Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 20. listopadu 2010 v 18:06® Kubah
-
chosebaits> http://www.ukaprika.cz/…der-36m.html
- Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:15® timbab
-
chosebaits> Tak granát je jedna z nejlepších věcí
- Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:09® chosebaits
-
timbab> no a také granát-))
- Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:05® timbab
-
chosebaits> Na opatrné ryby je dobrej Winklepicker
- Sobota 20. listopadu 2010 ve 12:59® chosebaits
-
osprey> Já potřebuji nějakej jemnej proutek,aby to ohla i čudla .Nemám špatnej feedr,ale na líny a jiné opatrné ryby potřebuji prostě něco …
- Sobota 20. listopadu 2010 v 11:31® matx
-
osprey> No, to jsem zapomněl napsat, ja právě 3,3 mám. A všem vřele doporučuji. Sice ta cena není úplně nízká ale tenhle prut za to určitě stojí. Já měl štěstí, že u nás rušili obchod a byly tam 50% slevy a to bylo potom nakupovaní.:)
- Sobota 20. listopadu 2010 v 9:43® Ciffik
-
matx, osprey > jj souhlas taky mám dva v mediu a už pošilhávám po 3,3 no a kdyby rozpočet dovolil heavyny bych taky ve skříni uvítal …až tak jsou ty pruty návykový
Tento příspěvek byl editován 20.11.2010 08:43:22 uživatelem Ciffik. - Sobota 20. listopadu 2010 v 0:24® osprey
-
matx> To je dobrý prut, mě se ještě víc líbí ve 330 cm.
- Pátek 19. listopadu 2010 ve 22:03® matx
-
chosebaits> Já mám Mivardi profesional medium a je to supr proutek. Sice nemá úplně nejmenší gramáž, ale chytám s ním jak na řece tak na stojáku a ten prut mě nikdy nezklamal.
- Pátek 19. listopadu 2010 ve 20:06® osprey
-
chosebaits> Chceš dlouhou zdolávací akci nebo ostřejší proutek?
- Pátek 19. listopadu 2010 ve 20:05® timbab
-
chosebaits> To je síla
Vážně to nechceš blíže specifikovat?
- Pátek 19. listopadu 2010 v 19:50® Poky
-
chosebaits> Čau já bych ti ze svojí zkušenosti doporučil feeder shimano vengeance v mediu,sice má gramáž do 100g,ale je to krásná žvejka na stojáky a hodně mírně tekoucí řeku.I malej kapřik ti to ohne až k rukojeti a super zážitek stim prutem je když ti kope cejn do prutu,krasně to každej kopanec vypruží.Na zdolávačku a pocit ze zdolávání je to dle mýho jeden z nejlepších prutů se kterejma sem chytal
- Pátek 19. listopadu 2010 ve 12:48® chosebaits
-
Přátelé,sice se ptám na něco ,co tu je možná neustále a tuto otázku nemám osobně rát,ale optám se.Chci si pořídit druhej feedr v nízké gramáži,něco už jsem po obchodech osahal ,ale nějak nevím co.Dejte mi osobní tip na nějakej pěknej proutek,cenu ani délku prutu neřeším.Díky.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:46® sus1
-
olda> Fantazii se meze nekladou.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:45® olda
-
sus1> i zapalovací svíčky se kdysi používaly
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:44® osprey
-
spike> Představ si trojku plech – uřízneš trojúhelník, lehce ohneš, vyvrtáš dírku na špičatém konci, cvakneš do karabinky.
Už jsem o tom uvažoval, ale olovo je olovo. Zatím je a nikdo ho nezakazuje
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:43® sus1
-
spike> 12,16 matka(tice) taky drží dobře a po JZD se jich válí dost.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:33® spike
-
osprey> Nedokážu si představit nic jiného než olověnou zátěž. Teda pokud neberu kameny atd. Ty kovové by byly těžké na opracování a určitě by byli dražší než nynější olověné.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:28® osprey
-
spike> Jednak je to toxický kov a druhak je ho poměrně málo na to, aby se jen tak házelo do vody a trhalo.
Ale svými vlastnostmi je jedinečné. Nevím, z čeho by se pak dělaly plavačkové broky nebo jigové hlavy.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:28® sus1
-
osprey> No právě,mě taky.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:19® RM
-
spike> je to nezdravý a v některých zemích už to je zakázaný ale já taky používám olovo …, nemám na výběr …
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:16® spike
-
osprey> O tom ani nevím, proč to chtějí zakázat? že je to nezdravé nebo…?
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:13® osprey
-
spike> Ono by se dalo něco podobného dělat i ze železa, ale tam je opracování daleko těžší. Až jednou zakážou olověné zátěže (už se tohle téma diskutovalo), začnu to řešit.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:01® spike
-
osprey> Právě, to se mi hodně líbí, takto můžu chytat v proudu místo s 80g olovem tak s 50g nebo 60g plackou.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:59® osprey
-
sus1> A ještě jedna věc – při zdolávání ryby se olovo nebude courat po dně jako u paternosteru. Fakt se mi to začíná líbit.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:57® osprey
-
spike> Já vím, že je to dobré, taky jsem to dost dlouho vymýšlel. Perfektní je, že jak je to ohlé, sedá si to očkem nahoru a vmáčkne se to do první nerovnosti, takže to nikam necestuje.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:56® spike
-
osprey> Poslední dobou používám jako zátěže ty rozklepané kapky a spokojenost. V proudu to drží u dna a tak můžu snížit gramáž, při stahování je to hned u hladiny a dělá to po ní ,,žabky". Akorát si jich musím odlít víc ať můžu rozklepávat, už mám jen jednu nebo dvě.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:52® osprey
-
sus1> Člověče, to není špatný. Je to paternoster s omezením pohybu nástrahy tak, aby se tolik nevzdalovala od krmítka. Má to lepší samozasekávací efekt (při tahu do strany se ryba seká výrazně dřív a tvrdě o krmelec).
Guma je tam hlavně kvůli záseku – nehýbeš hned krmelcem, ale současně s napínáním návazce napínáš tu gumu.
Používal bych to spíš na stojáky. Na řece proud paternoster srovná.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:47® sus1
-
K čemu je dobrá tahle montáž na feedru ?
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:33® osprey
-
spike> Zvykni si na to. Aktivní ryby jsou daleko častěji v tom proudu. I v zimě. Dlouho mi trvalo než jsem to zjistil. A i v tom proudu si vybírají jak konkrétní úsek, tak přesné fleky. Někdy se dokonce separují druh od druhu – něco je v jámách, jiné ryby jsou tam, kde dno jámy stoupá.
Pěkně hledej, jednou budeš tahat ryby jako noha.