Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 19:29® ladamaj
-
Sander>ahoj tys neumrz?Když dáš do toho olova cín nesmíš to přehnat vznikne kompozice hodně používám při odlévání marmišek,jig.hlaviček,pilkrů no hlavně kvůli tomu že nestmavne.Je to laborace když dáš moc cínu tak se to může rozpadat ale pokud potřebuješ olovo tak to z barumek není špatné nehledě tomu že když budeš mít štěstí a seženeš to co dávaj na elektrony tak je označeno gramáží a stačí jen připájet očko a máš hotovou zátěž i do proudné vody suproví matroš.
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 18:33® Sander
-
sidonius > známý mi dal kus vodovodní trubky. Je dobrá v tom, že je měkká a po odlití olůvka při ohybu nepraskaj. Sehnal jsem nejdříve v autoservisu závažíčka na kola a to není dobrý materiál. Možná by do toho šlo prdnout trochu cínu, nezkoušel jsem.
Nedávno zde někdo nabízel olovo v bazaru.
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 18:21® sidonius
-
Sander> díky moc za nabídku, myslím, že zas tolik toho dělat nebudu, takže tu formu nepotřebuju, v tom článku jak mi poslal Osprey ten odkaz, tak tam je návod na výrobu těch krmítek, udělám si jich já nevim 10 to mi bude stačit na celej rok, téměř vůbec netrhám, takže jich moc nepotřebuju. Ale díky moc za nabídku, třeba někdy využiju v budoucnu.
PS: kde se dá sehnat ten olověný plát? díky
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 15:15® Sander
-
sidonius > pokud máš zájem, pošlu ti zdarma na nějaký čas formu, jen co ji vymámím z Beedy :o))
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 11:28® ladamaj
-
osprey>Míro je mě to jasné také jsem psal že tvé věci a samo sebou i rada není tímto špatná.Jestli jde o člověka kterej se fídrem nebude moc zajímat tak to je uplně jiná otázka.V žádném případě nemám nic proti tvé radě neboď je to tak jak píšeš jestli jde jen o nějakou skoušku ta určitě lepší radu mu nikdo nedá.To jak jsem psal o prutu tak tam jde jen o to jestli takto bude chytat nebo ne.Jinak krmítka dělám třeba obdobným spůsobem třeba přímo u vody podle potřeby.Nic jiného tím není myšleno vždy když potřebuji mít jistotu tak sem se na tebe obracel také nic ve zlém ba naopak pokud jde o začátečníka tak myslím že lepší informace nikde nedostane na prodejně mu nacpou kolikrát opravdu blbosti hlavně že je kšeft proto jsem nato reagoval jak říkám jen v dobrém tobě bych to určitě neradil seš profík a víš co a jak OK.
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 1:09® osprey
-
ladamaj> Jestli ti jde o ten článek v odkazu, dával jsem ho sem kvůli krmítkům. Prostě je tam jeden z nejjednosušších návodů, jak udělat krmelec.
Pokud jde o nahrazení feederového prutu jiným, tak to má smysl jen když si chceš zkusit jaký ten feeder je, aniž bys ho přitom kupoval anebo jsi někde, nemáš ho a přitom se ti jeví jako ideální pro danou situaci. Odrbat se to dá. Pokud tomu propadneš dlouhodobě, tak to samozřejmě chce speciální feederový prut.
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 1:04® ladamaj
-
osprey>Míro tvuj názor je perfektní akorát u prutu bych byl na vážkách.Zabívám se fídrem dost dlouho je ale otázka jakou kvalitu rybář chce je to i otázka korunek osobně mám moselu v 80g synátor sní vyhrál několik závodů takže když fídr tak žádnej univerzál,krmítka dělám i na prodej a je spousta rybářů i z chytej kterým jsem je dělal naprostá spokojenost jak cenová,víběr-gramáží,tvarů,velikosti ok vše po dohodě ale každej z členů chytej muže říct co převzal kompenzuji i poštovné krmítky navíc balné je namě a to mám ještě svoje závodní krmení,už sem ho spoustu rozdal i na skoušku jinak testováno na několika mistrovství světa i v zahraničí-konstantováno jako suprovka a přijde mě levněji jak na prodejně a to hlavní vím co vtom je ovšem byla to opravdu laboratoř ale stála zato.Tím nechci nijak tvé věci či rady hanit to v žádném případě jde jen o doplnění informací i když seš opravdu ve fídru moc dobrej vše je jen otázka peněz.
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 0:32® osprey
-
sidonius> V tomhle článku je postup. který jako rychlovku používám já. Není to až tak krásné, ale stačí ti k tomu pár věcí, které najdeš v každé dílně.
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 23:43® sidonius
-
Sander> zdravím, měl bych dotaz, a to jak děláš k těm krmítkům ta závaží- to si vyrábíš nebo někde kupuješ? Štve mě si krmítka kupovat, protože za jedno blbý 15 g krmítkou chtějí 15 kč ne-li víc. Pokud si je vyrábíš sám, povíš mi jak? díky moc
cormaxx> prut imperium si nekupuj, je to bidlo, tuhý, docela silný, mě vůbec nesedí, byl to asi můj nejhorší nákup, ale třeba ti sedne
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 23:30® džigit
-
cormaxx> aha
Tento příspěvek byl editován 28.11.2010 22:31:12 uživatelem džigit.a tak pro jednou…
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 23:04® cormaxx
-
džigit> Mám si vybrat něco od přítelkyně k Vánocům a zas tolik ždímat jí nechci
- Neděle 28. listopadu 2010 v 17:54® Krokodyldandy
-
Rád koupím formu na feeder krmítka
Tento příspěvek byl editován 28.11.2010 16:54:32 uživatelem Krokodyldandy. - Neděle 28. listopadu 2010 v 17:03® džigit
-
cormaxx> a proč nejdeš výš,když máš slevu?Mně se nelíbil a nesedl ani jeden.
Tento příspěvek byl editován 28.11.2010 16:03:36 uživatelem džigit. - Neděle 28. listopadu 2010 v 16:34® skwor
-
cormaxx> Měl jsem v ruce oba. Axiom jsem měl v ruce jenom v obchodě, ale to je příjemný, měkčí prut (bohužel se silnějším blankem, ale za ty prachy…). Imperium je tuhoň, chvíli jsem ho měl a byl na mě až moc humpoláckej. Vzal bych Axiom.
Tento příspěvek byl editován 28.11.2010 15:36:42 uživatelem skwor. - Neděle 28. listopadu 2010 v 16:30® cormaxx
-
Nemáte pls někdo zkušenost s Axiom feederem nebo Imperiem. Popř. je porovnat v akci a hmotnosti? Chtěl bych druhej feeder a do Vánoc mám u Mivardy slevu,tak bych ji chtěl využít.
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 13:29® Mega-Fish
-
spike> jj já jsem zase vůbec nemohl sehnat ve Měste
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 13:09® spike
-
Mega-Fish> Já se mrknu u nás v zahradnických potřebách, v létě se mi zdá že něco takového měli.
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 12:59® Mega-Fish
-
spike> Haled já mám tady http://www.e-pletivo.cz/…chovatelske/
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 12:40® spike
-
Sander> Letos na ně mám ocelovou formu tak už mi chybí jen sehnat síťovinu.
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 12:38® Sander
-
spike > cca 10, 20 a 30, pár kusů 40+.
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 12:37® spike
-
Sander> Zásoba na 10let dopředu
Jaké to máš gramáže?
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 12:36® Sander
-
Hmm…utrhl jsem letos dvě…ale bavilo mě je vyrábět, a vo tom to je
- Sobota 27. listopadu 2010 ve 23:44® ladamaj
-
osprey>Míro to to se mě občas stává při delších víjezdech a řeším to opačně nic neohřívám akorát že ráno dokud je chladněji to rozdělám ale jak popisuješ a jdeto.
- Sobota 27. listopadu 2010 ve 22:15® Herink
-
Ma s tímto prutem někdo zkušenosti?http://rybar.braunstar.cz/akcni-slevy/prut-mitchell-elite-feeder-
- Sobota 27. listopadu 2010 v 19:42® osprey
-
michallos> Divné – když jde otočit, aby nešla ven. Prostě bych pootáčel a tahnul. Ideální je ve dvou lidech, protože díly je potřeba udržet v ose, aby nedošlo k lámání. Pokud budou přesně v lajně, dá se vyvinout poměrně velká síla bez rizika pro prut.
Nahřát ten horní díl (to, co je zvenčí – tedy prut) by měla být výhoda.
- Sobota 27. listopadu 2010 v 19:35® michallos
-
Sander> ok díky…na mrku mi poradil nahrat nad varici vodou tak uvidime ale diky…mej se
- Sobota 27. listopadu 2010 v 19:27® Sander
-
michallos > nech to vyschnout, pak to zkus. S reklamací nemám tušení, já bych ale spíše řekl, že ti ji v tomto případě nikdo neuzná.
- Sobota 27. listopadu 2010 v 18:49® michallos
-
Sander> no mušák používám zatím jen rok tak mě to ještě nepotkalo… takže myslíš že to mám zkusit dát vyschnout třeba na topení a pak to znovu zkoušet? a co myslíš s tou reklamací?
- Sobota 27. listopadu 2010 v 18:46® Sander
-
michallos > to je právě to…když se do toho spoje dostane voda, možná to platí i pro ten olej, dost možná to tím ještě zhoršíš. Chtělo by to suché teplo.
Mně se takhle občas kousne mušák, možná proto že ho dost často válím ve vodě a ta voda se dostane i do spoje.
- Sobota 27. listopadu 2010 v 18:43® michallos
-
Sander> zkoušel jsem to nahřívat horkou vodou a rvali jsme to s tatíkem a nic
fakt nevím…a toho konkoru se docela bojím abych tomu neublížil… myslíš že by to nějak řešili kdybych to poslal jako reklamaci?nebo to ám zkusit nahřát přes hadru nad párou?…