Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 8. června 2005 v 7:13® Folpy
-
Já jsem si teď koupil ze zoufalství „k“ a zatím spokojenost. Hlavně při postaveném prutu.
- Úterý 7. června 2005 v 19:30® mirmen
-
jan: to jsou vidlice na plavačkový prut
- Úterý 7. června 2005 ve 14:54® willIam
-
> jan: pouzivam jenom „O“ a „H“ ty jsem si odzkousel a super.
- Úterý 7. června 2005 ve 12:57® jan
-
Folpy. vydlicku, ktera je na obr. pod oznacenim „J“ dodava Sema, je na kloubu a prijde na 48,–, . pouziva nekdo v predu „N“ nebo „K“?-libi se mi, ale pry jsou dost mekke a zajizdi do nich prut dost hluboko…
- Pondělí 6. června 2005 ve 13:10® willIam
-
> Candátoman: ja jsem v sobotu prozival raj na zemi chytal jsem klasicky na polozenou v potopenym lese mel jsem asi 10 jizd a vytahl jsem dve 60 ky a jednoho malinkyho lisce vsechno ostatni mi spadlo nebo mi prervali vlasec! ale super. Na vlaceni se tesim jak malej parchant!
- Pondělí 6. června 2005 v 8:19® Candátoman
-
willIam: já byl v pátek u nás na Písečáku a 4 cejni a dvě plotice a vše do 20 cm!Brali než zalezlo slunce za obzor,ale potom už nic a to jsem tam seděl do 23.00! V neděli jsem byl znova, ale jen dva cejni opět kolem 20cm. Já si snad větší rybu nechytím
!!! Třeba se mi bude dařit při vláčení.
- Neděle 5. června 2005 v 15:32® mirmen
-
ywan – pravý horní roh nasvědčuje, že je na čas vystaráno
- Neděle 5. června 2005 v 15:26® ywan
-
high quality
- Sobota 4. června 2005 ve 14:48® mirmen
-
Folpy, Jéčko jako zadní ( nebo zhotovit doma,těžko bude k sehnání) , u toho Háčka si nejsem moc jistý, ale hlavně aby mělo nastavitelnost na kloubu. Mimochodem – ta ilustrace je z angl. webstránky a pochybuju, že celý sortiment bude v nabídce v ČR.
- Pátek 3. června 2005 v 19:01® willIam
-
candatoman ted jsem prisel z ryb byl jsem na tri hodiny vyzlouset vodu a chytil jsem jednoho kaprika a belice jsem pomerne spokojenej..
- Pátek 3. června 2005 ve 14:46® Zlinsky_lovec
-
Lukáš: Tu je ten odkaz na ten vlasec: viz. url
- Pátek 3. června 2005 ve 13:39® Candátoman
-
willIam:Já mám prut Medium/Heavy a zatím jsem letos chytil jen hrouzky, tlouštíčky, cejnky, plotičky a pstruha potočáka. Nějvětší cejn měl asi 30cm,ale všechno ostatní bylo do 20cm !!! Jsem lempl,lempl,lempl, ale dnes jim dám určitě na pr. l
)) !!! Na feedra chytám první sezónu, ale vždy až na jednu vyjímku, jsem něco ulovil, takže fajn, ale chtěl bych si už povodit něco většího. Stačil by kapřík 40cm, cejn 40cm,atd.,atd.,atd.
- Pátek 3. června 2005 ve 13:33® willIam
-
Candatoman: ja se snazim chytat mali ale chytam ryby nad 30 cm a chytil jsem i kapra 62!!!!!!!! ja chci belicky!!!!!!!!!
- Pátek 3. června 2005 ve 13:27® Candátoman
-
No,já jdu dnes taky na feedra, tak jsem zvědavej, ale uhlíkový párátka jsou moc zbytečnej luxus, takže ho nechám raději napokoji (myšleno svůj prut)(myšleno můj prut na feeder). To že mi berou malý ryby je moje vina a ne mýho oblíbenýho proutku
!!!
- Pátek 3. června 2005 ve 12:23® willIam
-
panove dneska mi drzte palce nebo spise memu feedru jdu mu dat posledni sanci jestli to bude jako minule tak budu mit hromadu uhlikovejch paratek! =o)
- Pátek 3. června 2005 v 11:07® piskot
-
Folpy:Jinak jsem toho moc v e-shopech nenašel. Ale,zase další inspirace pro budoucí e-schop,který je ve fázi tvorby
.
- Pátek 3. června 2005 v 11:05® piskot
-
Folpy:www. rybareni. cz/mkframev2. cgi?mvarea=viz. url
- Pátek 3. června 2005 v 10:22® Folpy
-
mirmen :Pickery od Byrona šlapou jak švícary. Může potvrdit i Ondra Běčák. Byli jsme u nás spolu zachytat. Já na na 2,5m a jemu jsem půjčil 3m. Mimo jiné, na ten 2,5m se mi povedl candát 55cm na kuku. Dobrá zábava.
K těm vidličkám. Nejblíž to mám do Č. Lípy, ale tam maj kulový. Bral bych to J a K, případně H. To obrácené ramínko jsem měl v malém provedení, cca 15cm široké. To bylo bezvadný. Minulou sobotu jsem ho zapoměl na Mělníku u Labe. Mám ještě takové ty hrábě, ale není to ono. Kdyby někdo měl ten sortiment jak máš nafocený, tak bych si z toho určitě něco nechal poslat - Pátek 3. června 2005 v 0:41® HaD
-
Vážení návštěvníci,abychom mohli Chytej. cz dále zkvalitňovat, připravili jsme pro Vás malý dotazník viz. url, který by měl výhledově vést k tomu, aby bylo pro Vás Chytej. cz co nejlepší. Všechny vyplněné dotazníky budou 20.6.2005 slosovány a výherce získá sadu oblečení Chytej. cz v hodnotě 586,– Kč nebo kaprařský podběrák nebo rybářskou židličku s opěrkou a područkami dle vlastního výběru. Dotazník naleznete zde viz. url. Budeme se těšit na Vaše odpovědi a velmi si budeme vážit Vaší spolupráce. Za realizační tým David Havlíček
- Pátek 3. června 2005 v 0:25® mirmen
-
Folpy: napadá mě Liberec, máš to tam asi nejblíž (případně Jablonec nebo ev.Česká Lípa).
- Čtvrtek 2. června 2005 ve 20:47® mirmen
-
Ta zadní je označena písmenem J ( a dala by se docela snadno i zhotovit). Angláni ji označují „no touch“, bezdotyková při záseku. Nastavuje se tak, aby při záseku rukověť prutu mohla jít volně ve směru kmene. Pokud rybář nedává pozor a ryba zabere razantně, tak přední část prutu tlačí na to ramínko a rukověť se opírá o ten záhyb na té zadní vidličce. Je to využitelné při postavení prutu na stojáku a mírně až středně tekoucí řece ( tam ale na vzdálenosti převážně do 20–25 metrů,protože jinak příliš stoupá tlak vody na kmen a rybář by musel používat tvrdší špice na úkor citlivosti signalizace ).
- Čtvrtek 2. června 2005 ve 20:42® mirmen
-
Folpy: ahoj, jak šlape picker od Byronu? Jinak – měl jsem dojem, že už jsou běžně v každém krámě, kde prodávají feeder pruty. Přední „obrácené ramínko“ Seymo stojí cca 70 Kč ( bez vidličky), zadní jsem ale sehnal jenom náhodou.
- Čtvrtek 2. června 2005 ve 12:41® Folpy
-
mirmen : v otázce -postavení prutu- popisuješ jaké používáš vidličky. Zajímá mě jak přední, tak zadní. Hlavně kde je sháníš. Tady u nás v okolí nejsou vidět skoro žádné a v internetových prodejnách jsou taky poskrovnu. Nevíš kam se obrátit ?
- Středa 1. června 2005 ve 23:30® willIam
-
> mirmen: tenhle feeder co mam stoji 2800 takze se ho ted chci zbavit tak hledam nekoho kdo by ho chtel.
- Středa 1. června 2005 v 19:10® mirmen
-
zadar:to je jen shoda okolností. Kdysi jsem potřeboval šňůru na sumce a tak jsem zajel k Adlerovi do Dobrušky ( v HK ani v jedné prodejně momentálně neměli nic v nosnosti cca 50 kg).
- Středa 1. června 2005 v 19:07® CeP
-
> zadar: neexistuje…
- Středa 1. června 2005 v 19:02profil byl smazán
-
> mirmen: Já čumim jako blázen, chytám ryby 20 let , myslim že i něco znám, ale smekám před tebou. To je normálně encyklopedie. Kde jsi takové znalosti nabral? Existuje nějaká otázka z rybařiny nebo přírody na kterou neumíš odpovědět?
- Středa 1. června 2005 v 18:42® tkrizak
-
chose:moc díky
- Středa 1. června 2005 v 18:20® Chose
-
> mirmen:
- Středa 1. června 2005 v 18:18® mirmen
-
Tomas: víc informací najdeš na stránce výhradního dovozce, firmy Adler, viz. url