Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 6. července 2010 ve 20:41® Tommy
Tommy

Jak.novi> Nevím,možná byl opravdu hodně vyčerpanej:-((

Úterý 6. července 2010 v 19:29® Jak.novi
Jak.novi

Tommy> Se tě lekl, bo có? :-O

Úterý 6. července 2010 v 19:01® Tommy
Tommy

Jak.novi>

spike> Na bonduelku a makal jako blázen,šel z vody odhadem tak do 10 min,ale bohužel to už nerozdýchal,tak jsem si po dvou letech přinesl rybu domů:-)

Úterý 6. července 2010 v 18:36® spike
spike

Tommy> Pěkný amur, šel z vody rychle nebo bojoval?

Úterý 6. července 2010 v 15:38® Jak.novi
Jak.novi

Tommy> Pěkný! Na kukuřičku? :-)

Úterý 6. července 2010 v 15:23® Tommy
Tommy

Konečněěěěěěěě:-D

foto/diskuze/feeder/2010/th-img35770.jpg
Pondělí 5. července 2010 v 16:48® majkyss
majkyss

Tak to jsme na tom stejně pánové !!Není zač!:-D

Pondělí 5. července 2010 v 6:46® Piranha
Piranha

osprey> slysis to Míro, nepodcenuj se!pivo

RadekM> ja se ti nedivim.Video p. Horáčka mne také vydrazdilo a to tak, ze jsem po skouknuti musel ihned na ryby :-)

Tento příspěvek byl editován 5.7.2010 06:46:55 uživatelem Piranha.
Neděle 4. července 2010 ve 22:48@ Radek M.

majkyss> Díky, opravdu perfektní instruktáž od Pana Horáčka myslím ,že se docela podceňuje na začátku, protože po 2 hodinách mám velkou představu. Už se nemůžu dočkat na příští neděli až vyrazím a získám nějáke zkušenosti.

Neděle 4. července 2010 v 19:35profil byl smazán

majkyss> U nás sou s nima taky problémy,ono je taky rybáři moc nepoužívaj..V po­měru s ostatníma věcma

Tento příspěvek byl editován 4.7.2010 19:36:03 uživatelem .
Neděle 4. července 2010 v 16:39® Piranha
Piranha

majkyss> az pojeden zase na ryby k nam, dej vedet dopredu a nejaky ti vemu.Jen staci rict kolik.

Neděle 4. července 2010 v 15:58® majkyss
majkyss

mannice> Tam je nemaj ani jinde v LBC

Neděle 4. července 2010 ve 13:11profil byl smazán

majkyss> A když si z liberce,tak v Tropicu Librec nemaj?Ušetříš poštovný a za ty peníze můžeš koupit něco navíc ;-)

Neděle 4. července 2010 ve 13:07® majkyss
majkyss

Díky!!:-)

Neděle 4. července 2010 v 11:18® Piranha
Piranha

majkyss> U Petra Braunsteina na www.braunstar.cz sam je mam od nej.

Neděle 4. července 2010 v 11:17@ Radek M.

majkyss> Určitě v nějákém kameném obchodu.

Ale i např. zde http://www.nasoutokushop.cz/…atliky-d5113

Neděle 4. července 2010 v 9:37® majkyss
majkyss

pORADÍ NĚKDO KDE KOUPÍM HELIKOPTEROVÉ OBRATLÍKY?dÍKY

Neděle 4. července 2010 v 0:04® majkyss
majkyss

Radek M.> Super záležitost ten Feeder!Mám to pár týdnů a je to bomba!Mrkni na Základy lovu feeder s hrušinským a M.Horáčkem docela naučný.

Sobota 3. července 2010 ve 22:26@ Radek M.

výča> Ne ne :-) neboj tohle by mě nikdy nenapadlo. Napsal jsem to blbě :-)

Děkuji všem za rady, nastudoval jsem montáže+ zapojil jsem vlastní vychytávky.

Příští víkend vyzkouším v praxi nečekám úspěch, ale aspon si to ošahám.

Sobota 3. července 2010 ve 21:28® výča

Radek M.> bojlí použít na feedr můžeš ale je nesmyl ho dávat na srkaču.

Sobota 3. července 2010 v 15:01® Piranha
Piranha

Radek M.> Lepsi bude si precist nejakou knihu, tam najdes vse a hlvne jakou montaz pouzit.Srkacku bych nedaval.

Sobota 3. července 2010 ve 14:22@ Radek M.

Děkuji a myslíte, že je vhodné používat boilies a srkačku u feeder prutu?

A mohu zamrazit boilies? Koupil jsem velkej pytel, ale mam strach, že ho nestihnu využít za 2 dny.

A ještě jednou Díky Radek M.

Sobota 3. července 2010 ve 14:02® Bigpista
Bigpista

Tak jsem začal zase ladit nádobíčko, zítra jdu po dloooouhé době na ryby. Těším se jak malej. Předminulý týden jsem si vzal dovolenou a nakonec jsem jí proležel v nemocnici se slepákem :-(( Teď už se zas můžu trochu hýbat a tak půjdu koupat červíky…

Sobota 3. července 2010 v 7:11® Piranha
Piranha

Radek M.> Pokud se rozhodnes poridis si veci na feeder, tak za 1. nemusis delat to co je psano v clankach.Nektere clanky obsahuji informace temer pro zavodni lov a krmeni, ktere v tom clanku autor zminuje je opravdu uz malinko profesionalnejsi a cenove take nahore. A za 2. to same vybava a to same treba lokality. Dneska si poridis slusnej feeder mezi 1000–1500 korunami, k tomu nejaky schopny navijak do litru a dobrej vlasec a hura na nejblizsi reku, nebo rybnik.Do kybliku si vem na zkousku kilecko, nebo dve nejakyho polskyho krmeni, malou bonduelku a dve balenicka cerviku a urcite pokud nejak rozumne zakrmis, budes chytat ryby.

A nebo taky ne a bud to zbalis a vyprdnes se na to, nebo ti to neda a pujdes do toho znovu a vic.

Pátek 2. července 2010 ve 23:33® osprey
osprey

Radek M.> To toho chceš docela hodně. V zásadě je cajk o něco jemnější a prut umožňuje si techniku lovu víc vyladit.

Chytat se dá s čímkoli, na blízko, na dálku a fór je v tom, že se dají proměňovat i jemnější záběry než jen klasický hrčák.

Ale je to na dlouhé povídání.

Pátek 2. července 2010 ve 22:40@ Radek M.

Zdarvím, přemýšlím, že bych začal chytat na feeder, ale nemám s tím ani sebemenší zkušenost. Vždy jsem chytal klasicky teleskopický prut,krmítko (nebo srkačka), číhátko, nepoužívám žádný signalizér nebo posilovač a dařilo se mi hodně. Mohl by někdo říct co tenhle lov obnáší, četl jsem různé články. Zajímalo by mě jestli je tenhle způsob vhodný na rybníku, zda házet více do hloubky,dalky,os­trůvkům, jakou návnadu použít a jak silně se projevuje záběr,kdy asi sekat a jak celkově je tenhle způsob náročný. Děkuji Radek M.

Čtvrtek 1. července 2010 ve 22:41® majkyss
majkyss

Hany>Jakou průběžku používáš?

Čtvrtek 1. července 2010 v 18:06® Kubah

Ciffik> Já používám už jen průběžku. Někdy s trubičkou, jindy se silným vlascem ( podle MM) a nemotá se to nikdy.

Středa 30. června 2010 ve 21:24® osprey
osprey

Ciffik> Dá se to dělat i s vložením úseků ze silného vlasce. Dokonce i feederguma má celkem pozitivní vliv. Těch způsobů je víc a jde o to, co komu vyhovuje.

Středa 30. června 2010 ve 14:40® Ciffik
Ciffik

paradoxně by ta bužírka měla fungovat stejně jak ty zahnuté trubičky co se prodávají, nicméně s trubičkami jsem to motal…s bužírkou minimum…