Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 1. března 2011 v 16:50® kerob
kerob

Šnek> zaplat si reklamu a prestan tady spamovat rohlikacem!!!

Úterý 1. března 2011 v 16:43® Šnek

ODSTRANĚNÁ KOMERCE

Synu, máš-li zájem o reklamu na serveru chytej.cz, požádej HaDa, domluv se s ním na obchodních podmínkách a laskavě neparazituj.

Tento příspěvek byl editován 1.3.2011 16:38:20 administrátorem CeP.
Úterý 1. března 2011 v 16:07® timbab
timbab

chosebaits> :-D

Úterý 1. března 2011 v 16:04® chosebaits
chosebaits

timbab> Já také ne.Prča byla,že jsem si ho tam skoušel a prodejce mi říká.Toto je dobrej proutek,jen trochu jiná cenová relace a já jsem si tak říkal,co to kecá za blbosti?? Vždyť proutek 1150 korun je ob.proutek levné kategorie.Pak když jsem to viděl,tak jsem šel do kolen.

Úterý 1. března 2011 v 15:58® timbab
timbab

chosebaits> Za ty peníze se ani nedivím :-)

Úterý 1. března 2011 v 15:56® chosebaits
chosebaits

Koukám,že tu řešíte feedr a sumce.Měl jsem na FF feedr mam zato že od daiwy za 11500 a ten bych prudl i do španěl na fousáče.Prodejce mi držel špicu a zabral opravdu fest a ta hulka to ustála.Fakt jsem čuměl,co tak tenkej proutek ustojí a to nejsem žádnej drobeček..:-)

Tento příspěvek byl editován 1.3.2011 14:57:08 uživatelem chosebaits.
Úterý 1. března 2011 v 15:12® timbab
timbab

osprey> Já jen do metru,na vláčku nemám žadnýho :-) Všechny větší na sumcovej cajk.

Úterý 1. března 2011 v 15:09® osprey
osprey

timbab> Bytelná 360 je asi nejlepší možnost. Ale já jsem zatím chytil na feeder úplná koťata. Lepší ryby mám jen na přívlač.

Úterý 1. března 2011 v 15:07® timbab
timbab

osprey>420 je na sumce hodně no,občas je hodně i 360.

Úterý 1. března 2011 v 15:05® osprey
osprey

timbab> Oni mají v heavy ten prut jen ve 420 cm. Ale i v mediu to dá 140 g odhozovku a když jsem viděl ten light, co má David, tak na sumce do 120 – 130 cm bych s ním mohl být fakt zlej.

Úterý 1. března 2011 v 15:00® kerob
kerob

skwor> trimetr je treba hledat v jine cenove kategorii.

Úterý 1. března 2011 ve 14:54® timbab
timbab

osprey> Ty Sportexy by mohli být dobrý utahováky na sumce-v heavy.

Úterý 1. března 2011 ve 14:52® skwor
skwor

kerob> Tak přece jenom jde o kratší prut :-) V třímetru by už asi ty neshody zase byly :-)

Úterý 1. března 2011 ve 14:46® timbab
timbab

skwor> Jj,já vláčáky od nich ještě neviděl.Jen feedery a kaprový pruty.

Úterý 1. března 2011 ve 14:43® kerob
kerob

skwor> me taky…a pak ze se neshodnem na vybaveni :-D

Úterý 1. března 2011 ve 14:41® skwor
skwor

timbab> Ten ospreyův Grauvell se mi líbil, pěkný woblerák.

Úterý 1. března 2011 ve 13:55® Bigpista
Bigpista

Prosím o radu zdejší zkušené vydry :-) Nemáte někdo zkušenost s prutem Trabucco Sygnum MRX-V feeder 3,60 75g ?

Úterý 1. března 2011 ve 12:59® osprey
osprey

Fischer> Snad žádný feeder není tak drahý jako některé mušáky. Asi nejdražší, co si vybavuju je Hardy Marksman, který je lehce přes desítku. Tam je to dáno exkluzivitou i zemí původu. Použitelné a velice solidní feedery se dají koupit už někde v relaci 1200 – 1500 Kč, kolem tří čtyř tisíc už jsou to proutky z velice kvalitního uhlíku s osobitými vlastnostmi. I v kvalitě špiček jsou rozdíly. Spousta lidí povídá, že špička je spotřební zboží a kolik jich za rok zlámou. Já jsem ještě žádnou nezlomil, akorát dvouuncovku od Shimana jsem už asi třikrát omotal vlascem a při náhozu vytrhl z prutu a hodil do půlky řeky – ovšem bez následků.

Pokud jde o Sportexy, mají dost unikátní blanky – velmi výkonné, vysoce zatížitelné, tuhé, ale se specifickou delší akcí. Tolik teorie a mé zkušenosti s jejich vláčecími pruty a jedním starším feederem, co má HaD.

Pro normální chytání ryb do 3 kg kvality toho Sportexu nijak zvlášť nevyniknou. Chce to tvrdé podmínky a velké ryby.

Úterý 1. března 2011 ve 12:34@ Fischer

Kolovr@tek> Některá špičková vozidla méla i pertinaxový karburátor. (Jáchyme, choď to do stroje…)

Úterý 1. března 2011 ve 12:02@ mkb

Středa 23.3. od 18 hod. LOV VELKÝCH RYB NA FEEDER Jak ulovit opravdu velké ryby na feeder nám poví osoba z nejpovolanějších – Milan Tychler.

vstup na všechny akce je zdarma těšíme se na vaši návštěvu MORAVSKÝ RYBÁŘSKÝ SVAZ, o.s. místní organizace Brno 5 Průchodní 2 602 00 Brno Kontakty: tel.: 608885020, 542210033 mail: mrsbrno5@mrsbrno5.cz lotocki@seznam.cz www.mrsbrno5.cz

Úterý 1. března 2011 v 11:41@ Fischer

Fischer>Měla to být otázka:

Je skutečně takový rozdíl v kvalitě, jako třeba Jaxon a Sportex ???

Úterý 1. března 2011 v 11:40@ Fischer

K těm feedrům od Sportexu – tito mají celkem slušný sortiment a jakési akciové ceny. http://www.fish-hunt.sk/?…

Ptal jsem se tady před pár dny na „jiné kafe“, proutky Jaxon Eternum. Chytám všelijakou technikou, ale feedr chci jen „pokoušet“. je skutečně takový rozdíl v kvalitě, jako třeba Jaxon a Sportex. Rozdíly v cenách a vlastnostech mucháčů (jen jako příklad) důvěrně znám a ne vždy to sedí. Vím, že rozhoduje vlastní zkušenost atd., ale ptám se zkušených feedristů… Co se tady a jinde píše o feedru, jsem poctivě přelouskal.

Úterý 1. března 2011 ve 2:28® osprey
osprey

Kolovr@tek> Záleží jak daleko to budeš házet, jaký bude průtok, jak silný budeš mít kmen, jaké vlastnosti by měla mít montáž. Tak něco od 20 do 60 g. Pokud možno ploché.

Úterý 1. března 2011 v 0:55® Kolovr@tek
Kolovr@tek

osprey> Ospreyi jaky bys mi doporucil prosimte oluvko, myslim jako gramaz … jestli to znas za cistickou kousek od Jezka hm?Myslim si ze tam tak 60 g ne?

Tento příspěvek byl editován 28.2.2011 23:56:03 uživatelem Kolovr@tek.
Úterý 1. března 2011 v 0:50® Kolovr@tek
Kolovr@tek

osprey> Nerikam ,ze se nedaj sehnat lacine dobre veci …

Úterý 1. března 2011 v 0:49® timbab
timbab

Kolovr@tek> Tak některá umělá hmota(plast) leckdy předčí i kov(slitinu)­.Často je taky dražší.

Úterý 1. března 2011 v 0:48® osprey
osprey

Kolovr@tek> Ale já ti taky klidně nabídnu rohlík za deset tisíc. Fakt. Dobrej, čerstvej, s donáškou až do domu.

Nabízet ti ho můžu. Ale je na tobě, jestli ho koupíš.

Teď jsem si koupil pár věcí na FF a i zpětně si myslím, že jsem koupil dobře a lacino.

Úterý 1. března 2011 v 0:47® Kolovr@tek
Kolovr@tek

timbab> Ne nemam :-) ale jak to delaj vsechno z umele hmoty je mi do place :-)

Úterý 1. března 2011 v 0:46® timbab
timbab

Kolovr@tek> Copak,máš nějakej drahej?

Úterý 1. března 2011 v 0:44® Kolovr@tek
Kolovr@tek

osprey> Ja vim :-) ale stejnak co si nekdy dovoli prodavat … proste jen ochcavka :-) skoro vsechno je ochcavka:) a ty podberaky!!!! :-) :)