Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.754 příspěvků, z toho 22754 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. ledna 2011 ve 20:35® Kubajs
Kubajs

timbab:a u zajetýho fleku to víš?naopak letos jsem načerpal zkušenost že na zakrmeným fleku žádné větší krmení,ale celý prázky jsme chodili na jeden flek dá se říct dvakrát denně pak to vypozorovali místní a chodili tam taky ale ke konci už jsme začínali lapat větší ryby ať už plotice kolem čtyriceti bo jsme upálili opravdu velký kapry,kvůli tomu přemejšlím že na medium dám silnější vlasec kvůli kamenům

Neděle 9. ledna 2011 ve 20:34® Sander
Sander

timbab > blbost. Zajetej flek je zajetej z nějakýho důvodu, jinak by nebyl zajetej. :-)

Neděle 9. ledna 2011 ve 20:33® timbab
timbab

spike> Nová voda je vždycky lepší než zajetej flek-nikdy nevíš co přijde.

Neděle 9. ledna 2011 ve 20:30® spike
spike

mannice> Znám, letos jsem zkoušel nový revír a taky trvalo než jsem zjistil jak to tam chodí:-)

Neděle 9. ledna 2011 ve 20:19profil byl smazán

spike> Jj,já mám hlavně zkušenosti.Že jakmile příjdeš na jinej revír tak začínáš uplně od znova.Jinej kraj,jinej mrav :-))

Neděle 9. ledna 2011 ve 20:17® spike
spike

mannice> Právě vždycky nanovo proto začnu monitorovat sotva sleze led, sice už o něm mám nějaké info ale víš jak se to říká: Důvěřuj ale prověřuj.

Neděle 9. ledna 2011 ve 20:15profil byl smazán

spike> Jiný revír,jiná voda.Tam se vždycky začíná uplně od začátku,ale budiš ti přáno :-)

Tento příspěvek byl editován 9.1.2011 19:15:59 uživatelem .
Neděle 9. ledna 2011 ve 20:09® spike
spike

mannice> Letos chcu zkoušet nové revíry, hlavně s feederem tak třeba se nějaký povede ale tento měl nádhernou barvu a byl nacpaný, třeba se ještě setkáme:-)

Neděle 9. ledna 2011 ve 20:07profil byl smazán

spike> Fakt pěkný topédo,když si to sem napsal tak jsem nevěřil vlastnim očím.Já se o amury snažil dřív,chytil sem jich pár prců do 60ti,ale nic většího..Ty si vytáh takovou krásnou rusku :-)

Neděle 9. ledna 2011 ve 20:01® spike
spike

mannice>Přání se má plnit tak tady ho máš. Rád na něj vzpomínám a doufám, že na nikoho špatného nenarazil a ve zdraví tam plave, každopádně letos se jich pokusím chytit víc:-)

foto/diskuze/feeder/2011/th-img40124.jpg
Neděle 9. ledna 2011 v 19:58profil byl smazán

spike> Já měl,taky háček s dlouhym ramínkem a problém docela byl.I jsem kůli tomu zkracoval návazec,ale nepomáhalo to.Sekal sem při prvnim záběru,buď jim extrémě chutnala rousnice nebo byl v něčem problém.

Neděle 9. ledna 2011 v 19:56® spike
spike

mannice> Jednoho jsem měl zažraného a druhého jsem vyháčkoval v pohodě, záleží i na háčku a záseku. Dejwík je na dovolené lapal na háčky v dlouhým ramínkem a říkal že zažraný nebyl ani jeden.

Neděle 9. ledna 2011 v 19:55profil byl smazán

spike> Hoď sem toho tvýho amura,ať si osvěžim tu krásnou fishku :-)

Neděle 9. ledna 2011 v 19:51profil byl smazán

spike> To já o něco víckrát,je to pěkná ryba..Akorát je dost hltavá

Neděle 9. ledna 2011 v 19:50® timbab
timbab

Kubajs> Tak to jo,já ho využiju celkem dost.Mám i feeder do 30-ti g.

mannice> Však diskutuj :-P

Neděle 9. ledna 2011 v 19:48® spike
spike

mannice> Já na nich byl myslím 3× a povedli se dva a jedno bojovné tele.

Neděle 9. ledna 2011 v 19:48® Kubajs
Kubajs

timbab:rozdíl to je a určitě velký,ale jde mi o to použití ten light využiju fakt uplně všude kde chytám ale ten picker bych asi nevyužil na místech kde chytám nejčastějš to nevyužiju!

Neděle 9. ledna 2011 v 19:47profil byl smazán

spike> nic moc,všechno do 60ti co si pamatuju.Ale bylo jich víc než dost.co vycházka to sem nákýho chytil.

timbab> Já se nebojim,jen diskutuju :-)

Neděle 9. ledna 2011 v 19:44® timbab
timbab

mannice> No to ne ale vážně se nejvíc osvědčila ta rousnice.Ta rybka (živá/mrtvá) je moc nezajímá.Neboj zkoušel jsem všechno a ne sám.

Neděle 9. ledna 2011 v 19:43® spike
spike

mannice> A velcí úhoři?

Neděle 9. ledna 2011 v 19:41profil byl smazán

timbab> To bys dával i nástražku dejme tomu 5–10cm? To mi příjde zbytečný.

Neděle 9. ledna 2011 v 19:37® timbab
timbab

Kubajs> Tak to jo ale je to rozdíl wpicker a light :-))

mannice> No na mrtvou rybu to jaksi nechtěj žrát a na živou to dám radši na bójku a sumcák.

Neděle 9. ledna 2011 v 19:36profil byl smazán

spike> Hadů se povedlo letos dost,promiň nějak sem to přehlídnul.

Neděle 9. ledna 2011 v 19:34profil byl smazán

timbab> Já sem taky nemluvil jen o rousnici,ale myslel sem to na nástražku..Jinak souhlasim,ale nebylo by to asi naškodu někdy zkusit.

Neděle 9. ledna 2011 v 19:34® Kubajs
Kubajs

timbab:objednal jsem catanu bx

Neděle 9. ledna 2011 v 19:30® timbab
timbab

Kubajs> Jakej light jsi vybral?

mannice> No záměrně možná ale když zakrmí a stáhnu ryby tak se na tu žížalu bude věšet cokoliv ale ne sumci.To by mělo smysl při chytání na rybu.

Neděle 9. ledna 2011 v 19:28profil byl smazán

timbab> Jj,to mě jen tak napadlo.Protože logicky,když si zakrmíš flek/stáhne se ryba.tak přitáhne i dravce.Někdo to dělá takhle i záměrně

Neděle 9. ledna 2011 v 19:27® Kubajs
Kubajs

timbab:tak nakonec jsem se rozhod pro light už kvůli využití,ale moc dík za pomoc ten picker půjde na řadu jako další!

Neděle 9. ledna 2011 v 19:26® timbab
timbab

mannice> Mamut pelety mám ale pokud s nima nebudeš krmit dýl tak zajímají spíš kapry a bílou rybu.

Neděle 9. ledna 2011 v 19:21profil byl smazán

timbab> Já myslel krmení ,vyloženě na sumce..Dát tam na PVA nit třeba pár sumčích pelet za žoužalou,jen nápad.