Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 18:40® Tommy
-
Piranha> Já sice nejsem tázán,ale dovolím si odpovědět takééé
Halibutky používám od minulého roku a překvapivě se v letních měsících velmi daří.Doporučuji vyzkoušet
- Čtvrtek 8. července 2010 v 18:37® Piranha
-
Osprey> Míro jaky mas nazor a vlastne spis uspechy a zkusenosti co se tyce feederu a pelet.At sladky tak i treba uspesny halibutky.Proste pelety.Ja ti nevim porad na ne narazim, ctu o tom, ale neverim jim ve spojeni s feederm.Budu to muset zkusit, ale chci vedet nazor feederovho poloboha
nebo aspon ctvrtboha.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 18:31® Piranha
-
Petr22> delas chybu jaromire, ty ji treba nemas rad, ale na uspesnost to ma celkem vliv.Ale proti gustu …
- Čtvrtek 8. července 2010 v 18:25@ Petr22
-
Piranha> paternoster umim,ale neni to zrovna moje oblibena montaz.
Me to jen tak napadlo a nechtel jsem to zbytecne zkouset tak sem si rekl ze se zeptam.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 18:00® Piranha
-
Petr22> To je neco, jako b jsi na muskarskej prut se snurou dal rotacku nebo voblera.Jde to, ale je to totalni blbost.Udelej si prubeznej kosicek, navazec s hackem tak 20–30cm a zkus chytat.O paternosteru ti rdeji nebudu rikat, pac by to bylo na dlouho a lepsi bude si koupit knizku, nebo Mírovo DVD Feeder I a bude to nejlepsi.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 15:58® sus1
-
Tommy> Přesně tak.
- Čtvrtek 8. července 2010 ve 13:44@ Petr22
-
Cau lidi, muzu dat na feeder srkacku?
A vydrzi ta feedrova spicka neco? Mam strach ze pri nahazovani nebo zdolavani praskne.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 11:16® Jak.novi
-
ladamaj> S tím pravopisem jsem to opravdu přehnal, promiň. Fakt mě to mrzí.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 11:12® Jak.novi
-
ladamaj> Já jen psal, že mi je divný, že z jednoho profilu píšou tři lidé. Nic víc, nic míň.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 9:01® ladamaj
-
Piranha>to máš pravdu.Psal jsem to jen pro ujasnění kdo je kdo.Jinak né že bych mu mohl dělat tátu ale dědu mám za sebou moskovou mrtvičku a spoustu dalšího byl jsem jako batole a sem rád že jsem se s toho vůbec dostal,dodnes mám spoustu problémů mám průmku a další školy a můžu dělat co chci a stejně kolikrát když to po sobě přečtu tak bych se ostudou propad ale stím nic nenadělám bohu žel.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 7:22® Piranha
-
ladamaj> Láďo hlavne v klidu, prece ti kdejakej pubertak nehne zluci.Opravuje v češtine, řeší psychiku lidi, ale sam si do huby nevidi.Ale co, taky jsem si myslel, ze kdyz uz jsem vysel zakladku ze jsem chlap, ale on na to prijde
- Čtvrtek 8. července 2010 v 1:10® ladamaj
-
Jak.novi>nevím oč ti jde ladamaj sem já i se svou maličkosti a v osobce o mě najdeš vše i kolik mě je roků.Takže vasekmaj je můj syn a má také svou osobku nejsem zrovna nejmladší a tobě bych mohl dělat tátu.Tak buď tak laskav a važ svoje psaní.No nakonec ty tvoje slinty také nejsou zrovna nej a to seš kluk kterej běhá ještě s penálem v ruce a já starej blbec po dost vážné nemoci echtěj dopadnout jako já kdy krmil i doktor a vím co mě čeká.Takže i přesto že mám školy tak sem rád když vůbec něco napíšu.vasekmaj má pc nefukční tak chodí na můj a dotoho koho pustím na pc ti už vůbec není nic.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 0:29® Jak.novi
-
mannice> Dobrou a stráž budu držet do doby, než padnu za vlast. Zdarec
- Čtvrtek 8. července 2010 v 0:27profil byl smazán
-
Jak.novi> škoda,třeba bych se něco přiučil
,hele mažu ..měj se tu a drž stráž nad chytej teda
.. čabas
- Čtvrtek 8. července 2010 v 0:27® Jak.novi
-
mannice> jeden vtip pro dnešní večer: Takhle lord řekne svému sluhovy ,,Jean, vejce" a sluha na to ,,na měkko nebo na tvrdo" a lord odpoví ,,podrbat".
Tento příspěvek byl editován 8.7.2010 00:27:39 uživatelem Jak.novi. - Čtvrtek 8. července 2010 v 0:25® Jak.novi
-
mannice> Nevím a ani to zkoušet nebudu.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 0:23profil byl smazán
-
Jak.novi> když to přiláká fishky proč ně
a ty??
- Čtvrtek 8. července 2010 v 0:21® Jak.novi
-
mannice> Hele, teď mě napadla jedna čupr otázka: Proprdneš puding?
- Čtvrtek 8. července 2010 v 0:18profil byl smazán
-
Jak.novi> Ještě na tebe kouká jak kdyby si mu vlez na flek ty..ale já mu znepříjemnil lov,to se neboj .. v takovejch okamžicích dělám všechno pro to aby odešel
- Čtvrtek 8. července 2010 v 0:16® Jak.novi
-
mannice> Hold takový jsou lidi a pravděpodobně se bohužel nikdy nezmění. Mě se to stalo už několikrát.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 0:01profil byl smazán
-
Jak.novi> Tak hoši nic zajímavýho..Možná karas 43,ale jinak náký tlouště,cejny a skaláci.. Jenže nejzajímavější na tom bylo to,že člověk si na jednom místě zakrmí a oči rybářů sou asi všude,protže to na mym fleku vypadalo jak n závodech..Fakt blbci
Snažil sem se halvně o hada a ten se tentokrát nepoved..
- Středa 7. července 2010 v 18:06® Tommy
-
Jak.novi> Tak se nažer a vypadni
- Středa 7. července 2010 v 17:57® Jak.novi
-
Tommy> Ale já nechcu na ryby. Ale tazmánský čert má hlad. Jdu jíst, zatím.
- Středa 7. července 2010 v 17:56® Tommy
-
Jak.novi> To je schválně
A mazej na ryby,kuš
- Středa 7. července 2010 v 17:54® Jak.novi
-
Tommy> Chybí ti tam písmeno L a počáteční písmeno má být jednoduché V, nikoliv dvojté.
- Středa 7. července 2010 v 17:53® Tommy
-
Jak.novi> Woe
- Středa 7. července 2010 v 17:51® Jak.novi
-
mannice> Že je tommy strašně vtipnej. Já jsem proti němu suchar namazaný máslem.
- Středa 7. července 2010 v 17:50® Tommy
-
mannice> No jo,ale to je scifi
- Středa 7. července 2010 v 17:50® Jak.novi
-
mannice> A hlavně, ať nikdo nešahá klackem nebo něčím podobným na parmy. To pak vidím RUDĚ!!
- Středa 7. července 2010 v 17:49profil byl smazán
-
Tommy> Seš prostě rybář s velkym srdcem a humor je tvoje doména
Amur se tě prostě lek a leknul,tečka