Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 14. prosince 2010 ve 12:02® Poky
Poky

Ciffik> Já si na ty Mivarďácký vlasce fakt nemůžu stěžovat,ale třeba takový vlasce od Colmicu už nechci ani vidět.Je to prostě co clověk to názor a zkušenost. Jinak stim dotovánim rybařiny máš pravdu,je to šílený,hlavně když je do toho člověk fakt blázen,to pak lítaj hrozný sumy :-)

Jinak na ten novej model se zkusim zeptat přímo na Mivardi stránkách a sem na to celkem zvědavej co z toho bude za zázrak,kdyžtak bych sem dal náký info

Úterý 14. prosince 2010 v 9:18® Ciffik
Ciffik

R.P1987> no vidíš mě už ty vlasce (mivardi – všechny) nesmí překročit práh domu

naopak za toho profíka dám ruku do ohně…super prut co zvládne neuvěřitelně moc, při zachování krásné akce na zdolávání a přesto s tím vrhneš přesně 40g krmítka (verze to 70g) jak nic – vlastním dva 3,6 dvojdíly 20–70g a uvažuju ještě nad heavy verzí v 3,9 a jednom mazlíkovi v 3,3 jen kde má na to člověk brát ty prachy 8-(

co vím na příští sezˇonu chystají nový model vyšší kategorii s cenou odpovídající profíkovi ta se možná oplatií počkat a mrknout

Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:26profil byl smazán

timbab> to už sem :-D

Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:21® timbab
timbab

mannice> Jo Colmic,můžeš se s ním jít vyfotit :-D

Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:16® Poky
Poky

osprey> v mym případě sem ještě nedošel k tomu že by bylo třeba jí použít a to se s feederem u vody plácám často už nákejch 5,6 let.Ty Mivarďácký vlasce používám tušim 3 rokem a sou to ty nej co sem kdy na feederu měl

Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:13® osprey
osprey

R.P1987> Nepoužívat ji vůbec, to je občas škoda. Optimální asi je používat ji, když je třeba. Fakt je, že to není zas tak moc často.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:01® Poky
Poky

osprey> jo David je Velkej frajer v tom co dělá(nejenom on,ale celej tým)jinak já pletenku na feeder vůbec nepoužívám,moje hlavní náviny jsou vlasce od Mivardi royal feeder 0,145 a 0,165

Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:01profil byl smazán

R.P1987> No s tim souhlasim :-) .

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:59® Poky
Poky

mannice> od Colmicu mám Virtuala v tý těžší gramáži do 120g......je to za ty prachy(okolo 2000) hodně slušnej prut

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:59® osprey
osprey

R.P1987> David se k tomu postavil zodpovědně, zaplatil mi nový. On když člověk má tu snahu, aby to fakt vypadalo, tak se prostě snaží. Ze začátku jsem do toho mlátil opatrně, ale když to nic nedělalo… S pletáňou se takhle mlátit nemá, naopak u vlasce to není problém – i když je to taky zbytečné.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:56profil byl smazán

R.P1987> Já nechci ovlivňovat,ale mrkni po nákym Colmicu.Timbab ti ho určitě taky doporučí :-)

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:54® Poky
Poky

osprey> Jo já taky zatim u šíma další špice nekupoval.To zlomení toho prutu sem viděl na videu,ale teď přesně nevim jestli to byl feeder 1,nebo 2díl.Pro mě jako pro diváka to byla docela pr…,ale bejt na tvym místě,asi by mi jeblo,kvůli takový ptákovině zlomit špici :-)

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:51® osprey
osprey

R.P1987> Mivardi špice jsou ucházející a proti Šímu za babku. Ale já mám Shimano špice roky (na 6 prutech), vyhovují mi a ještě jsem žádnou nezlomil. Nikdy jsem nekupoval náhradní. Koupil jsem dvě navíc v bazaru a tři mám z doby, kdy jsem rolámal při blbnutí před kamerou prut a myslím, že to mám na roky.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:47® Poky
Poky

osprey> transportní hledisko neni žádnej problém,do auta se mi vejde s přehledem futrál na klacky kterej má 185cm,takže v tom vůbec žádnej problém nevidim.Jinak na náhraní špice sem koukal přímo na Mivardi a na toho profíka sou v celkem přijatelný relaci,mnohem levnější než na shimano!!!

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:20® osprey
osprey

R.P1987> Dobrý, tužší a odolný prut. Velice příjemný, radost na něm něco většího tahat. Co vím, pár známých zlomilo nějakou tu špičku, ale nejsou drahé. Osobně jsem ho doporučil několika lidem ve verzi 330 cm do 70 g a dvojdíl (moc se mi líbí pocitově). Ta delší varianta je výkonnější, ale taky dobrá. Transportuje se bez špice, ale i tak by to mohlo vyjít ke 160 cm, takže to zvaž z transportního hlediska.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:03® Sander
Sander

R.P1987 > klidně napiš osobku Charovi nebo Hechtovi pokud sem nikdo nic nenapíše, myslím že oba ho mají.

Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:01® Poky
Poky

Čau feederaři,chci se vás zeptat na váš názor a zkušenosti s prutem Mivardi professional feeder 360medium ve 2dílnym provedení.Díky moc za vaše odpovědi a postřehy

Pondělí 13. prosince 2010 v 7:35® cormaxx
cormaxx

osprey> Jj mluvim o tom do 70g.Já všude čtu jak je to tvrdej humpoláckej klacek,tak to mě tak nějak odrazovalo.Jenže já se k feederu nechovám zrovna v rukavičkách,takže chci aby něco vydržel. A to že bude mít o deko navíc mi žíly netrhá.

Neděle 12. prosince 2010 ve 23:14® osprey
osprey

cormaxx> To ne. Je z těch tužších, ale postupně se ohýbá dál a dál. Který model konkrétně myslíš? Mě se jeví rozumně Mivardi Imperium 360 cm / 30–70 g, abychom nemluvili každý o něčem jiném.

Prut typu Beastmaster to není. Amnesie taky ne, ale má to k ní o něco blíž než k Beastovi.

Neděle 12. prosince 2010 ve 22:36® cormaxx
cormaxx

osprey> Takže to není úplně tuhej klacek,kde se ohne jen špice a blank neví o rybě ?

Neděle 12. prosince 2010 ve 22:11® osprey
osprey

cormaxx> To moc lidí nefotí a ještě míň tak, abys viděl akci prutu. Je to trochu tužší prut. Ne vysloveně špičková akce, ale rozhodně žádná parabola.

Neděle 12. prosince 2010 ve 22:06® cormaxx
cormaxx

Nemáte pls někdo fotku Imperia M ze zdolávání? Díkuji

Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 20:06profil byl smazán

timbab> Ono jde opravdu všechno,letos sem se o tom sám přesvědčil..Takže „nikdy neříkej nikdy“ je pravidlo,kterym se budu řídit hodně dlouho..Mažu z pc,přišla návštěva.Tak se měj čágo

Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 20:00® timbab
timbab

mannice> No sice extrém ale jde to.

Čtvrtek 9. prosince 2010 v 19:58profil byl smazán

timbab> no právě že to neni horký :-)) .. Viděl sem co mi udělala s cajkem teplota –12,ono když bude –8,–9 tak to nebude zas takovej rozdíl.

Já bych řek,že teď sou poslední dny kdy se dá chytat bez větších problémů.Pak už to bude spíš extrém.

Čtvrtek 9. prosince 2010 v 19:53® timbab
timbab

mannice> To není tak horký,celkem se to dá přežít.

Čtvrtek 9. prosince 2010 v 19:51profil byl smazán

timbab> se zamrzlejma očkama? To radši tu zvýšenou vodu .

Čtvrtek 9. prosince 2010 v 19:45® timbab
timbab

mannice> No se zimou se dá celkem bojovat.

Čtvrtek 9. prosince 2010 v 19:44profil byl smazán

timbab> Spíš co koukám,tak tohle bude nejspíš poslední týden kdy byla možnost.Pak už asi příjdou dny pod nulou.

Čtvrtek 9. prosince 2010 v 19:43® timbab
timbab

mannice> No doufám že se to nějak srovná.