Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.754 příspěvků, z toho 22754 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 22. ledna 2011 ve 13:40® timbab
-
skwor> Co feedery Dragon?
- Sobota 22. ledna 2011 v 11:46® Sander
-
Ten Axiom je fajn v pickeru, feedery nesoucí stejný název pod vlajkou Mivardi jsou asi ještě větší pekáče než ta Imperia – ale samozřejmě tomu odpovídá cena.
- Sobota 22. ledna 2011 v 11:28® skwor
-
Pčr> Mikado možná mají.
- Sobota 22. ledna 2011 v 11:24® Pčr
-
skwor> Díky, a nevíš zda tam nemají třeba i Mivardi nebo Mikado? No každopádně se tam stavím něco osahat.
- Sobota 22. ledna 2011 v 11:11® skwor
-
Značky jako celek moc posuzovat nejdou. Zrovna od Mivardi mám starší model Spectrum feeder, na který nedám dopustit. Po pár letech jsem si k něm pořídil „podobný“ Imperium M a ten už mi nesedl. Dneska s ním chytá táta. Šimano to samé, u na vláčku se u nich vybrat dá, feedery mají hadice. Dokonce i u mého oblíbeného Dragona jsem našel věci, co se mi prostě nelíbí. Je to tak u všech firem.
- Sobota 22. ledna 2011 v 11:04® Kubajs
-
spike:měl jsem podběrák ten stál za houby a pak jsem měl naviják Team Mivardi 3000 ,takže už od Mivardi tak nějak nic nemusím.Zkoušel jsem i jejich feedery imperium celkem šlo,ale taky to neni prut pro mě,ale chápu že někomu vyhovuje.Axiom se mi nelíbí vůbec.Takže bych se musel přemáhat asi dlouh ona koupi nějakého výrobku od Mivardi
- Sobota 22. ledna 2011 v 9:26® spike
-
Kubajs> Já nepreferuju čistě žádnou značku, pokud se mi něco vyloženě líbí, neřeším jestli je to od shimana, mikada, semy atd. Co jsi měl za výrobky že se rozpadly? Já mám od Mivardi podběrák a při druhé vycházce se mi odlepil jeden díl ale který teleskop to jednou za čas neudělá že? tak jsem to zalepil a jsem s ním spokojený
- Sobota 22. ledna 2011 v 1:12® Kubajs
-
Jak.novi:a co máš od mivardi za prut?měl sem od mivardi dva výrobky
dopadly tak že odpadly asi po třech vycházkách oba:D:D:D
- Sobota 22. ledna 2011 v 1:09® Jak.novi
-
mannice> Já mám rád Mivardi.
- Sobota 22. ledna 2011 v 1:02® timbab
-
Kubajs> JJ jsou lidi co by si Shi v životě nekoupily.O tomhle namá smysl debatit,každej chytá s tím co mu sedí.
- Sobota 22. ledna 2011 v 0:57® Kubajs
-
timbab:je to jasný!!a nechci se nikoho dotknout,ani pomlouvat nějakou značku ale krom pár slušnejch Garbolin i nějaký to Milo bylo slušný a jako celkem slušný se mi jeví feedery od semy,ale nic z toho prostě nesahalo ani po kolena tomu na co jsem zvyklej tady a to nemylsim svoje pruty,ale když už sem objevil proutek kvality líbivé mému oku a lahodící mé ruce tak cena přesahovala 3500kč
- Sobota 22. ledna 2011 v 0:52® timbab
-
Kubajs> Každej má něco.Bylo by krajně podezřelé kdyby se tu všichni shodli
- Sobota 22. ledna 2011 v 0:41® Kubajs
-
mannice:taky šímo nepreferuju ale ve feederech sem lepší klacky nenašel a když sem narazil na šíma který mi seděj nemám potřebu hledat jiný pruty když půlka prutů na trhu mi nesednou ani z poloviny co ty šíma a vzhled ostatních prutů snad ani řešit nebudu
- Sobota 22. ledna 2011 v 0:15profil byl smazán
-
Jak.novi> Já šímo nepreferuju zrovna
,furt mám colmic a sem s nim spokojenej.Ikdyž špičky na něm stojej za prd,ale dokoupil sem si jiný a paráda.
- Sobota 22. ledna 2011 v 0:12® timbab
-
mannice> Klidně vedle šlápnout mohou.A nikdo nezaručí že když je to Shi že bude dobrej(nebude rybářovi „sedět“,nebo nesplní požadavky)
- Sobota 22. ledna 2011 v 0:10® Jak.novi
-
mannice> Shimano je přece pořádná značka, ne, tak proč to nekoupit, oni mít šmejdy nebudou?
Tento příspěvek byl editován 21.1.2011 23:11:14 uživatelem Jak.novi. - Sobota 22. ledna 2011 v 0:05profil byl smazán
-
timbab> No ty ne,ale někdo jo..Ono dost rybářů kupuju šíma s tim,že s nima nešlápnou vedle.Ale..
- Pátek 21. ledna 2011 ve 23:22® timbab
-
mannice> Ono to taky není proč řešit.Jestli má blank větší průměr mi je jedno když je ten prut pro mě dobrej.Přece nevezmu tenčí když mi nevyhovuje
Tento příspěvek byl editován 21.1.2011 22:24:25 uživatelem timbab. - Pátek 21. ledna 2011 ve 23:19profil byl smazán
-
timbab> souhlasim s tebou ..
- Pátek 21. ledna 2011 ve 23:15® Kubah
-
Kubajs> u shimana končit nebudu. Jejich feedery mi prostě nevyhovujou a nechci je.
- Pátek 21. ledna 2011 ve 23:02® timbab
-
Kubajs> Tak pokud ti to vadí esteticky tak jo.Pokud je prut dobrej tak to neřeším.
- Pátek 21. ledna 2011 ve 23:01® Kubajs
-
timbab:mě odrazujou tlustý blanky!!
- Pátek 21. ledna 2011 ve 22:35® timbab
-
Kubajs> Mě je zas celkem jedno co je na prutu za značku.Zajímá mě prut ne značka.
- Pátek 21. ledna 2011 ve 22:34® Kubajs
-
zajímavý je že jde jen o feedery
- Pátek 21. ledna 2011 ve 22:33® Kubajs
-
timbab:je to tak,ale já mám s timhle už problém prostě jsem hrozně povrchní!jak to nemá na sobě nápis Shimano nebo s tim už nemám předešlou dobrou zkušenost tak ten prut ani netoužim nějak zkoušet!
- Pátek 21. ledna 2011 ve 22:32® timbab
-
Kubajs> Ono nemá smysl srovnávat ale posuzovat každej prut zvlášť.
- Pátek 21. ledna 2011 ve 22:30® Kubajs
-
timbab:tak samozřejmě i v tom sou rozdíly a to nejonom v tomhle rozdělení ale i v grámažích že prut do 70g se neshoduje s prutem do 70g od jiný značky
- Pátek 21. ledna 2011 ve 22:15® timbab
-
Kubajs> To je možný,já se bavím o rozdělení light,medium,heavy a třeba i picker.A označení špiček mě moc nezajímá bo ho nepotřebuju.
- Pátek 21. ledna 2011 ve 22:15® spike
-
Kubajs> Jak myslíš shodovala? v nosnosti nebo jsi použil posuvné měřítko či mikrometr na přeměření průměru?
- Pátek 21. ledna 2011 ve 22:13® Kubajs
-
timbab:protože se můžu spolehnout na jakýkoliv označení prutů,špiček u vlasců asi taky ne jako všude,ale zrovna teď jsem mohl porovnat vlasce od awa shimy se stroftama a rozdíl u dvanáctek je celkem podivuhodnej!!0,12awa shima se shodovala se 0,16od stroftu