Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 21. dubna 2011 ve 14:23® skwor
-
Aby řeč nestála…Dneska jsem vzal do ruky Mivardi reactor (nejlevnější model) a docela jsem koukal. Kdybych nevěděl kolik stojí, řekl bych, že je minimálně v cenové hladině Imperia…A to jsem měl v ruce nejdelší model, takže kratší by na tom teoreticky měly být ještě líp. Velmi mile mě překvapil.
- Středa 20. dubna 2011 ve 12:49® galgan
-
Ved hej, ja som to nemyslel vazne. Ale mam obcas tendenciu pytat sa mozno viac, ako su zvykli.
- Úterý 19. dubna 2011 ve 20:54® osprey
-
breca> Je to tak. Prodavač ná zákazníkovi vydělá, takže není důvod, proč by se nemohl trochu snažit. A vybírat je třeba dobře.
- Úterý 19. dubna 2011 ve 14:07® breca
-
galgan> nevím, proč prodavače lituješ. Chce prodat? Chce. Chceš vědět, co kupuješ? Chceš. Tak v čem by měl být problém? Pokud ti nevyjde vstříc, tak změň obchod. Ty mu nabízíš peníze.
- Pondělí 18. dubna 2011 v 17:04® galgan
-
osprey>chudak predavac, ten bude mat zas zo mna sok, ked sa tam tento tyzden znovu objavim
- Pondělí 18. dubna 2011 v 15:28® osprey
-
galgan> Vezmi si do obchodu naviják s vlascem (raději silným) a zkus si ho pořádně ohnout.
- Pondělí 18. dubna 2011 ve 14:27® galgan
-
osprey> Dik, presne na ten mam zalusk. Budem si ho musiet ist niekde obzriet, ked bude cas. Aby mi tento rok tie potvory neliezli do stromov tak lahko.
- Pondělí 18. dubna 2011 ve 13:50® osprey
-
Tino> Tam není se čeho bát. Jde jen o úhel držení toho prutu. Na podzim jsem zbaběle navštívil soukromák a měl jsem na podobném klacku ryby kolem 75 – 80 cm. A bát se nebylo čeho.
(tím se nechlubím – je to jen otázka zvyku a o umění tu nejde, bo když tam ty ryby jsou a žerou, tak se normálně chytají – chytne je Franta i Karel a dokonce i nějakej Osprey)
- Pondělí 18. dubna 2011 ve 13:38® Tino
-
Ciffik> s takhle dlouhým feederem jsem poprvé chytil větší rybu co víc vzdorovala. Když jsem ji přitáhl ke břehu, abych ji podebral, tak jsem se o prut docela bál
- Pondělí 18. dubna 2011 ve 13:22® Ciffik
-
Tino> Vodit kapra 45 na feederu 3,9m s hodně měkkou špičkou byl docela mazec. – s tvrdou je to snažší? tohle nějak nechápu
- Pondělí 18. dubna 2011 ve 13:10® džigit
-
Tino> s papričkama,čtvrtkama cibule a stroužky česneku.Z koření rozmarým,oregáno a dymián,jak pravila kdysi babka…
To bude feedrovačka - Pondělí 18. dubna 2011 ve 12:55® osprey
-
galgan> Shimano Beastmaster do 150 g. Pěkně zpracovaný, výkonný a zdolávací akce. Myslím, že plně odpovídá tomu, co požaduješ.
- Pondělí 18. dubna 2011 ve 12:11® Tino
-
džigit> jehněčí kopýtko? To jsem ještě nedělal… co takhle dát na gril do trouby papriky (zelené i kapie) na nudle a udělat je po balkánsku s olivovým olejem a kořením dle jehněčího?
Dneska budu dělat filety z kapra. taky jsem si včera na Orlíku zachytal.
Vodit kapra 45 na feederu 3,9m s hodně měkkou špičkou byl docela mazec.
Budou k tomu grilované americké brambory a asi i nějaký lehký salátek a růžové víno.
Tento příspěvek byl editován 18.4.2011 12:12:41 uživatelem Tino. - Pondělí 18. dubna 2011 v 11:10@ galgan
-
Poprosim o radu. Aky heavy prut v dlzke 360 cm by ste mi vedeli odporucit. Ma to byt na rieku a mensie stojaky s prekazkami, kde potrebujem obcas rybu rychlo otocit. Vopred dakujem.
- Neděle 17. dubna 2011 ve 22:45® Dredaty
-
Mate nekdo zkusenost s Colmic Virtual Feeder? Konkretne myslim gramaz 20–70g. Vyuziti z 99% na stojaku, ryby bezne velikosti, zadne extremy. Nepotrebuju zadne zazraky, jen jak na tom ty pruty jsou, mam na mysli, jestli se treba neuvolnuje sedlo/korek, neprirozene casto se lamou a podobne. Dik
- Neděle 17. dubna 2011 ve 21:01profil byl smazán
-
timbab> Spíš to bylo v dobrou chvíly na dobrym místě
..Dařilo se,jen škoda že nic přes 45..I tak se docela prali kluci
- Neděle 17. dubna 2011 ve 20:54® timbab
-
mannice> Jsi konečně přišel na to jak to s tím feedrem dělat co?
- Neděle 17. dubna 2011 ve 20:49profil byl smazán
-
Tak sem se teď vrátil od vody,neskutečně sem si zachytal.Po předchozim telefonátu se známym rybářem co byl na řece,sem se rozhod pro stoják poprvé letos.A trefil sem to akorát.Po desátym kapříkovi sem přestal počítat k tomu náký cejni a perlíni..No sem spíš unavenej jak odpočatej
- Neděle 17. dubna 2011 ve 13:17® džigit
-
Radek M.> mně taky,ale myslel jsem klíčky coby nástrahu.Tak jak srdíčko salátu
- Neděle 17. dubna 2011 ve 12:02® Radek M.
-
džigit> Mě šmakuje amur.
- Neděle 17. dubna 2011 v 8:08® džigit
-
Tino> je vidět,že se umíš odměnit.Já letos budu poprvé péct jehněčí kýtu v celku i s kopýtkem.Momentálně vybírám vhodnou přílohu
Když jsme u těch klíčků,zkoušel někdo Amura? Mladá zeleninka mu musí šmakovat - Neděle 17. dubna 2011 v 7:44® Tino
-
džigit> překvapivě ne. Čočka chutnala po čočce a to listí nějak neurčitě, prostě jako listí. A kráva prošla pomalým varem 4h v koření a igeliťáku. Masíčko bylo rozpadací, nebylo to přesně co jsem si představoval, ale šlo to…
- Sobota 16. dubna 2011 v 10:15® džigit
-
Tino> hezký,ale nebylo to takhle vzrostlé už hořké?!?
- Sobota 16. dubna 2011 v 9:16® Radek M.
-
Tino> Ty si zabiják
- Pátek 15. dubna 2011 ve 22:45® Tino
-
abych to s máčením nepřehnal… tuhle jsem nechal máčet čočku, aby měla jen malé klíčky a takhle to dopadlo…
Tento příspěvek byl editován 15.4.2011 22:48:52 uživatelem Tino. - Pátek 15. dubna 2011 v 16:42® džigit
-
kerob> sám jsem zvědav.Dělám různé,ale s pomerančem…
- Pátek 15. dubna 2011 v 16:40® kerob
-
Tino> vydrz, napisu, z hlavy si nepamatuju presne, musim opsat…
- Pátek 15. dubna 2011 v 16:34® džigit
-
Tino> zatím máš čas,namoč ji zatím přes noc
Zítra uvaříš a rozdělíš na půlky.Z jedné polívku a z druhé salát - Pátek 15. dubna 2011 v 16:19® Tino
-
kerob> pochlub se s receptem na ten salát. Balíček cizrny jsem koupil, ale ještě nenačal. Tohle se zdá jako dobrý důvod k otevření…
- Pátek 15. dubna 2011 ve 14:15® džigit
-
Kubah> to bude asi Kauf od Kaufu.Včera jsem v jednom byl a nic.
Ciffik> není problém,už se hýbu po okolí na kole