Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 27. června 2010 ve 12:15® majkyss
-
Piranha> tak jsem zase chytřejší díky
- Neděle 27. června 2010 v 9:29® Piranha
-
majkyss> Metr ode dna to mit nebudes.Nezapomen ze chytas v proudu a ten navazec ti ten proud tlaci ke dnu, ale ne az na dno.A cim delsi tim je vic nade dnem.Ale myslim si ze pokud das metr nebo 3, tak uz je to fuk a budes to mit porad stejne nad dnem.Je to znat od 10cm po ten metr, to se da regulovat, jinak za metrem uz je to jedno.I kdyz tam das neplovouci nastrahu, treba cervy stejne ti to ruzne proudy zvedaj a nastraha ti tanci nad dnem.Tim je pak atraktivnejsi.Ja davam na hacek dva cerviky, pak tam dam bilou mikro foukacku cca 3mm a zase dva cervy.Ta foukacka ty cervy zvedne a je to snazsi. Ale jinak na tom Labi pouzivam defakto delku okolo40cm tak, abych mel kosicek v pulce navazce.Pokud jsou tam hodne kameny, davam ho kratkej, tak 10 cm, aby mi nezavazel o kameny a netrhal jsem ryby.
- Neděle 27. června 2010 v 8:58® majkyss
-
Piranha> Nedopadla!Dopadl jsem špatně.Dva cejni a pak ani tuk.Možná to tak není,ale když tam dám plovoucí nástrahu tak metr odedna toho asi moc nelapnu ne??Jak to je?
- Sobota 26. června 2010 v 8:38® Piranha
-
majkyss> tak jak jsi dopadla dal na tom Labi. Jinak ten navazec co se tyce delky, tak ja na Labi pouzivam ten paternoster dlouhej od 30cm az po 1 metr.A to tak, ze jak se blizim ke konci sezony, tak ten navazec prodluzuju a ztencuju.Ja bych se spis bal kratsiho nez je 30 cm
Mam to vyzkouseny.V prosinci na Labi jsem chytaval plotice a podoustve a kratkej navazec nebraly.Bylo to tim, ze kratky navazec ti ve vode hur prodava nabizenou nastrahu.V tomhle obdobi si ryby celkem vybiraly co si slupnou a dlouhej navazec 0,10 – 0,128 byly idealni. Na piskovne jsem mel jednou i 160cm dlouhej, ale to bylo o jinem chytani.
- Čtvrtek 24. června 2010 ve 21:00® ladamaj
-
majkyss> pak ti to pošlu jo v noci ti to teda pošlu.
- Čtvrtek 24. června 2010 ve 20:37® majkyss
-
ladamaj> jo jo jo majkyss@seznam.cz děkuju!
- Čtvrtek 24. června 2010 ve 20:11® ladamaj
-
majkyss>jestli ještě chceš nějaké nákresy montáží na feder tak ti je klidně pošlu mejlíkem.Mám jich cca10 už jsem je některým posílal sám je vozím stále sebou už kvůli kolegům rybářům ty je pak kopírujou takže není problém.Písni na osobku mejlík a já ti to pošlu ok.
- Čtvrtek 24. června 2010 v 19:52® majkyss
-
olda> Jo Díky !
- Čtvrtek 24. června 2010 v 19:51® osprey
-
majkyss> Záběry si brzy přebereš. Většina pomalých plynulých pohybů je proud nebo přejezdy. A takový přejezd strupatého cejna 55 cm ti klidně ohne metr prutu, ale sekat není co…
- Čtvrtek 24. června 2010 v 19:29® olda
-
majkyss> http://www.chytej.cz/…taze/feeder/
- Čtvrtek 24. června 2010 v 19:28® majkyss
-
nemáš nějaké montáže?
- Čtvrtek 24. června 2010 v 19:26® spike
-
majkyss> může proud, vítr i ryba. Pokud to tak dělá tak zkoušej u vody jiné špičky, montáže atd
- Čtvrtek 24. června 2010 v 19:24® majkyss
-
spike> Ani se neptej!2× cejn a pak ani tuk!Co to je když se ta špička pomalu ohne a zas narovná?Ale opravdu hodně pomalu!To dělá ten proud nebo ryba?
- Čtvrtek 24. června 2010 v 19:21® spike
-
majkyss> jak jsi dnes dopadl?
- Čtvrtek 24. června 2010 v 19:20® majkyss
-
Musím tam dát ten přívěs návazce?Co když to nechám v kuse?
- Čtvrtek 24. června 2010 v 19:14® osprey
-
majkyss> V pohodě. Do proudnější vody je to taková univerzální sestava. Na stojáku to obvykle používám kratší. Ale je třeba koukat, jak vypadají záběry a případně si s tím pohrát.
- Čtvrtek 24. června 2010 v 19:09® spike
-
majkyss> Zálěží jak kde. V silném proudu na řece bych se toho nebál. Nebo se dá takýto delší návazec použít v místech, kde čekáš že by ti mohlo krmítko zapadnout mezi kameny a stáhnout sebou i nástrahu.
- Čtvrtek 24. června 2010 v 19:06® majkyss
-
Není ten háček moc daleko od krmetka??Děkuju za rady!Začínám.
- Čtvrtek 24. června 2010 v 8:40® Kubah
-
acam> ahoj na Black Furry č.3 jsme jich na Slapech už několik pochytali…
- Středa 23. června 2010 ve 22:02® acam
-
osprey> na malou gumu jsem jednoho letos taky vyndal ale ta rotna dvojka …, to je zajímavý
- Středa 23. června 2010 ve 21:58® osprey
-
acam> Já je lapu hlavně na malé gumy, ale mám i jednoho na dvojku rotnu. Za hubu samozřejmě.
- Středa 23. června 2010 ve 21:55® acam
-
osprey> cejn na mouchu je srabárna, wobler 5cm+, tomu říkám frajeřina
- Středa 23. června 2010 ve 21:49® osprey
-
acam> Ale jo, dá, pár už jsem jich takhle pochytal. Dá se i na mouchu a podobně. V záloze je spousta dalších skvělých technik, které se zatím nepoužívají.
- Středa 23. června 2010 ve 21:44® acam
-
osprey> no tak vidiš a cejn se dá i uvláčet, když nemá co žrát…, ne to byl blbej vtip, já vím …
- Středa 23. června 2010 ve 21:40® osprey
-
acam> Ale jo. Jenže jak se tak na to koukám u vody, u nás už se toho moc pokazit nedá. Nějaké ryby budou pořád a ten feeder, to je jistota. Na cejny na Orlík si budu moct zajet vždycky
- Středa 23. června 2010 ve 21:31® acam
-
osprey> mě se to nějak podivně sortuje, takže mi unikají souvislosti, protože tím pádem nevím kdo kdy na koho reagoval (blbne to jenom při automatický aktualizaci, ručně ne) ale … no to je jedno, jsem si jist, že víš co jsem posledním příspěvkem chtěl naznačit.
- Středa 23. června 2010 ve 21:24® osprey
-
acam> Moment – tam je jen něco policajtovi. Myslím, že jsem tu dnes přívlač vůbec neřešil.
On taky lov candátů na přívlač je drahý, složitý a nejistý. I když někdy může být hodně úspěšný. Ale 160 candátů, co má na Orlíku nejmenovaný borec za rok, to jsem se svou vláčkou nedal za celý život.
- Středa 23. června 2010 ve 21:11® acam
-
osprey> no to je jedno …, pointa je asi taková – jsi mediální osobnost, a když budeš hlásat do světa, že na FEEDERu je prd a že přívlač je to pravý, tak tě lidi začnou napodobovat a máš tu vláčkařů jak pěknejch a … no vždyť víš …
- Středa 23. června 2010 ve 21:03® acam
-
mě se to nějak chaoticky třídí ale je divný že jenom mě vždyť je to WEBová aplikačka, tak by to mělo blbnout všem …???
Tento příspěvek byl editován 23.6.2010 21:05:26 uživatelem acam. - Středa 23. června 2010 ve 21:02® osprey
-
acam> To bys musel otočit list. Dneska se tu hodně kecá.
A nevím, co jsem napsal špatnýho. Na Orlíku se candáti na rybu mydlí od února (letos od března, byl led).