Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 6. prosince 2010 v 0:01® timbab
-
mannice> To co jsi napsal mě vyjde na cca 1200,–
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:58profil byl smazán
-
timbab> Je věděcky prokázáno,že 10 balení háčků,20kusů krmítek vyjdou v dněšní době na takovou sumu,že rybář o novém prutu už ani nepřemýšlí
.. Docela by mě zajímalo jak na tom jsou prodejci za letošní tok.Tipuju,že bídně.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:54® timbab
-
mannice> Drobnosti dokupuju průběžně dle potřeby.S těma prutama to je horší.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:51profil byl smazán
-
timbab> Taky,si říkám že mám dost věcí.Jenže furt je něco co chybí,když to nejsou krmítka,tak sou to kvalitní háčky,vlasce,chemický světla,broky atd atd.Za takovýhle věci člověk s přehledem upálí mnohem víc,než za novej prut kterej si koupí jednou ročně.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:49® timbab
-
mannice> No špatný to není ale mám dost věcí,takže radši na nic nesahat
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:47profil byl smazán
-
timbab> Já bych jel letos poprvý,zase neni na škodu prohlídnout si všechno a osahat,když to máš pohromadě.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:24® timbab
-
mannice> Na výstavy nejezdím ale uvidim.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:21profil byl smazán
-
timbab> Já počkám,to přinese „ježíšek“ a něoc bych rád nakoupil na vystavě ..For fishing,tak uvidíme jedeš taky?
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:19® timbab
-
mannice> já nad tím celkem uvažoval ale nechám to na jaro.Teď koupím ten picker a pár blbostí.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:16profil byl smazán
-
timbab> To určitě,musí to bejt slast na tomhle brzdit lepší fishku
.Mít peníze tak do něčeho takovýho jdu,ale výdaje jsou teď hrozný nemluvě o tom,že příjmy ještě horší.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:09® timbab
-
mannice> Ale na menší fiše(plotice,perlín,..) by to mohlo bejt fajn.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:07profil byl smazán
-
timbab> Já taky.Záběr,povolená brzda,pokus o obrácení fousáče-rychlý výpad a měl by si z toho sikry na podpal
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:05® timbab
-
mannice> No to nevím na 3,9m 0,5–3g je takový …no chtěl bych ten prut vidět.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 23:03profil byl smazán
-
timbab> Jemnějš by to nešlo?
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:56® timbab
-
osprey> Pruty od shi nemám zrovna v lásce.Podle toho co říkáš to je přesně to co hledám.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:54® timbab
-
mannice> Houby.Na sumce jedině s matchkou
http://www.milobrno.cz/…-truite-3-9m
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:53® osprey
-
timbab> Znám jediného přímého konkurenta – Shimano Nexave picker. Podobné parametry, podobná cena.
Jinak je to měkčí prut. Rád a snadno se ohýbá, návazce 0.08 mm nejsou problém.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:51profil byl smazán
-
timbab> Na sumce si myslim,že ten pravej
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:49® timbab
-
osprey> Právě že o něm uvažuju na říčky a malé stojáky.Ale v ruce jsem to ještě neměl tak to zkusím koupit na slepo.Snad to nebude chyba.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:47® osprey
-
timbab> Tohle je dost povedená věc. Vlastním předchůdce. Tenkrát se to jmenovalo Byron Brown. Od té doby to různě povylepšovali, ale koncepce zůstala stejná.
Dobrý to prut. Na zimu a na malé vody. Taky na marmyšky gumy na hlavách do 2 g (s nejtvrdší špicí).
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:42® timbab
-
Asi koupí švihadlo na sumce
http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…-g-2605.html
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:40profil byl smazán
-
osprey> Přesně tak.A mohli by bejt i dravečci trochu víc aktivní. U nás je kormoránů po .....
Tento příspěvek byl editován 5.12.2010 21:41:05 uživatelem . - Neděle 5. prosince 2010 ve 22:38® timbab
-
osprey> Dneska na Labi pouze dva kormoráni.Asi byly o jez výše,tam je víc ryb
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:32® osprey
-
timbab> Já to šacuju na středu. Trochu to povolí, otevře se pár fleků, bude to mít smysl. Pak zase přituhne…
Ale v jednom je to dobré, nad rybami je dekl, kormoráni na spoustě míst utřou.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:12profil byl smazán
-
timbab> Já sem měl včera taky velký řeči,ale po tom co jsme dodělali včera cukroví tak jsem spíš hltal všechny ty vůně ze sedačky
..
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:08® timbab
-
mannice> Dopadlo to tak že jsem usoudil že doma je líp
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:06profil byl smazán
-
timbab> A co ten picker,jak že to dopadlo ?
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:04profil byl smazán
-
Noodling> Nechápu jak se může rychlejš přenášet příchutě z ptačích zobů,než masových směsí nebo vysokoproteinových.Naopak ptačí zob – semena a ty maj v sobě krom jiného taky olej.Hrubost se dá řešit i jinak. Ale to je věc názoru. Nebo mi to vysvěli,rád se přiučim.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 21:56® Noodling
-
mannice> Ano, to je taková ta obecná definice ze začátků kaprařiny. Obecně lze říci, že v zimě bychom se měli vyvarovat použití bolilies vytvořených na bázi olejových příměsí. Ani boilie na bázi rybích mouček většinou nebývá tak účinné jako v létě. Většinou se osvědčují boilie se základem z ptačích zobů, a to pro hrubou strukturu což způsobuje rychlý přenos aromat do vodního sloupce. Tyto boilie jsou v příchutích jako je lesní jahoda, tutti-frutti či kiwi. Atraktivnost boilies se většinu ještě zvyšuje přidáním koncentrovaného sladidla.
Tento příspěvek byl editován 5.12.2010 20:58:40 uživatelem Noodling. - Neděle 5. prosince 2010 ve 21:44® timbab
-
mannice> To je dobrý,radši ne-e.