Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.754 příspěvků, z toho 22754 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 5. prosince 2005 ve 12:52® Prutos
-
> cop74: Zkus špice od browning ,sou za dodrou cenu a dělají dost půměrů. Třeba ti nějaká bude pasovat.
- Pondělí 5. prosince 2005 ve 12:23® cop74
-
zdravim! Koupil jsem si cilene tuzsi feeder od DAMu (green cross) , ale pro pripad, ze bych byl nahodou nekde na stojaku, tak by se hodila meksi spicka. A protoze sem linej tak se ptam, jestli uz ste nekdo k uvedenemu prutu spici nedokupoval a kterou konkretne. Jestli nejaka pasuje bez uprav. Diky.
- Neděle 4. prosince 2005 v 15:26® Ciffik
-
> CeP: no jo no. kazdy trhal a bude trhat krmitka jak o zavod
- Sobota 3. prosince 2005 ve 22:11® CeP
-
> Ciffik: hehe, ani mi nemluv.
- Sobota 3. prosince 2005 ve 21:37® Ciffik
-
> CeP: zcela souhlasim me slo jenom o to. ukazat ze feeder nemusi byt 100% lepsi. no ale uz bych to neresil. k tem splavkum a spol. po pravde kolik krmitek jsi uz urvaL??? peknych par desitek. jako kazdy
- Sobota 3. prosince 2005 ve 20:16® CeP
-
> Ciffik: prave ze ono se neda jasne rict co je lepsi. mam feeder radeji a presto si netroufam rict ze je lepsi. mozna je to tim ze mohu srovnavat. zvice chodime s brasulakem spolu. on na anglana, ja na feeder. zakrmeno mame na jednom fleku, stejnou nastrahu polozenou vedle sebe temer v jednom metru ctverecnim. vetsinou chytame oba, ale take se stava ze lape jen jeden a druhy se muze snazit jak chce. jak potom rozlisit co je lepsi? spis bych resil co je za urcitych okolnosti uspesnejsi. nekdy ryby kousou ze dna a vitezi feeder. nekdy ale 15–20cm nade dnem a v momente ma splavek navrch.
a vlastne preci jen neco. s feederem nepotrebujes splavky, brocky, spoustu propriet. neni treba vyvazovat splavek, merit hloubku atd. tady bych spatroval hlavni vyhodu feederu proti plavajde pro zacatecniky. je to pro ne jednodussi a odsud mozna prameni IMHO nespravne tvrzeni ze je feeder lepsi. casem pak kazdej pozna ze i feeder ma notnej kus alchymie v montazich, delkach navazce atd… - Sobota 3. prosince 2005 v 19:59® skwor
-
Máte zkušenost s pickerem shakespeare tetra 2,75m 5–45g?Stojí asi 1200 a mají ho na viz. url
- Sobota 3. prosince 2005 v 19:53® CeP
-
> pif: yeees. to se musi zazit…
- Sobota 3. prosince 2005 v 19:04® pif
-
snažím se o plavajdu,ale po shlédnutí mých kamarádů lubánků,jak loví na feeder,smekám. kdo neviděl,neuvěří-:)))že cepe?-:)
- Sobota 3. prosince 2005 v 18:59® Ciffik
-
> CeP: jo jasne to chapu ze kazdymu sedne neco jinyho. jen jsem chtel vedet co je na chytani s feedrem lepsi nez na plavacku. kdyz se podivas trochu hloubeji do feeder a plavacka tam uz takova mala potycka byla. a par lidi tvrdilo ze je feeder lepsi… ja nechci nejak vychvalovat plavacku ale chtel bych znat ty klady feedru oproti plavacce. tot vse… podle me obe techniky jsou krasne neppopiram vsak ze uprednostnuju plavajdu. protoze a to je to o cem ty mluvis mi vic sedne. mozna jsem podal prvni prispevek trochu jinak nez jsem chtel. to nemelo byt potapeni feedru a vyzvednuti plavacky jen chci vedet v cem je ten feeder lepsi?…
- Sobota 3. prosince 2005 v 18:52® Ciffik
-
> Alivio: tvrzeni ze na plavacku zvladnu to samy jsem netvrdil. no ale s tou hloubkou to je fakt diky. trochu si mi pootevrel oci. ale s tou vzdalenosti si dovolim trochu nesouhlasit. s anglicakem se da nahodit hoooodne daleko
- Sobota 3. prosince 2005 v 15:08® CeP
-
> Ciffik: to mas tezky. proc nekdo muší, nekdo vlaci a nekdo kaprari? a proc ty mas pravdepodobne nejradeji plavacku??? protoze kazdemu co jeho jest. asi se to neda prilis zobecnovat. zkratka kazdemu prirostlo k srdci neco jineho, kazdy ma jine vlohy, dispozice atd… myslim ze nema smysl to nejak obsirneji rozebirat. strhla by se zbytecna prestrelka pro a proti. osobne jsem loni zacal po dlouhejch letech opet rybarit a zahajoval jsem prave plavkou. plavkou proto, ze brasulak kterej mne k tomu kroku dokopal a diky mu, je plavackar temer ortodoxni. postupem casu jsem ale zjistoval ze ke splavku nemam ten spravny cit. klasicka bobkarina mne taky nelakala a tak jsem zkusil feeder a okamzite jsem vedel ze to je moje. na plavku jsem zcela nezanevrel a na stojaku stale vzdy zacinam anglanem. taky se chci trohi vic naucit soulacku s bolonkou, ale feeder je pro mne cislo 1. toz tak…
- Sobota 3. prosince 2005 ve 14:56
-
Nemyslím si,že to tvrdí každý. Já osobně jsem feeder nevyzkoušel,alechystám se do toho. Zároveň budu kupovat matchový prut na plavačku. S feederem asi nejspíš dohodíš dále,takže dosáhneš i na ryby dále od břehu. Na matchovém prutu asi nenastavíš hloubku 12 m,kdežto s feederem se na to dno na přehradě dostaneš. Prostě je to jemnější způsob lovu na položenou. A nevěřim tvrzení,že na plavačku zmákneš to samý co s feederem.
- Sobota 3. prosince 2005 ve 12:56® Ciffik
-
muzu se zeptat co na tech feedrech mate???. predem chci rict ze na feeder jsem chytal i pod dozorem zkusenych zavodniku ale nechapu to. tvrdite ze feeder je skvely slabe vlasce, vychutnani si boje atd ale to je prece to samy i plavacka. navic krasny mathovy prut s odhazovkou 5–15 gr je o poznani mekce nez medium a myslim si ze plavcka je lepsi. v cem feeder troufne plavacku. prosim neberto to ted ze jsem proti feedru ale jen jsem si asi nevsimnul cim si vas feeder tak ziskal a v cem je lepsi nez plavacka…
- Sobota 3. prosince 2005 ve 12:11
-
Pepa:na feeder asi nejspíš ve vodě.
- Sobota 3. prosince 2005 v 11:38® Pepa
-
Chci se zeptat,kde se nejlíp chytají dravci?
- Čtvrtek 1. prosince 2005 ve 14:13® Rivi
-
Uz sem na to prisel-Je tam akorat pomlcka za www misto tecky:)
- Čtvrtek 1. prosince 2005 ve 14:12® Jakub
-
> Rivi: nechodí
- Čtvrtek 1. prosince 2005 ve 14:11® Rivi
-
Candátoman:Ten tvuj url nechce chodit… . delá to jen mě?
- Středa 30. listopadu 2005 ve 21:16® Prutos
-
> cop74: Ke každýmu feedru se daji dokoupit špice. Nemusej byt ani od te stejné firmy a ani nemusej uplně přesně pasovat. Dají se dodrousit nebo napatlat epoxidem a vybrousit na správnej průměr. Nebývá stim problém.
- Středa 30. listopadu 2005 ve 20:33® cop74
-
DAM green cross – nemate nekdo? Me se moc libi, ale zdaj se mi tvrdy spicky, kdyz sem chytl stredni za konec, tak se skoro neohla. Je to jen muj pocit nebo sou tak tvrdy? Daj se pripadne dokoupit mekci?
- Středa 30. listopadu 2005 ve 20:30® cop74
-
30 amazonku jsem koupil za 770 v kamenym ksefte – asi slusnej pomer cena/kvalita. Akorat to uvadene mnozstvi vlastce na civce se mi zda pemrsteny.
- Středa 30. listopadu 2005 v 15:40® Candátoman
-
Roman: Já mám 30 Okuma Amazonium a na feedera maximální spokojenost. Koupil jsem ji letos na jaře a stála kolem 1400,– Kč. Teď
ji mají na viz. url v akci kolem 850,– Kč což je méně než u Braunstara. Jak říkám spokojenost, 2 náhradní cívky a 2 druhy kliček. - Středa 30. listopadu 2005 ve 14:56® Roman
-
Kluci, chci jít příští rok do feederu a chci koupit nějaký navijáček. Mrkněte na tenhle Okuma Interceptor Baitfeeder IBF 30, docela se mi líbí a za ty prachy..... viz. url . Díky za vaše názory.
- Pondělí 28. listopadu 2005 ve 20:53
-
Jestli si ještě někdo chce do vánoc zachytat,tak je menší srazík feedrařů v sobotu 3.12. na Císařské louce v Praze. Pro nepražáky naproti Vyšehradu.
- Neděle 27. listopadu 2005 v 17:57® Rivi
-
Máte nekdo zkusenost s navijákem okuma zeon?
- Neděle 27. listopadu 2005 v 15:57
-
pilot:to zaleží na tom,jestli budeš mitk prutům futrály. pokudne,tak tě brzo přestane to navazování bavit a budes chytat na jeden. jinak ja chytam třeba na jeden feeder a jeden kapřák a v poho. jestli ti mužu poradit ohledne prutu,tak mam dobre zkusenosti s firmou shimano.
- Neděle 27. listopadu 2005 ve 13:21® Chose
-
> pilot: já chytám na jeden,chlapi u vody se mi smějou,že nechytám na dva,ale ryb nachytám většínou víc než oni na dva klacky. jednou sem chtěl k feederu postavit ještě matchku ale nedostal sem šanci. jen sem postavil prut a provlík vlasec hrrrrr a prut jel k vodě. takhle asi třikrát tak sem toho nechal a chytám jen na jeden.
- Neděle 27. listopadu 2005 v 11:52® pilot
-
Tak všem kdo jste na chytáku,přeji Dobrý den a hezkou neděli. Prosím Vás,když tak čtu Vaše příspěvky,to chytáte na 1 feedrový prut,nebo na 2. Stačíte to? Ještě jsem s tím nezačal,ale táhne mi to. Jak již někdo přede mnou psal co si opatřit za nádobíčko dodávám že by se ,jednalo o vodu stojatou do 2.5 m hloubky aloe i jen kolem 0.60 – 1.20 m, stulíková vázka,rákosí okolo břehu – tak do 2 m a rybí obsádka-kapr plotice,červenopeřice,úhoř,ale i sumci. Potom na proudící vodu – vázky na dně -kameny, kdo to zná v Hr. Kr. Jedná se o Labe a Orlici jak nad soutokem tak pod soutokem. Rybí obsádka – je tam vše. Díky Vám za radu a odpověď. Přeji hezký zbytek dne. Pilot
- Neděle 27. listopadu 2005 v 9:18® iceman
-
okoun: nechci ti brát iluze, ale vrhací zátěž není vůbec řešená podle špiček. Tože sis dokoupil tvrdčí špičku neznamená že na WP narveš 90g :o).