Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 5. ledna 2011 v 15:44® skwor
skwor

timbab> Distribuce je problém. Ale mám od nich picker a měl jsem od nich v ruce pár feederů a to zpracování a akce je nádhera. Kupovat si jemnější prut, tak o firmě bych měl jasno.

Středa 5. ledna 2011 v 15:38® timbab
timbab

skwor> Na Garbolina jsem taky koukal ale tady je nikde nemaj.A rozdíl v popisu u jednoho prutu na e-shopech mě odradil.

Středa 5. ledna 2011 v 15:37® skwor
skwor

Když jemnej feeder, tak Garbolino. Feedery od šíma…brrr.

Středa 5. ledna 2011 v 15:08® timbab
timbab

Kubajs> Jo ten Aerocast vypadá opravdu dobře.

Středa 5. ledna 2011 v 15:06® Kubajs
Kubajs

timbab:je to otázka zvyku já sem třeba rád že u shimana jsou všechny špičky červené nevadili by mi možná ještě fosforově žluté ale zbytek barev mi prostě vadí.Já sem spokojenej jak s chováním prutu tak s chováním špiček a asi budu měnit značku feederů až uvidím opravdu povedený feeder!Třeba teď ten povedený aerocast mě naprosto uchvátil a pokud do doby než na něj našetřím nevyjde něco lepšího jsem odhodlán si ho koupit

Středa 5. ledna 2011 v 15:00® timbab
timbab

Kubajs> Abych pravdu řekl tak ani na to označení nekoukám.Chytnu je a podle ohybu vybírám tu která se bude hodit.Pak měním dle potřeby za tužší/jemnější­.A spousta firem co neudává unce to má rozlišené barvou-a tou barvou se asi řídím úplně nejvíc ale stejně je zkouším ohnout.

Středa 5. ledna 2011 ve 14:56® Kubajs
Kubajs

timbab:jen v uncích ale už jde i třeba jenom o to že jsou označené některé firmy ty špičky ani neoznačují

Tento příspěvek byl editován 5.1.2011 13:58:48 uživatelem Kubajs.
Středa 5. ledna 2011 ve 14:52® timbab
timbab

Kubajs> Jako značení v uncích?

Středa 5. ledna 2011 ve 14:50® Kubajs
Kubajs

timbab:myslím si že v těch špičkách není takový rozdíl,ale například pokud jde o značení tak bych řekl že to Shimanistické je takové podle kterého se řidím a beru ho jako nejpřesnější

Středa 5. ledna 2011 ve 14:07® timbab
timbab

kerob> Špičky u jiných prutů sloužej úplně stejně a nejsou tak drahé.Nesrovnávám materiál ale funkci.Samozřejmě že bych do Shi nerval jiné špičky ale i tak.

Středa 5. ledna 2011 ve 13:19® džigit

Kubajs> sice není,ale může se objevit.Třeba se někdo podělí s nabytýma zkušenostma.Je po sezoně a od posledního příspěvku uběhl nějaký ten pátek.

Středa 5. ledna 2011 ve 12:52® Kubajs
Kubajs

džigit:pán bůh ti to zaplaŤ:-D ,ale není tam odpověď ma mou otázku

Tento příspěvek byl editován 5.1.2011 11:54:37 uživatelem Kubajs.
Středa 5. ledna 2011 ve 12:48® džigit

Kubajs> hele http://www.chytej.cz/…t-na-feeder/

Středa 5. ledna 2011 ve 12:44® Kubajs
Kubajs

Docela by mě zajímalo jestli má někdo zkušenost s chytáním candátů na feeder.Chytal jsem na na malý rybičky řekněme 4–5cm a píchal jsem háček za hlavu aby vycházel druhou stranou a šel podél těla a koukala špička,ale měl jsem problém se zásekem.Návazec byl dlouhej 60čísel pak jsem prodloužil asi na 80cm..něco jsem nachytal ale tak půlku jsem stratil něco málo po náhozu na napichujete rybičku vy?

Středa 5. ledna 2011 ve 12:31® džigit

kerob> pomóc,odhalil jsi mně :-O

Středa 5. ledna 2011 ve 12:30® kerob
kerob

džigit> ja jenom, ze kdyz reknes A (spicka na Shimo je draha), tak musis rict i B (je z uhliku a nejde ji srovnavat s univerzalnima). Tak jak jsi to napsal to vypada, ze spicka na Shimo je proste uplne stejna jako ostatni a pritom je 4× tak draha.

Středa 5. ledna 2011 ve 12:02® Kubajs
Kubajs

džigit:určitě se to prodraží teď zrovna budu objednávat dvě,ale stejně si pořád myslím že nejkvalitnější feederový pruty na trhu jsou od Shimana a to už od nejnižších cenových kategorií.Možná to bude znít že sem „Šimánista“ a asi to tak je,ale jen ve feederu vláčák bych si od šíma už asi nekoupil,protože vim že jsou kvalitnější firmy.Feeder mám starej Hyperloop už asi neni k sehnání a jsem spokojenej jak jen to jde přemejšlim o BeastMasteru což je o dvě třídy lepší prut a zase už je někde jinde

Středa 5. ledna 2011 v 11:23® džigit

kerob> já nesrovnávám!

Středa 5. ledna 2011 v 11:12® kerob
kerob

džigit> to je relativni, nejde srovnavat uhlikovou spicku za 500 s univerzalni laminatovou sragorou za 120. Jina liga.

Středa 5. ledna 2011 v 10:09@ Morawan

osprey> A kterej si mám koupit?

Středa 5. ledna 2011 v 9:10® džigit

Kubajs> no když to je od šíma,tak se ten „spotřební“ materiál docela prodraží :-))

Středa 5. ledna 2011 v 0:54® Kubajs
Kubajs

Radek M.:špiček jsem zlomil už několik možná i přes 10 ale až na jednu to bylo vždy mojí chybou!V tomhle odvětví je většinou chyba na straně rybáře a když ne stejně ti to neuznaj protože špička je spotřební materiál

Středa 5. ledna 2011 v 0:19® timbab
timbab

feederxxx> Zkus to kontrolovat tak že u navijáku zatáhneš za vlasec jestli volně prochází očkama;-)

Středa 5. ledna 2011 v 0:16® feederxxx
feederxxx

timbab> Večer za tmy to moc nejde :/

Tento příspěvek byl editován 4.1.2011 23:17:28 uživatelem feederxxx.
Úterý 4. ledna 2011 ve 23:25® timbab
timbab

džigit> Copak ty :-)) Já špičky lámu o strom nebo pro jistotu zapomenu tubus s nima u vody :-D

Tento příspěvek byl editován 4.1.2011 22:27:10 uživatelem timbab.
Úterý 4. ledna 2011 ve 23:21® džigit

jen jestli nepoužíváte nějaký „lana“ mně se vždy urve silon :-))

Úterý 4. ledna 2011 ve 23:02® osprey
osprey

Radek M.> Já taky, páč jsem na to čuměl z metru.

Bylo to velmi názorné. Jenže oproti tomu, co bylo ve filmu, jsem se snažil vyhovět režisérovi asi desetkrát. Doufal jsem, že to ten prut vydrží. Ze začátku jsem byl opatrnější, pak jsem přidal a to bylo špatně.

Úterý 4. ledna 2011 ve 22:56® timbab
timbab

Radek M.> Já to radši sesadím tak jak to má být :-)

Úterý 4. ledna 2011 ve 22:53® Radek M.
Radek M.

timbab> No nahazoval bych tahem ne švihem.Ale hlavně pozor aby jsi vlasec neměl omotanej kolem špičky.

:-) proto ty díly nervu do sebe a když se stane špička vyletí.

osprey> V životě jsem špičku nezlomil a to už jsem přerazil i prut.

No jo :-D pletenka a bota :-93; docela sem čuměl

Úterý 4. ledna 2011 ve 22:18® timbab
timbab

feederxxx> No jo,musí se to hlídat.