na vláčku Stradica 2500, ale že by to zaznamenalo nějaké následky na mě nebo na navijáku jsem neshledal
- Úterý 19. července 2011 v 10:16® osprey
-
Butchi> Potřebuju čas, klid a tak. Nějak nic z toho nemůžu najít. Materiálu se mi za těch dvacet let nahromadilo dost.
- Úterý 19. července 2011 v 7:41® Butchi
-
osprey> Asi doma zašaším s váhou. Souhlasím, tohle by se jim moc nelíbilo
Pokud nic nepotřebuješ, tak jsi šťastný člověk. Já už čekám akorát na Caldii z Anglie (vláčet se Stradicem 3000 gtmrc je utrpení) a pak tu SR3. Zvažuju ještě nějaký Picker na blbnutí na jaře. Ale to už je jen detail
- Pondělí 18. července 2011 ve 22:13® osprey
-
Butchi> Zvaž si ten nabitý krmelec a v krámu pověs jen olovo. On by asi nikdo nebyl nadšený, kdybys mu klepal v krámu na zem futro
DObré obchodníky se snažím podporovat, ale už dlouho jsem nikde nebyl. Nic nepotřebuju…
- Pondělí 18. července 2011 v 15:06® Butchi
-
osprey> S tím naprosto souhlasím.. Možná, že by obchodník měl to olovo i poskytnout.. Naviják si vezmu klidně svůj.. Ale jde mi o ten velký, naládovaný krmelec (50g+papů pro rybičky). Mám to primárně na řeku a pro tento kus jsem se na 99% rozhodl. Pokud to utáhne. Dobré obchodníky podporovat, špatné ne.