Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. března 2011 v 18:25® zulu
zulu

ladamaj> potravinárske farbivo sa tiež vyrába z červenej repy. Potravinárske farbivo je bez chuti a zápachu.

Tento příspěvek byl editován 7.3.2011 17:26:03 uživatelem zulu.
Pondělí 7. března 2011 v 18:16® zulu
zulu

hitil> prečo nie, znie to zaujímavo. Myslím že by to mohlo fungovať. Repa je veľmi sladká, pre ryby to môže byť zaujímavé. Daj vedieť ako to dopadlo, veľmi ma to zaujíma.

Pondělí 7. března 2011 v 18:06® ladamaj
ladamaj

hitil>skus použít potravinářskou barvu nebo barbu na velikonoční vajíčka to mám odzkoušené na spoustě nástrahách a fuguje to dobře.

Pondělí 7. března 2011 v 17:26® timbab
timbab

hitil> Těžko říct jak to bude fungovat.

Pondělí 7. března 2011 v 17:24® hitil

mohutné zabavernění v místě zákrmu, řepa barví jak inkoust,..

Pondělí 7. března 2011 v 16:25® hraji
hraji

hitil> co si od toho slibuješ?

Pondělí 7. března 2011 v 15:13® hitil

mám nápad-přibarvovat krmivo vylisovanou šťávou z červené řepy, co myslíte chlapi, bode to fachcit ku věci??

Neděle 6. března 2011 v 15:10® timbab
timbab

skwor> Koukám že má jen dvě špičky.

Neděle 6. března 2011 v 15:08® skwor
skwor

timbab> To je otázka jiná :-) Ale třeba Nexave není o tolik dražší a je příjemný.

Neděle 6. března 2011 v 15:05® timbab
timbab

skwor> Vypadá to obstojně,záleží jak se to chová.

Neděle 6. března 2011 v 15:02® skwor
skwor

http://www.grundik.cz/…270-40g.html To by za tu cenu mohlo být zajímavý. I když jejich feedery rád nemám, tak pickery se mi od nich líbí.

Neděle 6. března 2011 v 8:38® zulu
zulu

osprey> Ten DAM som minule držal v ruke v obchode ale nejak som mu nedôveroval. Ak sa neujme HEXA tak skúsim DAM.

Neděle 6. března 2011 v 8:36® zulu
zulu

silonn> ja používam priemer 0,14 a menší a krúti sa mi. Kúpil som si Ion Power HEXA od awa shima tak uvidím ako to bude fungovať.

Sobota 5. března 2011 ve 21:19® timbab
timbab

Jak psal silonn s tou 0,28 ,tak je dobré si zkusit přetrhnout mincířem novou a pak tu pět let používanou.Pak se zjistí že se ty ryby tahají na vlasec s menší nosností než nový o menším průměru.

Sobota 5. března 2011 ve 20:55® Char
Char

Některé vlasce požívám mnoho let a pokud nepraskají a věřím jim tak neni co řešit, většinou kařdoročně měním vlasce na běžnou vláčku jelikož jsou odřené nebo nezbývá mnoho na cívce.

Sobota 5. března 2011 ve 20:13® timbab
timbab

Sander> Jo tak to je průser,no hold máš štěstí :-))

Sobota 5. března 2011 ve 20:08® Sander
Sander

timbab > no fakt, píšeš když na to přijde…namotáš novej vlasec, hodíš, udělá se ti v půlce paruka kterou nerozmotáš a mít v půlce uzel?
Vyhodit a namotat novej…
To se mi fakt stalo.
Dodneška nevim jak.

Sobota 5. března 2011 ve 20:06® timbab
timbab

Sander> Copak ty :-))

Sobota 5. března 2011 v 19:55® Sander
Sander

timbab > já za hodinu.

Sobota 5. března 2011 v 19:54® timbab
timbab

Když na to přijde, tak vlasec měním i několikrát za sezonu.

Sobota 5. března 2011 v 19:41® osprey
osprey

cormaxx> Já s tím chytám, dokud se tomu dá věřit. Vzhledem k tomu, že chytám na malých vodách, tak je v permanenci nějakých 15 – 20 m a ty se časem spotřebují.

Neměním vlasec, dokud nezaznamenám zjevný pokles jeho kvality, případně délky. Slabší náviny dorasím na zimní plavané. Zrovna teď jeden dojíždím, je to nějaká čtrnáctka, z původních 150 m zbyla asi půlka a tak si to říká o výměnu. Celou zimu to ale pořád odvádělo dobrou práci. Taková labutí píseň.

Sobota 5. března 2011 v 19:34® silonn
silonn

cormaxx> ok já taky na navijákách měnim vlasce jednou za rok ale na tu 0,28 se mi to zdá zbytečný když to je tak 10 krát ve vodě za rok . :-D

Sobota 5. března 2011 v 19:30® cormaxx
cormaxx

osprey> Já si právě neuměl představit vlasec kterej,prostě „dojedu“ na nulu.

U nás na hokejbalu se smějeme kámošovi,že dohrál hokejku.Prostě ji šoupal,šoupal,až nebylo pádlo:-D

Sobota 5. března 2011 v 19:28® cormaxx
cormaxx

silonn> Tak to jó:-D Já právě kupuju jen 150m náviny a každej rok je měnim.Nemám rád když není cívka plná,takže vyměnit 150m je levnější,než to přemotávat celý.

Sobota 5. března 2011 v 19:27® osprey
osprey

cormaxx> Mě jednou vydržel sedm a to jsem ho koupil na navijáku z druhé ruky. Fakt ale je, že kdybych posčítal, jak často byl u vody, dalo by to tak jednu slušnou sezónu. On nebyl nikdy nic moc, ale byl takovej pořád. Nakonec už ho bylo málo…

Sobota 5. března 2011 v 19:21® silonn
silonn

cormaxx> jo protože ten naviják používam jen na labe když jdu na sumce s rousnicí jinak né :-D

Sobota 5. března 2011 v 19:19® cormaxx
cormaxx

silonn> Tobě vydrží vlasec na navijáku 5 let?

Sobota 5. března 2011 v 19:07® silonn
silonn

zulu> Zdar ten vlasec speed master all round používám 0,28 na feeder na sumce už asi čtvrtou nebo pátou sezonu a je dobrej ani se moc nekroutí spíš vubec .

Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 18:08:18 uživatelem silonn.
Sobota 5. března 2011 ve 13:35® osprey
osprey

zulu> Momentálně dojíždím Milo Fortress, až mi dojde, koupím si něco jiného. Ten Mimetix je dobrý, podobně třeba Tubertini Fluorine a podobně.

Zjistil jsem ale, že rybám je to jedno. Každý trochu slušnejší materiál lze použít.

Teď jsem tahal ryby kolem kila na sedm let starou osmičku DAM Tectan – drží, funguje, co zabralo, to jsem vyndal, tak proč si lámat hlavu tím, jestli existuje něco ještě o chlup lepšího.

Kvalita náčiní už dávno překročila potřeby běžného rybáře.

Sobota 5. března 2011 ve 12:13® MP-E65mm
MP-E65mm

zulu> dá se na něj chytat, asi to nebude špička na trhu, vůbec bych se toho nebál. Já na něj chytám již druhou sezonu. Jako návazec mám mimetix od colmicu, a nestěžuju si.