Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:24profil byl smazán
-
Poky> Když čtu co tu píšem tak bych k tomu rád řek,že problém neni nějakej starej dědula,kterej si vezme za rok 5–10 kaprů který sou vysazený a poštěstí se mu..Ale spíš ty který překračujou povolený množství ponechaných ryb záměrně. Pytláci v jakymkoliv slova smyslu.A že jich neni málo!
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:22® timbab
-
R.P1987> To co popisuješ už jsem viděl mnohokrát.JENŽE-stačí jim kupovat ryb.časopisy nebo jít sem či vedle,přečíst články a ono jim dojde co a jak.
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:22® Poky
-
mannice> Nájezdů masařů se fakt moc nebojim,protože vetšina z nich na řece chytat ani neumí,voni tu jezděj spíš na rybniky na násaďáky,tam je to při solidnim počasí pořád jak o závody,a mě přesně tyhle revíry nelákaj,tak ať si tam choděj dál,stim člověk stejně nic neudělá a ty násaďáci se tam sypou stejně jenom kvůli nim aby pořád neremcaly že v tý vodě nic neni
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:18® Poky
-
timbab> jo modernizujou,ale nevědi co stim maj dělat,když už dědula má feeder,tak ho má ve vidličkách a mezivočkovýho policajta,nebo má špici až k nebi a před očima mu visí předšpičák
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:18profil byl smazán
-
timbab> Souhlas.
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:16profil byl smazán
-
Poky> Jo to já z toho měl hroznou strandu taky,ale až ti tam najedou masaři který to berou na pytle,tak ti zůstanou jenom oči pro pláč..Takhle provokuju spíš jenom když jsem na náký vodě host,jinak si užívám celkově toho lovu a zkoušim všechno možný.
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:16® timbab
-
Poky> Jo ale ty „dědci“ se už taky modernizujou.Nevím jak u vás ale tady celkem fest.
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:14® Poky
-
mannice> to já svim flekům věnuju dost času,protože ty dědkové co choděj chytat okolo už to tam x krát zkoušely,ale stima jejich sestavama na 30vlasci nikdy asi moc nezachytaly když už se tam nevracej.Fakt z toho kolikrát mám hroznou p.del když je vidim vytočený že já tahám ryby a oni tam seděj,zbýhaj se jim sliny po mase a nic nichytnou
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:09profil byl smazán
-
Poky> Tak v tom se s tebou shodnu,jsou revíry kam si jdu zachytat a musim bejt připravenej na velkej rybářskej tlak.Dělám to jednoduše.Pokud plánuju jít na jeden flek víckrát,obejdu si povinnou obchůzku fleků a tam se „pochlubim“ jaký jsem nechytal ryby na druhý straně rybníku (kam vůbec nechodim).No a co si budem povídat rybáři sou hrozný drbny,takže další týden mám na fleku relativně klid
Jinak po letošku,už radši taky nevěnuju svym top flekům pravidelnej čas.Je to spíš na škodu.
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:03® timbab
-
R.P1987> Jo,to je taky možnost ale červi a tak má dneska každej.Když někomu „ukážu“ kde berou parmy tak dřív nebo později přijde jak na to.
- Středa 15. prosince 2010 ve 21:58® Poky
-
timbab> to mě zase nevadí když mě někdo pozoruje,on totiž většinou nic nevidí,všechno mám vždycky v báglu,teda kromě krmítkovky a když se zeptá na co mi tak pěkně berou,tak nakecávám různý blbosti.Pak je docela sranda pozorovat toho dotyčnýho jak tam cpe na háček to co sem mu řek a nic mu to nedělá a já si v klidu tahám dál,bombónek pak je když toho dotyčnýho bere rapl,když vidíš jak je vytočenej
člověk prostě občas musí bejt s…ě!
- Středa 15. prosince 2010 ve 21:23® timbab
-
R.P1987> Já většinou mizím mimo lidi a když se někdo objeví tak měním místo či revír.Za prvý nemám rád když mě někdo pozoruje a za druhý nechci nikomu ukazovat jak,kde,na co atd.
- Středa 15. prosince 2010 ve 21:03® Poky
-
timbab> no tak o tom žádná,já tam občas zajedu s kamarádama co tam zkoušej v tom výtoku tý elektrárny sumce na pijavici,vždycky si sednu mimo a feedruju tam,berou tam pěkný skaláci okolo 40cm
- Středa 15. prosince 2010 ve 21:00® Poky
-
ladamaj> přesně ten kanál myslim.V létě když nejsou vlny na řece,tak je to mazec to co tam je vidět,ty obrovský amuři a tolstolobici co plavou na hraně toho proudu,do toho hafo velkejch plotic,tloušťů,jesenů a nakonec i kaprů,do toho i par koi,je to fakt krásnej pohled,ještě když se ti mezi těma všema rybama vyvalí sumec přes 2metry a ne jenom jeden,i pěkně velkýho albína sem tam viděl.Jinak v obříství sem byl párkrát chytat na řece,ale na těch tůních ne,ani nevim kde tam přesně jsou,stojí to za to tam zajet zachytat???
- Středa 15. prosince 2010 ve 20:15® timbab
-
R.P1987> Tak je lepší jezdit jinam a úplně.
- Středa 15. prosince 2010 ve 20:12® ladamaj
-
Poky>jestli myslíš kanál u přemostění u Veltrus tak vím jak to tam chodilo.Znám opravdu velkej kus vodního světa hodně jsem jezdíval po celé ještě ČSSR.Mám spoustu dobrých ale i špatných spomínek.Jinak jezdím pokud to jenom jde tak vše předávam synovy.Jezdil jsem s partou ale kvůli masařině sem rospustil i karp tým a nelituji.Pamatuji i JV když jezdil právě po těchto vodách ještě s MZ.No nakonec od tamtut pocházím a jezdím tam na některá místa i dnes v Obříství také supr voda o tůních nemluvě jak je ten svět malej co.
- Středa 15. prosince 2010 v 17:27® Poky
-
ladamaj> Je mi jasný že to je na hodně místech okolo našich vod,ale tam to je fakt masakr,něco jako kdysi bylo u nás v Kralupech na kanále než to zavřely a udělaly z toho hájenej úsek
- Středa 15. prosince 2010 v 17:10® ladamaj
-
Poky>kdyby jenom tam to snad je skoro všude a najít flek kde tě nikdo neobjeví no skoro nesmysl.
- Středa 15. prosince 2010 v 17:00® Poky
-
timbab> to já se většinou snažim taky,ale v těch Počáplech to nejde,tam se ty blbci občas perou o flek
- Středa 15. prosince 2010 v 15:42® timbab
-
R.P1987> Záleží jak to teče no.Problém s masařema nemám,na rybách se lidem vyhejbám.
- Středa 15. prosince 2010 v 15:40® Poky
-
timbab> No tak vono Labe teče trochu svižnějš jak Vltava,tak se neni čemu divit.Občas taky zavítám na Labe do Počápel,tam se dá udržet tak 40krmelec,zas tolik to tam netáhne,ale moc často tam nejezdim,nebaví mě koukat na ty masaře co tam stěma rybama vyváděj!!!
- Středa 15. prosince 2010 ve 14:52® timbab
-
R.P1987> Tady na Labi je těch 100g někdy potřeba i když nehážeš daleko.
- Středa 15. prosince 2010 v 11:58® Poky
-
Nechal sem si změnit nick z R.P1987 na mojí přezdívku-Poky tak se nelekněte že píšete někomu kdo tu neni
timbab: jo mě to takhle úplně vyhovuje a fakt ty vzdálenosti na těch místech stačej a vždycky si dobře zachytám.Kdybych to měl házet okolo 30m(na Vltavě kde sem nejčastějš) tak tam musim šoupnout tak 100g olovo aby mi to drželo a to neni zrovna nic extra,nedokážu si představit jak bych tam dal plnej krmelec kterej by držel,to by to mejo heavýčko asi pěkně zpívalo
- Středa 15. prosince 2010 v 8:16® timbab
-
R.P1987> Tak pokud to stačí tak je to zlatý.Lepší než házet 60m.
- Středa 15. prosince 2010 v 8:11® Poky
-
osprey> No když já těm rybnikům moc nedávám a už vůbec ne na podzim,to chodim spíš na řeku(Vltavu)na místa kde se chytá tak 10–15m od břehu na hraně starýho koryta a vono vůbec,já nikdy nechytám nikdy moc daleko od břehu,nemám potřebu,protože tam kde všude chodim na Fishky prostě neni potřeba házet náky dálky(již zmíněná Vltava,Berounka a tůně u nás v Kralupech)
- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:47® osprey
-
R.P1987> K té pletence – takový rybník koncem listopadu a lov na 30 m, tam by možná došla ocenění.
Ale je fakt, že ji taky dávám málo.
- Úterý 14. prosince 2010 ve 14:07® Poky
-
Ciffik> Mě většinu financí spolkne hypotéka na bydlení,ale jednou za čas se na nákej ten cajk prašule najdou,ale nejdřív musí proběhnout dovolená s mojí LADY,naštestí ty dovolený probíhaj různě po ČR,mě moře neba(jí jo,pořád stim otravuje),moře je slaný nedá se pít
Jinak sem psal Mivarďákům a že prej informace nedávaj a dávat nebudou,že se to všechno dozvim na výstavě v Praze a Brně kde budou k dispozici nový katalogy,ale to je pro mě dlouhá doba,nebaví mě čekat
- Úterý 14. prosince 2010 ve 14:00® Poky
-
kerob> Jo jak řikám co clověk to názor a jiná zkušenost
- Úterý 14. prosince 2010 ve 13:36® Ciffik
-
R.P1987> tuším s eto už an ejjich stránkách řešilo v diskuzi ohledně jejich webu netuším ajks e to přesně jmenuje a údajně to bude io něčem jiném než profíka ale údajně taky super…
můj osobní typ je takový ž e udělají něco jako beastmastra…aby mohli konkurovat v sortimentu žvejk
jinak s tím finacováním…raděj dám prachy do cajku než do chlastu jak jiní mí spolužáci…
- Úterý 14. prosince 2010 ve 12:31® kerob
-
R.P1987> ja na vlasce od Colmicu nedam dopustit a na vlasec Mivardi bych si uz nepovesil ani vanocni ozdoby