Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 8. ledna 2005 ve 12:38® mirmen
-
Rico: při záběru ryba utáhne nástrahu volně jen tak daleko, než konec smyčky se zarazí o košík. Ta smyčka vymezuje pohyb stejně jako stopery,zarážky. Na pletence,myšleno při chytání s pletenou šňůrou ( používám na řece v blízkosti vázek, na úsecích, kde jsou parmy apod.).
- Sobota 8. ledna 2005 ve 12:34® mirmen
-
TOMIK – X : terčík umožňuje lépe číst jemné,opatrné záběry ( zimní rybaření,opatrné ryby). Tmavé pozadí terčíku versus lesk hladiny , tady je výhoda jasná. A další faktor – pohodlí. Při posezu nerad vykláním palici a vykrucuju si krk. Navíc nerad čumím do oblohy , takže dávám přednost prutu do strany a víc šetřím oči. V létě terčík moc nepoužívám. Spíš v době, kdy jsou záběry ojedinělé a čeká se na záběr třebas půl hodiny, hodinu.
- Sobota 8. ledna 2005 ve 12:29® Rico
-
mirmen: ja bych se chtel zeptat proc jsou tam ty dva vlasce jak rikas pletenec nechapu ucel prosim vysvetli to…
- Sobota 8. ledna 2005 ve 12:28® mirmen
-
Dědek: je to dost dobrý řešení. Kámoš má něco podobného na štikovák, potřebuje-li nastražit prut co nejdál nad vodu. Masív, kterej garantuje, že prut nezmizí v hlubinách
Mně osobně svědčej spíš polohovací vidličky s náklonem na kloubu. Rád chytám do strany, abych nemusel čumět na oblohu,zaklánět hlavu,být oslněn atd. Navíc samostatné vidličky mají jednu výhodu- dají se zapíchnout dál od sebe, takže se omezí za větrnějšího počasí rozkmit blanku prutu , což se projeví i na lepší čitelnosti signalizace jemných,opatrných záběrů.
- Sobota 8. ledna 2005 ve 12:22® mirmen
-
jarv:jednodušší verze se mi sovědčila víc. Tohle občas používám v létě, při chytání ve středním proudu, na pletence( + návazce 1,8 –2,5 kg)
- Sobota 8. ledna 2005 v 1:28® Rico
-
jiris: vyháníš mího radce
ale taky musim jit chrnet
- Sobota 8. ledna 2005 v 1:25® jiris
-
jarv – kua, běž už spát jinak ráno nevstaneš
Jakou použiješ montáž, doufám že zítra jarýna přechytáš
- Sobota 8. ledna 2005 v 1:25® Rico
-
tak to zkusim ploticky?
- Sobota 8. ledna 2005 v 1:23® jarv
-
Rico: Je to různý, ale nejlepší výsledky mám, když je píchnu v jedný třetině skrz a pak uštípnu a druhou část znovu píchnu. Vytéká z nich sajrajt, jsou z jedný čtyři konce, který se mrskaj a ryby to milujou
- Sobota 8. ledna 2005 v 1:12® Rico
-
jarv: asi řeknu sěgře:)) myslím že v kompostě bych našel i teď nějaký… jak je napichuješ nebo uvazuješ na háček???
- Sobota 8. ledna 2005 v 1:09® jarv
-
Rico: Vždyť pro mě je taky sbírá dcerka.
- Sobota 8. ledna 2005 v 1:08® CeP
-
>jarv: tedy spis dlouhodobe uchovani. delaval jsem to podobne
- Sobota 8. ledna 2005 v 1:07® Rico
-
jarv: ja na ne nerad saham
)
- Sobota 8. ledna 2005 v 1:04® jarv
-
Rico, CeP: Kluci, žádnej problém. Než začne mráz, tak je v kompostu nasbírám. Švihnu je do kyblíku i se zemí, zakreju listím (spadaný ze stromů) a dám 5cm vrstvu hrubých hrubých pilin. Zaklapnu víkem, dle potřeby zvlhčím – a vydržej přes celou zimu a ještě se v pohodě množej.
- Sobota 8. ledna 2005 v 1:02® Koudy
-
jarv:to by mě taky zajímalo jak?to je zasadíš a pak denně zalíváš?:)
- Sobota 8. ledna 2005 v 0:43® CeP
-
>jarv: no to mne taky zajima
- Sobota 8. ledna 2005 v 0:38® Rico
-
jarv: Jak se pěstujou hnojáci???
- Pátek 7. ledna 2005 ve 23:48® jarv
-
jaryn: Ok, beru hnojáky (si je pěstuju) a krmení si taky stačím namíchat.
- Pátek 7. ledna 2005 ve 23:46® jaryn
-
jarv: vemu kosťáky a lehce krmení
- Pátek 7. ledna 2005 ve 23:43® jarv
-
jaryn: jak řekneš, tak uděláme. Já na řeku moc nechodím (alespoň posledních 5 let v Táborském teritoriu), takže jsem svolný k kdejakýmu fleku poblíž.
- Pátek 7. ledna 2005 ve 23:37® jaryn
-
jarv : může bejt, ale nevímkam, snad pod lom
- Pátek 7. ledna 2005 ve 23:27® jarv
-
jaryn: beru, ale mám tě teda nabrat autem – a dál už určíš kudy tudy ty?
- Pátek 7. ledna 2005 ve 23:25® jarv
-
jiris: o tom ještě nevíš, ale my už si to nějakou dobu už opravdu jen užíváme …
- Pátek 7. ledna 2005 ve 22:08® jiris
-
jaryn – na to abys šel do raje si ještě mladý!!
- Pátek 7. ledna 2005 ve 22:06® jaryn
-
jarv. co takhle v 10,30 u Ráje?
- Pátek 7. ledna 2005 ve 20:39® jarv
-
jaryn: byl jsem zkontrolovat vodu a na Jordáně se to přes noc zatáhlo ledem i nahoře. Zbývá řeka, takže čekám na tvůj návrh.
- Pátek 7. ledna 2005 v 17:16® Chose
-
Sleduju že se to tady hezky rozjelo… no taky radši chodím s feedrem na lehko. dříve sem nosil křeslo(co sem měl na srazu
) kýbl krmení a stahoval si ryby pod čumák. teď radši projdu vodu,ryby najdu a nachytám taky. v ruce jen prut,v baťohu vidličku,podběrák a další srobnosti. a je to fakt dobrý.
- Pátek 7. ledna 2005 v 16:14® Radim
-
sssuuupppeeerrr vidlicka Dědku!!! ses moc moc moc sikovnej. ja si taky delam stojany na sumce sam
- Pátek 7. ledna 2005 v 15:24® Dědek
-
jaryn: no, dalo to celkem práci, zatím jsem udělal 3 pro kámoše. hodně dělá ta povrchová úprava
- Pátek 7. ledna 2005 v 15:18® jaryn
-
Dědek : to jsem nevěděl, že jsi tak šikovnej. Jinak terčík nepoužívám, někdy by se hodil, ale tahat tolik věcí, těd to umísťovat, myslím ,že se bez něj obejdu