Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 13. října 2010 v 15:40® Azbest
-
osprey> ahoj Míro. Nerad prudím ve feederu (zvlášť s mýma letošníma výsledkama
, ale nevím jak najít sekci vtípků. Dáš link? Díky.
- Středa 13. října 2010 v 15:37® Azbest
-
Ciffik> cena asi 200kč
- Středa 13. října 2010 v 15:36® Azbest
-
kerob> no a o to přece jde právě mně.On mne v prvním dopise oslovuje takto buransky a já ÚMYSLNĚ oplácím stzejnou kartou,aby si to uvědomil. S češtinou nemám problém, buran jsem jen když chci a slušnost ze mne v dopisu (doufám) čiší každým pórem
Tento příspěvek byl editován 13.10.2010 15:41:09 uživatelem Azbest. - Středa 13. října 2010 v 15:36® osprey
-
Azbest> Zdravím vzácnou návštěvu. Musím říct, že je to povedená taškařice.
- Středa 13. října 2010 v 15:34® Azbest
-
sus1> ty máš problémy s abacedou? To on se chlubil, že má nemalý plat. I když možná že ten problém není v abacedě,ale trochu jinde…
- Středa 13. října 2010 ve 14:23® kerob
-
Azbest> docela vtipne, pan bude tak trosku idiot
Nicmene jednu malou vec si neodpustim – 5. pad – oslovujeme, volame je pane Vejvodo nikoliv Vejvoda – tohle je neco, co me osobne dokaze vytocit k nepricetnosti, zvlaste pak kdyz se jedna o pracovni korespondenci. O nekom, kdo mi napise takoveto osloveni treba do mailu, si myslim povetsinou, ze to je normalni buran bez znalosti alespon zakladnich pravidel jazyka a slusnosti a tak k nemu do budoucna i pristupuju… (cimz nechci rict, ze si o tobe myslim totez, slo mi jen o zamysleni)
- Středa 13. října 2010 ve 12:15® sus1
-
Azbest> Je vidět,že se s nadprůměrným platem asi fakt nudíš,když tě zbejvá čas na takovou blbost.
Jinak , jak píše kolega,dát do vtípků,tak asi jo,ale jinak doopravdy??! – úlet z obou stran.Na blbej dotaz bejvá ještě blbější odpověd,což v tomhle případě je naprosto přesně předvedeno. - Středa 13. října 2010 v 11:33® Ciffik
-
Azbest> dej to do vtípků…tohle je fakt mazec. Můžu se zeptat na orientační cenu toho nože (ikyž to vlastně nehraje moc roli).
- Středa 13. října 2010 v 10:14® Azbest
-
Něco trochu od jinud,ale ze života a pro pobavení: http://www.azbestus.cz/…-zakaznikem/
- Úterý 12. října 2010 ve 21:19® Dzumigar
-
osprey> No mam dva feedere do 70g. Esoxa a Ultimate. Skludny srdcom poviem, ze su citlive az az .
Ale aj ked dam najtvrdsiu spicku tak sa mi pod taznou silou prudu tak vyhne ze nie je vidno zaber, cely prut sa stoci skoro az do polovice. Takze mozem chytat jedine kolo brehu, tam sa to da s najtvrdsou spickou celkom ako tak ale do prudu sa uz nehodi. A nahadzovat 50G krmitko s srotom, trocha dalej je tiez zazitok.
)) Proste ked som uplne zacinal nevedel som to dobre odhadnut, co ako treba. Zaroven na velkej nadrzi ako Kralova urcite by dobre posluzil i na polozenu, lebo ked nahodi sa fakt daleko asi presnot feedra je zanedbatelna. Ale zasa na pomalej rieke a rybnikoch je o paradicka.
Maximalna spokojnost
- Úterý 12. října 2010 ve 20:33® osprey
-
Dzumigar> Zkus i tu lehčí variantu do 70 g, je příjemnější a mohla by stačit.
To Mivardi Imperium je takový rozumný odolný prut za slušnou cenu. I špičky se dají snadno dokupovat.
- Úterý 12. října 2010 ve 20:17® Dzumigar
-
osprey> Co sa tyka kaprov, tak sa snazim na nich u nas na rybniku. No hodl neuspech. Moj osobny nazor je, ze po zarybneni to do tyzdna vychytaju masiari. Pre nas takych weekemdovych rybarov uz neostava nic len dufat.
No pozeral som po nete o tejto udicke celkom pekne o nej pisu. Musim ju niekde aj v obchode najst a odskusat si ju, ako sedi v ruke. No i ked Ja nie som stary hardcovnik cez rybarske naradie, no dufam ze to dobre dopadne.
- Úterý 12. října 2010 ve 13:38® osprey
-
Bigpista> Můžu tě potěšit – cosi chystám a v zimě toho tady bude k feederu dost, ale opravdu je hlavní hledat si svou cestu. Lidi, vody ani ryby nejsou stejné.
- Úterý 12. října 2010 ve 13:25® Bigpista
-
osprey> Tak vlastní hlavu samozřejmě taky mám, ale zkušenosti přemýšlením úplně nenahradíš. Bohužel kolem sebe nemám nikoho, s kým bych vyrazli na feeder a něco odkoukal, tak sosam moudrosti od tebe ostatních chytejáckýck mazáků
Díky za to!
- Úterý 12. října 2010 ve 12:34® osprey
-
Bigpista> Nevěř mým radám, ale svým očím a hlavě. Moje plky ber jako inspiraci, nic víc.
Včera jsem tady urazil jednoho chudáka vláčkaře, kterého jsem se snažil postrčit k duševním pochodům trochu hruběji, ale ono je opravdu nejdůležitější dívat se a myslet.
A pokud jde o neznámé věci, tak vyzkoušet, udělat si názor a pak se třeba ptát.
- Úterý 12. října 2010 v 9:47® Bigpista
-
osprey> Tak zatím jsem je jen dobře pobavil
Na měření fyzické síly dojde teprve až uplatním tvoje rady
- Pondělí 11. října 2010 ve 23:00® osprey
-
Dzumigar> Kapry je třeba chytat tam, kde jsou. V tom ti neporadím. Je to ryba, která se chytá poměrně snadno, když tam je a trochu se zakrmí.
Na tu řeku zkus něco takovéhleho: http://www.fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…
- Pondělí 11. října 2010 ve 22:49® Dzumigar
-
Nazdar borci.. Tak pricuchol som k feederu no ak uspechom su 2 ks kaprici za sezonu tak je to dobre
. Ale na rieke som nachytal hafooo podustvy a pleskacov.. No skoda ze malo karasov.. Keby som vedel kde sa nachadzaju v okoli by bola paradicka.. Inac 99% chyt a pust. Trocha mi je luto za kaprikom, ze clovek nevie to nalakta k sebe alebo privabit , ale co uz . Ucim sa. Mozna raz s nimi vydrbem.
Nuz co ma trapi najviac. Na rieke konkretne na Vahu chytam medium prutikom az by som povedal, ze light a to je dost utrpenie i pre mna i pre rybku. Neviete mi poradit nejake Heavy alebo link aspon kde je nejaka debata? Ale take nejake v rozumnej cenovej hladine. Do teraz ste stale dobre poradili..
) Kua chlapi este tak chytit toho roku vianocneho kaprika som happy. Ale neverim tomu, za celu sezonu len dva kusky…
- Pondělí 11. října 2010 ve 22:41® osprey
-
lubo OV> Já nevím jakou má Bigpista postavu. Nebo se taky může podobat Chuckovi Norrisovi. Ono to přes Internet není vidět.
Třeba se na něj opravdu jen opatrně podívají a půjdou si koupit ty feedery
- Pondělí 11. října 2010 ve 21:56® lubo OV
-
osprey> spíš to první
- Pondělí 11. října 2010 ve 21:33® osprey
-
Bigpista> Až se to naučíš vytunit, tak budeš sekat velko část záběrů (všechno asi nikdy, ale rozhodně dost). Pak tě buď hodí do vody nebo si ty feederklacky koupí taky.
- Pondělí 11. října 2010 ve 20:01® Bigpista
-
osprey> Byla to sranda, kolem sedělo asi 5 bobkařů, všichni úplně zbytečně. Jen já s feederem jsem tam sekal každých 10 minut jako blbec naprázdno
- Pondělí 11. října 2010 ve 13:49® osprey
-
Bigpista> Pro zajímavost – nedávno při lovu ostroretek byli tři červi na háčku 12 a návazci 0.10 mm nedobíráni takovým způsobem, že nechytat s heavy prutem, tak jsem tam snad dal nějakou zimní pickerovou sestavu s jedním červem na háčku.
A do toho se sem tam nějaká oběsila úplně sama.
Jsou to jen ryby.
- Pondělí 11. října 2010 v 10:40® Bigpista
-
osprey> lubo OV> Asi to tak bude. Taky jsem došel k podobnému závěru. Ještě jednou dík za radu, jsem vděčnej za cokoliv.
- Neděle 10. října 2010 ve 22:46® osprey
-
Bigpista> Pokud tam máš kus rousnice nebo dokonce celou, tak je to nástraha jako hrom. Do toho ti bude spousta ryb jen mlátit.
Buď se s tím smíříš a budeš čekat na něco velkého anebo prostě zjemni. U feederu musí ryba vzít nástrahu do huby a už viset. Nějaké ožírání, poponášení, tahání, trhání, na to se moc nehraje.
- Neděle 10. října 2010 v 19:43® Horalcz
-
matx> Ať zkusí feeder od Kingfishera.Já mám lightku a chytám s ní i na řece,on si může pořídit medium a měl by se myslím vejít do 1200,.kč.Já osobně jsem s tímto feedrem spokojen.Asi bych neměnil.
- Neděle 10. října 2010 v 9:42® lubo OV
-
Bigpista> neotravuješ. Od toho tady tyhle stránky jsou ne?
Tento příspěvek byl editován 10.10.2010 09:44:49 uživatelem lubo OV.S tou rousnicí by to mohlo být. Jestli do ní rýpaly menší rybky, tak to spíš popotahovali za konce. Pokud jsi začátečník, začal bych s menším háčkem a červy. Tak se na drobných rybkách naučíš rozeznávat záběry.
- Sobota 9. října 2010 ve 23:36® tomi.vale
-
Zdravím, a co říkáte na tenhle prut ?? Mě se zdá zajímavej, nemá někdo zkušenosti ?? http://www.centrum-rybolovu.cz/…-3-6m-25-80g . Tomi
- Sobota 9. října 2010 ve 21:49® Bigpista
-
Kubajs> osprey> lubo OV> Díky za ochotu, chlapi. Pčemýšlel jsem o tom celý den. Asi to chtělo menší kousek rousnice a delší návazec. Sorry, že s tím otravuju, teprv se to učím a vrším chybu na chybu.
- Sobota 9. října 2010 ve 21:21® matx
-
lubo OV> Dík za typ. Ten proutek vypadá moc pěkně.