Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 2. září 2010 ve 13:03® spike
spike

mannice> jo to už jsem taky viděl, pěkná podívaná

Čtvrtek 2. září 2010 ve 13:02profil byl smazán

spike> Sou to ale mrchy,já na ně brzo ráno koukal jak skáčou uprostřed rybníku nad hladinu.Neuvě­řitelný kusy,asi se mi smáli :-)

Čtvrtek 2. září 2010 ve 12:49® spike
spike

mannice> No já taky doufám, že nějakého chytnu:-)

Tento příspěvek byl editován 2.9.2010 12:49:54 uživatelem spike.
Čtvrtek 2. září 2010 ve 12:44profil byl smazán

spike> tak doufám že tu uvidim úlovek,rád bych se na něj mrknul :-)

Čtvrtek 2. září 2010 ve 12:40® spike
spike

mannice> 12.9 doufám že počasí konečně vyjde a nějakého si povodím:-)

Čtvrtek 2. září 2010 ve 12:21profil byl smazán

spike> kdy ty se chystáš na jesetery vůbec ?

Čtvrtek 2. září 2010 ve 12:19® spike
spike

mannice> No taky jsem od neděle nebyl:-)

Čtvrtek 2. září 2010 v 11:58profil byl smazán

valleyman> já sem se jenom podíval z okna a zaleh znovu do postele .. Rád bych ale dneska vyrazil aspon na pár hodin na mníky pokud se podaří ..

Čtvrtek 2. září 2010 v 10:30® valleyman
valleyman

mannice> to mi povídej.za oknem vykouklo sluníčko tak mě to zlákalo po dlouhé době alespoň na motorku a málem mě to sfouklo

Čtvrtek 2. září 2010 v 10:01profil byl smazán

Od víkendu sem nebyl na rybách a už mám depku :-(( . To počasí k tomu moc nepomáhá..

Středa 1. září 2010 v 0:20® valleyman
valleyman

osprey> měj se a díky

Středa 1. září 2010 v 0:19® osprey
osprey

valleyman> Je za tím jediná věc. Snažím se dělat věci tak, aby to k něčemu bylo.

Takže jsem rád, že jsem ti byl užitečný a s tímto povznášejícím pocitem se půjdu vyspat. Dobrou.

Středa 1. září 2010 v 0:15® valleyman
valleyman

osprey> ale konečně přišel někdo komu jsem to věřil a kdo mi to dokázal poutavou formou vysvětlit.kolikrát už na tebe i přítelkyně žárlila :o)

Středa 1. září 2010 v 0:10® osprey
osprey

valleyman> Jo, koukal jsem sám na sebe a mám pocit, že to asi byl někdo jinej.:-))

A věř, že jsem až příliš obyčejný rybář na to, jak moc jsem se zmedializoval.

Středa 1. září 2010 v 0:08® valleyman
valleyman

osprey> díky moc.od tebe mě to těší dvojnásob.přece jen jsi ten pán co na mě mluvil z obrazovky

Středa 1. září 2010 v 0:03® osprey
osprey

valleyman> Tak to určitě byl důvod k radosti, když to bylo poprvé. V tom případě si dovolím i pogratulovat.

Úterý 31. srpna 2010 ve 23:41® valleyman
valleyman

osprey> tak jasný že je to poznat.ale víš jakou jsem měl radost že moje první chytání s feederem dopadlo takhle krásně

Úterý 31. srpna 2010 ve 23:36® osprey
osprey

valleyman> On ten skok od šedesátníka k semdesátníkovi je znát. Přijď si vysedět semdesátníka k nám na řeku a uvidíš.:-)

Úterý 31. srpna 2010 ve 23:36® valleyman
valleyman

osprey> ještě jsem se tě chtěl zeptat co soudíš o catana bx multi, naskytla se mi možnost koupit za polovic tak jestli je to rozumné nebo ne

Úterý 31. srpna 2010 ve 23:20® valleyman
valleyman

osprey> no třeba v neděli jsem na feeder tahal víc kaprů než borec co měl zakrmeno a zavážel si boilies na druhý konec rybníka.pravda že vytáhl asi dva kolem sedmdesáti,ale já si jednoho šedesátníka chytil taky

Úterý 31. srpna 2010 ve 23:13® osprey
osprey

valleyman> Tam rozhoduje výběr místa a kvalita a dlouhodobost vnadění.

Já letos kapry plánoval a úplně mi to rozbil ten bláznivý průběh měsíce srpna. Takže mám pár kapříků a myslím, že lepší už to nebude.

Úterý 31. srpna 2010 ve 23:05® valleyman
valleyman

osprey> ale s tou nití to určitě zkusím.chtěl bych vyndat něco většího.na tu kukuřici šla jen taková kapří omladina

Úterý 31. srpna 2010 ve 23:02® osprey
osprey

valleyman> To neřeš, pokud jsem on-lejno, tak tyhle vícenásobné zápisy hned mažu.

Úterý 31. srpna 2010 ve 22:59® valleyman
valleyman

osprey> zbláznil se mi počítač,vůbec nevím kolikrát to posílá

Úterý 31. srpna 2010 ve 22:56® valleyman
valleyman

osprey> hlavně jsem ty peletky koupil,že přijde nějaký ten jeseter.a u vody jsem pak nevěděl co s nima…takže jsem se musel spokojit s kapry na kukuřici.ale byla to moje první vycházka s feederem,takže spíš takový seznamování

Úterý 31. srpna 2010 ve 22:48® osprey
osprey

valleyman> Hlavně nad tím moc nerozjímej. Někdy to jde samo, někdy skoro vůbec. Odchytej pár vycházek a měj oči otevřené. Pronikneš do toho rychle. Já se už dvacet let pokouším proniknout do té muškařiny a tam to takový fofr není. Ostatně při mém tempu (letos 1 vycházka) to není žádný div.:-D

Úterý 31. srpna 2010 ve 22:45® valleyman
valleyman

osprey> to zní taky zajímavě.tyhle metody šly zatím mimo mě.doteď jsem jen muškařil,tak jsem teď takovej vyjuchanej než přijdu na to,co a jak.

Úterý 31. srpna 2010 ve 22:23® osprey
osprey

valleyman> Osmičky můžeš dát na vlas i dvě. Taky se to dá ovázat nitkou (prostrčíš dírkou a zavážeš) a pak to zahákneš za tu nit asi jako rohlíkové boilies.

Úterý 31. srpna 2010 v 17:56® olda
olda

valleyman> klidně je použij není to špatné http://www.fishpredator.cz/…-na-nastrahy

Úterý 31. srpna 2010 v 15:42® valleyman
valleyman

cormoran> dík za radu.namáčet jsem je zkoušel ale tak hodinku ,dvě.asi to bylo málo.tak je tam nechám dýl. Ale někde jsem vyčetl že se dávají i na silikonový kroužky,nevíš jestli to funguje taky úspěšně?