Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 11. dubna 2011 ve 21:02® M.BURNES
-
Ahoj dnes sem měl v ruce feeder ABU GARCIA DIAMOND a byl jsem mile překvapen za tu cenu.Chci se zeptat má ho někdo a jaké jsou reference?
- Pondělí 11. dubna 2011 v 19:18® Sander
-
spike > já když míchal futro, myslel jsem že mi upadne ruka. Pořád je to ledový. Chce to ještě čas, alespoň tady v Pošumaví
- Pondělí 11. dubna 2011 v 19:14® spike
-
Sander> Já byl na řece nedávno a měl jsem v proudu jen jeden rychlý,prudký záběr, viděl bych že o víkendu asi zajedu.
- Pondělí 11. dubna 2011 v 19:13® Sander
-
spike > byl jsem v takovém dlouhém a táhlém úseku, docela dost to proudilo, beztak byla šupina ještě o dost níž…
- Pondělí 11. dubna 2011 v 19:11® spike
-
Sander> Taky bych měl vyrazit na řeku ale tam je to o zero i když parmy se prý už tahají.
- Pondělí 11. dubna 2011 v 19:05® Sander
-
spike > blbej flek, nevím proč jsem tam lez
Cestou zpět jsem si akorát hodil v jedný tůni malým strýmrem a vzala to štika, ale hovnochyt byl dneska zatraceně blízko.
- Pondělí 11. dubna 2011 v 19:03® spike
-
Sander>
někdy se bohužel nedaří, včera jsem taky dost zkrmil ale ryby moc nespolupracovali i když jsem jich pár pochytal a dokonce i jeden lín zabral, udělal mi velkou radost.
- Pondělí 11. dubna 2011 v 19:00® Sander
-
2kg krmení a 1:0 pro ryby
Nejčistší průstřel v roce.
- Pondělí 11. dubna 2011 ve 14:08® Tino
-
nojo, ale za okny to vypadalo hezky. To by sis říkal, proč jsem nešel a ryby, když je tam tak hezky…
- Neděle 10. dubna 2011 ve 21:45® Radek M.
-
Mě ten vítr v pátek zvedal pruty z vidliček. V sobotu to bylo lepší, ale zase byla taková kosa, že přišel jen jeden záběr, ale zase se mi o něco přeřizl vlasec. Tenhle víkend fakt škoda měl jsem zůstat doma a spát.
- Neděle 10. dubna 2011 ve 21:21® Tino
-
Sander> ha, taky vyfotím nějakou rybu, jen musím zajít do lednice.
Ne, vlastně radši ne, protože bych byl za masaře
Špičku jsem moc neladil, protože jsem si vzal jen dvě nejměkčí špičky a to neměl cenu přehazovat montáž z 0,5oz na 3/4oz.
Je pravda, že byl průvan hnusnej. Seděli jsme blbé straně, foukalo nám studeně do obličeje a na záda se slunce přes stromy nedostalo. Potom jsem neodolal, přešel jsem do závětří na druhý břeh špice a…
… usnul jsem v teple. Ještě že se ty ryby sekaj samy.
- Neděle 10. dubna 2011 ve 21:09® timbab
-
Sander> To je fakt.Když byly mraky před sluncem, tak byla zima jak sviň.
- Neděle 10. dubna 2011 ve 21:06® Sander
-
timbab > ono to ve městě nevypadalo, ale bylo navzdory slunečnýmu dni docela hnusně. Díky tomu větru. V káře mi to ukázalo 14°C, což je teda slušná bída.
- Neděle 10. dubna 2011 ve 21:04® timbab
-
Sander> Mě stačilo v těch vlnách pozorovat anglána.Za chvíli se mi vlnily i stromy
Já na předpovědi nedám nikdy.Vždycky nějak bude-to mi stačí.
- Neděle 10. dubna 2011 ve 21:00® Sander
-
timbab > rosničky říkaly že bude dnes vítr pouze mírný…bych tam tu silikonovou nádheru na chvíli postavil do stínu a do pár sekund by byla fialová.
Na jejich popud jsem sebou tahal mušák. Ani jsem ho nenavázal, v tom by se fakt házet nedalo. - Neděle 10. dubna 2011 ve 20:43® timbab
-
Sander> Tady když se to opřelo tak jsem taky přemýšlel že se na to vys…
- Neděle 10. dubna 2011 ve 20:41® Sander
-
timbab > u nás byly teda jinačí vlny!
- Neděle 10. dubna 2011 ve 20:40® timbab
-
Všechno jde když se chce
- Neděle 10. dubna 2011 ve 20:37® Sander
-
Tino > souhlas, je to opruz. Už je ten vítr trošku trapnej
Taky mi to s feederem dneska cvičilo, ale pár poctivých záběrů se seknout dalo. Převážně od tloušťů.
- Neděle 10. dubna 2011 ve 20:31® timbab
-
Tino> Musíš to dobře vyladit,třeba tužší špici.Vždycky to nějak jde
- Neděle 10. dubna 2011 ve 20:28® Tino
-
zjistil jsem, že kombinace řeky a větru není pro feeder ideální. Když jsou klacky nahoře, bere vlasec vítr, když dole, tak ho bere voda…
Ačkoliv se prý kapři probrali, nedařilo se nám je chytit na žádnou nástrahu. Pouze několik cejnků a dva pěkné líny.
- Neděle 10. dubna 2011 v 16:57® vladah
-
tak dnes ráno na feedru sice nic moc ale povedlo se něco pár plotiček a jeden cejn 60cm omlouvám se za špatnou kvalitu fotky ale fotilo seto mobilním telefonem
- Středa 6. dubna 2011 ve 22:24® timbab
-
chosebaits> taky jdu ale zítra táhnu do háku
zdar
- Středa 6. dubna 2011 ve 22:21® chosebaits
-
Jdu chrnět,nebo zítra zase táhnu na ryby.Zatim čau.
- Středa 6. dubna 2011 ve 22:19® timbab
-
chosebaits> Na Labi a když je málo místa tak ho dávám vzhůru,jinak taky podél.
- Středa 6. dubna 2011 ve 22:09® chosebaits
-
timbab>Tak to potom ano.Já mám většinou prut podel břehu než k nebu a tak scháním něco když klasika není možná.
- Středa 6. dubna 2011 ve 21:58® timbab
-
chosebaits> tak já jí mám skoro celou podélně odřízlou.V noci když berou na feeder i sumci tak přijde vhod.
- Středa 6. dubna 2011 ve 21:51profil byl smazán
-
Sander>
timbab> Sem asi hold talentovanej
- Středa 6. dubna 2011 ve 21:50® chosebaits
-
timbab> Klasika a proto se snažím vozit né všechno,ale to co bych mohl potřebovat.
Tento příspěvek byl editován 6.4.2011 21:51:59 uživatelem chosebaits.Trubku na feedr používat nechci-)))
- Středa 6. dubna 2011 ve 21:41® timbab
-
chosebaits> Možná jsem je někde nechal.Mě tyhle trubkový stojany vyhovují na řece víc než třeba fenclovky.
S těma krámy máš pravdu,taky se mi to množíAle když něco nechám doma že to je navíc,tak to najednou strašně potřebuju