Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 28. ledna 2011 ve 14:25® spike
spike

cormaxx>Co něco takového? http://www.tomas-carpio.cz/…art-box.html

Pátek 28. ledna 2011 v 10:31® cormaxx
cormaxx

V čem nosíte svoji bižuterii na feeder? Do teď jsem nosil starej ryb.kufřík,ale už je rozbitej a byl nepraktickej do batohu. Chtěl bych něco do čeho dám pár krabiček s háčkama,3 malý cívky s vlascem ale hlavně f.krmítka.A v po­hodě se to vešlo do 20L batohu :-)

Pátek 28. ledna 2011 v 1:57® carabus

kdyby to bylo teď, tak veškeré partikly a pod jsou na nic a na škodu, taktéž si myslím, že na 15m řece, což je vlastně větší potok, ta ryba bude na okraji proudu a ne u protějšího břehu. Použil bych nějaké tmavé krmení a jako nástrahu hnojáčka, popř kousek rousnice

Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:48® timbab
timbab

Koukám že jsem zbyl já.Na takové řece bych si připravil dva pruty.
První flek bych rozkrmil zhruba ve 2/3 šířky hrubším krmením bez angl.vločky(po­silovač ryba),popřípadě dostřelil živou.Montáž bych dal pátera 15cm k zátěži a 45 k háčku,návazec 0,16,háček 12.Nástraha:červi spolu s kuklama.Chytal bych tak 0,5–1m pod krmením.
Druhej flek bych rozkrmil až u druhého břehu vařenou pšenicí.Montáž průběžnou s krátkým průjezdem návazec 0,18,délka 20 až 30cm,háček 10.Nástraha:na­klíčená pšenice.

Tento příspěvek byl editován 27.1.2011 20:53:26 uživatelem timbab.
Čtvrtek 27. ledna 2011 v 0:43® Kubajs
Kubajs

timbab:Asi bych krmil rukou.Do směxi bych dal dost partiklu.Montáž bych asi kvůli cejnum i kaprům zvolil průběžnou…jen olovo nějaké ploché menší s obratlíkem,ko­rálek,obratlík,ná­vazec.Hlavní nástraha hnoják,červ,ku­kuřice-zkoušel bych v první řadě živou nástrahu.A našel bych si místo lde bych mohl nahazovat co nejblíže k druhému břehu.Toť asi vše

Tento příspěvek byl editován 26.1.2011 23:46:07 uživatelem Kubajs.
Čtvrtek 27. ledna 2011 v 0:04® Jak.novi
Jak.novi

osprey> Jo viděl. :-)) Ale furt mi to přijde šternější, než ty závody v plavané.

Čtvrtek 27. ledna 2011 v 0:03® osprey
osprey

Jak.novi> Viděl jsi, jak závodní muškař zdolává pstruha 15 cm? :-)

Středa 26. ledna 2011 ve 23:58® Jak.novi
Jak.novi

spike> A co muškaření, to není šetrné? :-)

Středa 26. ledna 2011 ve 23:18® timbab
timbab

Já bych v první řadě na takovou vodu jentak nelezl:-D

Středa 26. ledna 2011 ve 21:03profil byl smazán

timbab> Já bych to nekomplikoval,dal bych si tam průběžku s návazcem 30cm a podle toho co by to dělalo bych laboroval.Hlavně bych na takový vodě byl hodně potichu jak s chovánim,tak krmenim atd.Síla návazce jelikož mám dost 0.16ky tak by tam šla asi ona na začátek :-) .Nástraha kuku a nebo hnojáčky,možná ještě červy..

Středa 26. ledna 2011 ve 21:02® skwor
skwor

Kamarád docela dlouho a úspěšně chytal první ligu feederu. Byl jsem se za ním párkrát podívat, ale když jsem po vážení viděl půlkilové plotice odplavávat po proudu břichem nahoru, bylo mi na zvracení. Takže za mě závody ne v jakékoliv podobě.

Středa 26. ledna 2011 ve 21:02® osprey
osprey

timbab> Jestli teče vody dost a je kalnější, najdu první slušný oko a budu chytat s dvacítkou vlascem na půl rousnice s průběžnou montáží a olovem.

Jestli je horko a vody málo, tak bych výše popsaným způsobem akorát marnil čas.

Středa 26. ledna 2011 ve 20:55® timbab
timbab

osprey> Což o to já takovou řeku nikdy neviděl :-)) Voda se čte těžko-regulace,vázky-vrby na druhém břehu do vody,cejn 40+ a kapr 50+.Nevím kolik v takové řece vůbec může téct vody :-D

Středa 26. ledna 2011 ve 20:50® osprey
osprey

timbab> A kolik času na to mám a kolik lidí se mi tam bude motat? A je to anonymní proud, kde se nedá voda pořádně číst nebo tam jsou výrazné fleky? Co vázky? Jak velký cejn a jak velký kapr? Kolik vody zrovna teče?

Hele, já mám dar všechno komplikovat a proto ti radši neodpovím. Vlastně ani nemůžu. :-D

Středa 26. ledna 2011 ve 20:41® timbab
timbab

Takové srovnání:Řeka šířky dejme tomu 15m mírnej proud hloubka 150cm,cílová ryba cejn,kapr.Napište jak by jste na to šli(krmení,nás­traha,prut,mon­táž,vlasec,…)­.Schválně jak moc to bude shodné.

Středa 26. ledna 2011 v 19:52® timbab
timbab

kerob> ¨Já taky ne:-D Na ten Master se kouknu.

Středa 26. ledna 2011 v 19:49® kerob
kerob

timbab> ten neznam.

Středa 26. ledna 2011 v 19:45® osprey
osprey

kerob> Spoustu věcí jsi tady řekl i za mě.

Středa 26. ledna 2011 v 19:37® timbab
timbab

kerob> Ten vypadá slušně.Zajímavej je (picker?) Aexon Lite Ace.

Středa 26. ledna 2011 v 19:34® kerob
kerob

timbab> mam Aexeon Master Feeder MH, 360cm. Mam ho 3 roky a bez problemu. Zpracovani podle me dost slusny, nevim co tomu vytknout. A ma ho docela dost pratel a neslysel jsem ztiznosti.

Středa 26. ledna 2011 v 19:28® timbab
timbab

kerob> Kterej máš?No zajímala by mě kvalita zpracování a zkušenosti s prutem.

Středa 26. ledna 2011 v 19:26® kerob
kerob

timbab> mam, co bys rad vedel?

Středa 26. ledna 2011 v 19:16® timbab
timbab

Máte někdo feeder od Awa-shima?

Středa 26. ledna 2011 v 19:10® spike
spike

V ohledu zacházení s rybou na závodech je určitě nejšetrnější přívlač. Podebrat, vyháčkovat dat do korýtka, změřit a pustit. Žádná manipulace při vážení ani skladování ve vezírku.

Tento příspěvek byl editován 26.1.2011 18:10:38 uživatelem spike.
Středa 26. ledna 2011 v 18:00® timbab
timbab

kerob> Jasné.Já třeba nevím proč sakovat ryby které pustím(je jasné že kvůli vážení). To je jako bych šel na ryby a všechno sakoval abych věděl kolik toho mám.A manipulace s rybama při vážení je občas kapitola sama pro sebe.Nehledě na fotky NĚKTERÝCH závodníků s kýblem pomlacených cejnů se zdviženým palcem.

Středa 26. ledna 2011 v 17:52® kerob
kerob

timbab> kdyz jsem byl hodne mladej, tak jsem si porad musel dokazovat, ze nachytam (nekoho to muze potkat mnohem pozdeji, nekoho vubec), proto jsem zavodil a ryby byly prostredek, jak si neco dokazat. Postupem casu mi prislo divny ublizovat rybam jen proto, abych si dokazal, ze nachytam vic nez ostatni. Dneska mi to prijde jeste divnejsi, uz si nepotrebuju dokazovat, ze nachytam, neni to priorita. Dneska mi staci jit k vode, neco chytit a mit dobrej pocit z toho, ze sem tomu neublizil vic nez je nutny.

Středa 26. ledna 2011 v 17:26® timbab
timbab

kerob> Já to závodění nikomu neberu,jen pár věcí nechápu.

Středa 26. ledna 2011 v 17:14® kerob
kerob

timbab> ja taky nikoho netlacim k tomu, aby to nedelal, i ja jsem to delaval a divny mi to tehdy neprislo…

Středa 26. ledna 2011 v 17:06® timbab
timbab

kerob> Někomu to tak vyhovuje a nevidí na tom nic špatného.Názory se dost různí:-|

Středa 26. ledna 2011 ve 13:54® kety.vydra
kety.vydra

kerob> S tou přívlačí souhlasím…