Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 18. prosince 2010 v 11:25® džigit

kerob> a copak se Ti nelíbí na Tice?Např Sportera SR3507R?

Tento příspěvek byl editován 18.12.2010 10:26:13 uživatelem džigit.
Sobota 18. prosince 2010 v 11:00® kapr1

Ahoj. nezná někdo nakej dobrer e-shop kde maj boilies ktere se da dobře použít na feedr??? třeba tak kolem 10 as 12 mm.

Pátek 17. prosince 2010 ve 23:18profil byl smazán

osprey> Aha,tak to nic.Když se k tomu někdy dostanu,tak se zkusim zeptat …Taky mažu tak dobrou

Pátek 17. prosince 2010 ve 22:38® Poky
Poky

Mažu do pelechu,zejtra musim do práce,tak se tu mějte.Čus

Pátek 17. prosince 2010 ve 22:33® osprey
osprey

mannice> Nevím a ani nevím nakolik si můžu dovolit vynášet informace z jeho „kuchyně“. Popovídej si o tom přímo s ním.

Pátek 17. prosince 2010 ve 22:21profil byl smazán

osprey> můžu se zeptat v čem HaD ty videa stříhá a celkově upravuje?Nějaká taková práce mi už taky prošla pod rukama,tak by mě zajímalo v čem jste ty filmy stvořili.

Tento příspěvek byl editován 17.12.2010 21:22:15 uživatelem .
Pátek 17. prosince 2010 ve 22:14® Poky
Poky

osprey> to je fakt,překonat kvalitou předchozí díly bude těžkej kalibr,protože jak feeder I i II byly suprový,ale bylo by docela zajímavý koukat na DVD o feederování třeba na velkejch vodách,typu náký přehrady nebo řeky jako Labe,Vltava a jiný.Ale je mi jasný že to neni jednoduchý hned z několika hledisek najednou

Pátek 17. prosince 2010 ve 22:08® osprey
osprey

Poky> Víš, ono je to těžké. Definitivní rozhodnutí dělá David – je producent, kameraman, střihač a kdoví, co ještě. Já si vždycky jenom vymyslím scénář a pokusím se nevypadat před kamerou jako pako. Takže ta otázka by měla spíš směřovat na něj.

Nějaké úvahy byly. Ale náplň musí být nad rámec předchozích dílů a to nebude jednoduché. Takže nevím.

Pátek 17. prosince 2010 ve 22:01® Poky
Poky

osprey> Hele nemá chytej.cz v plánu nákej další díl o feederu na DVD???

Pátek 17. prosince 2010 ve 21:59® osprey
osprey

Poky> Tak nějak. Nechci se zakopat ve virtuálním světě, dost na tom, že se teď živím prací na počítači. Navíc se takhle opravdu jen málokdy řeší něco zásadního.

Pátek 17. prosince 2010 ve 21:56® Poky
Poky

osprey> nojo na skype sem ještě zapoměl:-) pro mě to je úplně zbytečný,když něco někomu potřebuju tak od toho mám telefon,na něm mě nemůže otravovat desítky lidí najednou :-) ještě kolikrát s úplnejma kravinama co tak běžně slyšim

Pátek 17. prosince 2010 ve 21:51® osprey
osprey

Poky> Gratuluju. Facebook, ICQ, Skype – všechno prošlo mimo mě.:-))

Pátek 17. prosince 2010 ve 21:37® Poky
Poky

skwor> já sem tam od tý doby co sem se dostal ke KFL docela často,ale kromě mě,Kosáka a občas Aleše tam nikdo nenapíše ani čárku

Pátek 17. prosince 2010 ve 21:36® skwor
skwor

Poky> To je dobře, čím víc aktivních přispěvatelů, tím líp. Na našich stránkách jsem nebyl někdy od léta :-)

Pátek 17. prosince 2010 ve 21:33® Poky
Poky

skwor> jako určitě vypadá líp jak ten starej,ale prostě mě se moc nelíbí,já sem se zamiloval do twin powera C14 2500RA ale to je jiná cenová kategorie,stejně si ho ale jednou pořídim :-) Facebook nevedu,ani ICQ to de mimo mě,když furt slyšim od kamarádů jak vo tom pořád kecaj,to je facebook sem,facebook tam a támle a tady..........ne nikdy ho mít nebudu!!!mě stačí diskuze na FTberounka a tady,když sem se konečne dokopal k tomu že se tu taky budu zůčastňovat,do­nedávna sem byl jenom tupej přihlížející:-)

Pátek 17. prosince 2010 ve 21:27® skwor
skwor

Poky> :-) Vzhledově je to po pár letech určitě to nejpovedenější, co šímo pustilo ven. Ten návrat ke klasice se mi líbí. Ještě šihlám po Techniu FC, ale to je dražší…BTW máš Facebook? Jestli jo, hoď si mě do přátel.

Pátek 17. prosince 2010 ve 21:14® Poky
Poky

skwor> na stradica sem koukal taky měl tam toho novýho,ale mě se nelíbí,ke všemu já bych bílej naviják mít nemoch,hned by byl zasranej jak jetel,to vidim u toho stříbrnýo GTMka,ta černá je vyhovující:-)

Pátek 17. prosince 2010 ve 21:09® skwor
skwor

Poky> Mám i Stradica GTM-RB a ten má obě kovový. Na druhou stranu u Shimana se cívka dá docela lehce dokoupit.

Pátek 17. prosince 2010 ve 21:05® Poky
Poky

skwor> přesně,taky tu náhradní cívku využívám minimálně,a když už tak u baiťáku na kaprařinu.Ale i tak je to zarážející že levnější model ma dvě kovový a dražší ne???!!!

Pátek 17. prosince 2010 ve 21:03® Poky
Poky

mannice> no to jo no,ale kujva kám já ty pruty s veškerym vercajkem jednou dám???teď mi to zabírá třetinu pokoje kterej má 18m2,v obejváku to bej nemůže,v ložnici po všem zvážení pro a proti taky ne,kumbál je malej,kuchyň taky a do sklepa bych to nikdy vživotě nedal!!!začíná mě přepadat zoufalost a to je mímo v plánu tak za rok a půl nebo 2'''se to blíží,musim na něco přijít!!!

Pátek 17. prosince 2010 ve 21:03® skwor
skwor

Poky> Čau, mám úplně ten samý. Plastová cívka mě taky trošku zarazila, ale NC využiju minimálně, takže mi to zase tolik nevadí.

Pátek 17. prosince 2010 ve 20:57profil byl smazán

Poky> Pak by ti chyběla hele ;-)

Pátek 17. prosince 2010 ve 20:45® Poky
Poky

kapr1> nedá,jak myslim psal Kerob,bait je systém 2brzd,kdežto bojovka je jeden brzdovej systém s dvěma ovládacíma prvkama.A 1 brzda nikdy nebude dělat totéž co 2 brzdy

Pátek 17. prosince 2010 ve 20:36® Poky
Poky

mannice> právě že jí mám málo,jenom sem nad tim uvažoval,provést to do praxe bude tvrdší oříšek :-) ale stejně jak tak nad tim přemejšlim,tak bych tam ty všechny pruty co mám nedal,bych se tam sám nevešel,tak asi budu muset vymyslet něco lepšího

Pátek 17. prosince 2010 ve 20:35® timbab
timbab

kapr1> Ne na bojovku jako s baitem-ale nenahrazuje ho.Jinak se s tím chytá stejně jako se všema navi.

Pátek 17. prosince 2010 ve 20:33® kapr1

Takže na baitrunner se da chytat stejně jako na normalni navijak z bojovkou???

Pátek 17. prosince 2010 ve 20:05profil byl smazán

Poky> tak to máš víc než dost odvahy,:-))

Pátek 17. prosince 2010 v 19:56® Poky
Poky

mannice> nad tim už sem taky uvažoval,že si to dám do ložnice a LADY bude spát pak jednou v dětskym s prckem :-)

Pátek 17. prosince 2010 v 19:52profil byl smazán

Poky> místo manželky na druhou půlku postele ? :-D

Pátek 17. prosince 2010 v 19:31® Poky
Poky

mannice> místa tam mám dost.........teda zatim,jednou z tý místnosti bude dětskej pokoj,to pak ale nevim kam ten všechen vercajk budu muset dát,pak asi příde čas na to vyhazování(doufám že do tý doby vymyslim rezevrní plán kam stim:-) )