Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 5. ledna 2011 v 16:54® skwor
skwor

timbab> I když… kdybych si letos dal podruhé týden ve Švédsku, tak na pruty kašlu, a dal všechno do toho :-)

Tento příspěvek byl editován 5.1.2011 15:55:03 uživatelem skwor.
Středa 5. ledna 2011 v 16:54® Kubajs
Kubajs

timbab:měl sem od byronu legendární X12T a bojím se toho že lepší klacík už nikdy neuvidím ale celkově Byron má pickery namakaný i vláčáky na UL vláčku

Středa 5. ledna 2011 v 16:54® skwor
skwor

Kubajs> Ta podoba je maximálně vzhledová :-)

timbab> Já kvůli tomu ten feeder děsně zanedbávám, chytám ho fakt jenom na jaře a taky tomu zase tolik nedám :-) Vláčka je nekonečný nákup :-) Včera jsem koukal na novinky Rapaly 2011 a tam zase pár korun skončí…

Středa 5. ledna 2011 v 16:52® timbab
timbab

Kubajs> Teď jsem si pořídil wpicker byron a je to dělo.Vůbec s ním neumím :-D

Středa 5. ledna 2011 v 16:51® timbab
timbab

skwor> Nj kdo vláčí ten vláčí :-)

Středa 5. ledna 2011 v 16:50® Kubajs
Kubajs

skwor:tenhle proutek sem taky držel ale ve feederu a taky se mi nelíbil připomínal mi silně ten axiom ale ty pickery se hodně liší no

Středa 5. ledna 2011 v 16:47® skwor
skwor

Kubajs> Jj, jeden z mála proutků, na kterém chybu vážně nenajdu.

timbab> Není zač. Feeder by vyšel levněji, ale… :-)

Středa 5. ledna 2011 v 16:37® timbab
timbab

skwor> Dík,vypadá opravdu dobře.Kašli na vláčák a ber feeder :-))

Středa 5. ledna 2011 v 16:36® timbab
timbab

Kubajs> Na velikost kaprů si stěžovat nemůžu.Ale zastoupení ryb které mě zajímají víc je víc než slušné-např parma.Jinak těch kaprů přes 50 je tu dost.

Středa 5. ledna 2011 v 16:27® Kubajs
Kubajs

skwor:to je ten tvuj picker??

Středa 5. ledna 2011 v 16:24® skwor
skwor

timbab> Tady je, mazel :-) Fotka akce je sice mizerná, ale snad tam bude aspoň něco vidět. Tenhle prut mi fakt vyhovuje, docela koketuju s myšlenkou vykašlat se na jeden vláčák, co teď mám v hledáčku a koupit si od G i feeder.

foto/diskuze/feeder/2011/th-img39989.jpgfoto/diskuze/feeder/2011/th-img39990.jpg
Středa 5. ledna 2011 v 16:24® Kubajs
Kubajs

timbab:u nás je to takový všelijaký karpů je tu hodně těch do 40čísel nachytám za vycházku třeba 25,ale na kapry přes 50narazim jen vyjímečně za sezonu jich načapu třeba 8–10a to už jsou vzácný ryby,ale to už musíš mít štěstí a dohánět to vycházkama.

Středa 5. ledna 2011 v 16:21® timbab
timbab

Kubajs> Jo o Bělé jsem slyšel :-(( Tady máme na řekách zarybnění naštěstí dobré-zatím.A na stojákách si nestěžuju vůbec.Obzvlášť na těch které jsou ostatním trnem v oku-revíry místního významu.

Středa 5. ledna 2011 v 16:16® Kubajs
Kubajs

timbab:mám v okolí dá se říct asi na 45revírů z toho dvě řeky ale jeden je takovej potok s čudlama a druhá Běla o který jste asi slušely co do ní vypustil unipetrol,ale ani před tím to tu nebylo nějak slavný takže stojáky v okolí jsou to co můžu občas prohazovat a na Ohři jezdim občas,ale díky studený vodě to tam je taky zabitý ikdyž tam ryby jsou

Středa 5. ledna 2011 v 16:15® timbab
timbab

Kubajs> Já mám nedaleko Labe a další tři menší řeky.A dál spoustu ramen a písáků,rybníků nepočítaně.

Středa 5. ledna 2011 v 16:12® Kubajs
Kubajs

timbab:dá ale těžce..víš co bych dal za nějakou větší řeku tady poblíž cokoliv víc jak 10–15m širokýho solidně zarybněnýho a to z několika důvodů

Středa 5. ledna 2011 v 16:06® timbab
timbab

skwor> Děkuji předem :-)

Středa 5. ledna 2011 v 16:05® skwor
skwor

timbab> Dneska to tu bude.

Kubajs> Každýmu sedí něco jinýho. Ty Gábiny jsou taky měkký pruty, ale stavěný jinak než šímo. U nich se mi to líbí.

Středa 5. ledna 2011 v 16:04® timbab
timbab

Kubajs> Sakra a bez řeky se dá žít? :-))

Středa 5. ledna 2011 v 16:02® timbab
timbab

skwor> Zájem určitě mám,pokud budeš mít čas a chuť tak to nafoť;-)

Středa 5. ledna 2011 v 16:01® Kubajs
Kubajs

skwor:BeastMaster se mi právě líbí ale co tak pozoruju tak máme na pruty dá se říct odlišný názory,ale spíš to bude tím kde kdo bydlí zatímco ty chodíš převážně na řeku já se na řeku dostanu na pár víkendů ročně..takže spíš stoják ale co bych za větší řeku v okolí dal

Středa 5. ledna 2011 v 15:58® skwor
skwor

timbab> Ten picker můžu nafotit, pokud budeš mít zajem.

Kubajs> Zrovna ten mě extrémně nesedl :-) I když teď jsem si vzpomněl na výraz kolegy, když mi loni půjčil Antarese. Čekal chválu a označení hadice se mu nelíbilo :-D

Středa 5. ledna 2011 v 15:55® timbab
timbab

Kubajs> Jasný,já bych teď nejradši odzkoušel tu pětimetrovou Catanu co na ní posílal odkaz džigit.

Středa 5. ledna 2011 v 15:54® timbab
timbab

skwor> Ty Grauvelly jsou dvoudíly a maj dva poslední díly.Jeden feeder a druhej kaprovej(match).Já po těch Garbolinech koukám po zkušenostech s matchkama od nich.

Středa 5. ledna 2011 v 15:51® Kubajs
Kubajs

skwor:tak zrovna beastmaster je libovej proutek!

Středa 5. ledna 2011 v 15:50® skwor
skwor

timbab> Ty jsem v ruce neměl nikdy. Kámoš má od G freestyle do 75g a Šímo beast master a i když je těžký shimanista, tak přiznává, že s Freestylem chytá daleko raději :-)

Středa 5. ledna 2011 v 15:50® Kubajs
Kubajs

timbab:taky to tak beru a určitě bych našel proutek s kterým bych si to taky takhle užil i v jinejch značkách,ale stály by asi víc

Středa 5. ledna 2011 v 15:49® timbab
timbab

Kubajs> Je to věc názoru a pocitu.Někdo má radši to a někdo ono.

Středa 5. ledna 2011 v 15:47® timbab
timbab

skwor> Taky se mi jeví jako dobré.Ale potřeboval bych to dostat do pracek.Můj nej feeder je Grauvell do cca 30g.To je dělo :-)

Středa 5. ledna 2011 v 15:46® Kubajs
Kubajs

skwor:obhlížel jsem všechno od garbolin,sportexů až po mikada,jaxony a nic se mi tolik nezalíbilo možná ještě co bych označil za slušnej a tim slušnej myslim opravdu slušnej byl muj starej kingfisher ale tim to končí.Nechci tvrdit že ty feedery jsou špatný či nechytatelný ale ty šíma vypadájí skvěle a i se s nima skvěle chytá