Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 13. června 2011 ve 21:54® jarysek
jarysek

osprey> myslim ze bude dobrej.. zitra ho hned zkusim.. :-D

Pondělí 13. června 2011 ve 21:53® osprey
osprey

jarysek> Jo, to nemusí být špatný proutek. Něco takového má možná Sander.

Pondělí 13. června 2011 ve 20:36® jarysek
jarysek

osprey> no zkoumal sem tak mezi lidma a celkem chvalili Silver Eagle by mikado je to prut za 1500kc Ale myslim ze me bude stacit a v ruce sedi paradne..

Pondělí 13. června 2011 ve 20:30® osprey
osprey

jarysek> Tož se pochlub. Čeho že špička se ti bude cukat před očima?

Pondělí 13. června 2011 ve 20:21® jarysek
jarysek

tak se k vam pridavam.. dnes zakoupen novy prvni prut feeder .. :-)

Pátek 10. června 2011 v 18:01® čabi
čabi

Pozvánka na závody… http://www.chytej.cz/…lipnik-2011/

Pondělí 6. června 2011 ve 21:38® Angle face
Angle face

osprey> Jo si piš ,že si toho Vážím protože parem ubývá tak jsem rád že je tu máme škoda te 67 mrtve ale i toto se stává … zítra jdu k vodě sice ne na parmy ale na Amury tak uvidime :-) …

Pondělí 6. června 2011 v 19:26® osprey
osprey

Angle face> Parmu není těžké chytit, pokud je někde hojná. Ale je těžké ji chytit tam, kde už skoro není, což je třeba případ mnoha jihočeských revírů. Loni jsem měl jednu a vidět ji jen skočit, to je u nás malý zázrak.

Tak si važ, že je tam ještě máte.

Pondělí 6. června 2011 v 10:13® Angle face
Angle face

Pánov no nevím jak u Vas u nás Parmy jdou sice neříkám že obryně max do 50 ale letos jich kolem 40 mám ,ale pravda včera 2 dny u vody a jen jedna nalezená mrtvá 67 jinak toho moc nešlo nějaký sumík něco se vyhodilo úkázalo no jak kdy jak kde …

Neděle 5. června 2011 ve 21:58® džigit

timbab> dvojitý spojovací

Neděle 5. června 2011 ve 21:11® timbab
timbab

Nemáte někdo tip jak spojit vlasec se šňůrou aby to prolétlo očky na feederu?Napadá mě akorát grinner.

Neděle 5. června 2011 ve 21:06® CeP
CeP

osprey> prosim te pekne.. slovo seno uz tady vickrat nevyslovuj. jednak je to sprosty slovo a druhak z nej mam dycky vyrazku.. :-D

Neděle 5. června 2011 v 16:48® timbab
timbab

spike> My tady máme tu regulaci úplně na h… Když není ryba blbá tak se to snaží upálit a jediná pomoc je zalézt do vody.

Neděle 5. června 2011 v 16:14® spike
spike

timbab> Tak já byl právě v úseku s kamenitým dnem.

Neděle 5. června 2011 v 16:12® timbab
timbab

spike> JJ včera mi to taky něco upálilo o regulaci.

Neděle 5. června 2011 v 16:04® spike
spike

timbab> U vody to nejde :-) letos je to na řece vůbec nějaké slabé. Nemluvím jen o mých zkušenostech ale i co jsem se bavil s kamarády. Dnes zkouška parem, a dva záběry jeden neproměněný a jedna ryba upálila kus návazce o kameny.

Neděle 5. června 2011 v 15:43® timbab
timbab

osprey> Fuj seno :-)) ještě že už nemám nic čemu bych to dával.

Neděle 5. června 2011 v 15:37® osprey
osprey

timbab> Já sekám trávu kvůli senu. Takže sad dvakrát a dvůr se zahradou třikrát ročně. V sadu mám teď trávu po bradu – tam bys nenašel psa, natož rousnici.

Tento příspěvek byl editován 5.6.2011 15:38:45 uživatelem osprey.
Neděle 5. června 2011 v 15:22® timbab
timbab

mvincik> No to je fakt ale ty rousnice jsou jedinej důvod,kterej mě donutí tu zahradu posekat :-D

Neděle 5. června 2011 v 15:21® mvincik
mvincik

timbab> jj, to pravda jest. U nás se to leckdy honí, a ikdyž slibujou, prd z toho kolikrát je. To pak takhle posečeš a je to na nic.

Neděle 5. června 2011 v 15:19® timbab
timbab

mvincik> Sleduju předpověď a radar-tím se řídím.A dělám to jen před větším deštěm nějaké přeháňky jsou teď jak když plivne.

Neděle 5. června 2011 v 15:17® mvincik
mvincik

timbab> to se máš, když víš, kdy přesně zaprší. To my tady na jihu ještě neumíme…poručit větru, dešti. :-)

Neděle 5. června 2011 v 15:16® timbab
timbab

mvincik> Mám je v kyblících od krmení zhruba po 100–150 kusech.Uchovávám je ve sklepě,občas je pokropím,občas jim dám zbytky zeleniny.

Neděle 5. června 2011 v 15:14® timbab
timbab

osprey> Já si vždy před deštěm seseknu zahradu a pak se sbírá parádně.

Neděle 5. června 2011 v 15:10® mvincik
mvincik

timbab> Jak a kde je uchováváš??? tolik už jich nemůžeš mít v kýblu…

Neděle 5. června 2011 v 15:10® osprey
osprey

timbab> To bych tady těžko sesbíral (všude je tráva) a taky bych to neužil. S tou první várkou jsem byl u vody dvakrát (a to mě HaD vysloveně požádal o něco jako průzkum bojem, jinak bych se ani nevykopal) a chytil jednoho kapra. Vzhledem k tomu, že potřebuju do archivu fotky úhoře, tak to ještě do zahájení zkusím.

Neděle 5. června 2011 v 15:03® timbab
timbab

osprey> To já mám stabilní zásobu kolem 200ks.Ale teď se to dost zúžilo-je sucho a skoro žádné neseberu.

Neděle 5. června 2011 ve 14:59® osprey
osprey

timbab> Rousnic já mám vždycky málo – většinou je nasbírám a ani je nedonesu k vodě. Nebo u nás není výjimkou, že za večer nedostaneš záběr. Mít jich doma dvacet, to už je u mě výkon – a málo která zhyne rybou – pokud jo, většínou je to tloušť do 30 cm. Možná je tu málo ryb, možná to neumím a taky toho času tomu moc nevěnuju.

Neděle 5. června 2011 ve 14:05® timbab
timbab

osprey>Hady jsem měl taky v úmyslu.Místo toho mi to vzala sedmdesátka candát a pak mi to něco upálilo o regulaci.Jinak jen tloušti a malí sumci. Rousnic už mám taky málo-bylo by potřeba aby zapršelo.

Neděle 5. června 2011 ve 13:58® osprey
osprey

timbab> Já zvažoval hady. Pak jsem vysypal kýbl s rousnicemi a zjistil, že je po nich. A nebylo nic.