Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 4. června 2010 v 17:42® Tommy
-
timbab> A to k čemu?
- Pátek 4. června 2010 v 17:41® timbab
-
Tommy> Vytáhnu si víc vlasce nad vodu.
- Pátek 4. června 2010 v 17:39® Tommy
-
timbab> A to jako proč:-o
- Pátek 4. června 2010 v 17:38® timbab
-
Tommy> Když heavy tak 420
- Pátek 4. června 2010 v 17:35® Tommy
-
Jak.novi> Já to beru podle sebe, na Labi a větších tocích 3,60cm a na říčkách stačí 3,30cm
- Pátek 4. června 2010 v 17:25® Jak.novi
-
Tommy> Ono to nemusí platit vždy. Já mám například medium a to měří 330 cm.
Pravdou je, že typická délka pro medium je 3,6 m.
- Pátek 4. června 2010 v 16:35® Tommy
-
Jak.novi> Má pravdu ten chlapec
Když medium tak 3,60 a když heavy tak 3,90cm.
- Pátek 4. června 2010 v 16:20® Jak.novi
-
M.BURNES> Podle mě dva feedery není blbost. Ono neplatí, že feeder = malé ryby. Dva pruty využiješ například při lovu parem, při lovu dravců na rybku nebo když chytáš kapry, kteří ne pokaždé jdou podle našich představ. O chytání na srkačku se radši ani nevyjadřuji. A pokud půjdeš do heavy, ber 3,90 m. Přece jen to 3,60 m je typická délka pro nějaká to medium.
- Pátek 4. června 2010 v 9:34® M.BURNES
-
osprey> Na dva feedery nechytam (podle mně je to blbost)maximálně mam nahozenou třeba srkačku na teleskopu(té si celej den nevšimnu)a s feederem si hraju. A ještě pokud to vyhraje ten heavy jak dlouhej bude lepší (litická přehrada,hracholusky) 3,6 nebo 3,9?
Tento příspěvek byl editován 4.6.2010 09:35:51 uživatelem M.BURNES. - Pátek 4. června 2010 v 9:22® osprey
-
M.BURNES> Já to Trabucco neznám. Ale v tom případě bys měl jít do toho heavy.
Na druhou stranu, třeba občas chytáš na dva pruty. Tohle za tebe nikdo nerozštípne. Pokud nějaký prut znám, můžu ti ho popsat jak se chová a co snese, ale nemůžu ti říct, jestli je to pro tebe ta správná volba.
- Pátek 4. června 2010 v 9:19® M.BURNES
-
osprey> špatně jsem se vyjádřil jde o to že (jak řiká kámoš) ten Speed je prej hodně podobnej té Proxi takže budu chytat na Speeda a proxi bude ležet ve skříni a o to mi jde co je na tom pravdy protože nechci mít dva stejné (podobné) pruty
Tento příspěvek byl editován 4.6.2010 09:20:26 uživatelem M.BURNES. - Pátek 4. června 2010 v 9:17® osprey
-
M.BURNES> Ale to my přece nemůžeme vědět, co využiješ víc. Nevíme co chytáš, kde chytáš, jak chytáš, co ti sedí…
Každopádně ty dva pruty jsou každý jiný. Pokud bys chtěl kompromis, vezmi si Speedmastera Heavy a případně k němu dokup na stoják jednu měkčí špičku (1 oz – a bacha, aby pasovala).
- Pátek 4. června 2010 v 8:46® M.BURNES
-
Zdar chci se zeptat mam picker Byron WP300 x12t a feeder Trabucco Proxima 360 MH a chci ještě třetí a nemůžu se rozhodnout mezy Shimano speedmaster medium a Mivardi professional feeder heavy co podle vás využiju víc?
Tento příspěvek byl editován 4.6.2010 08:46:33 uživatelem M.BURNES. - Pondělí 31. května 2010 ve 21:06® Azbest
- Neděle 30. května 2010 v 18:59® chosebaits
-
Díky za rady,řežu to většinou normálně a chtěl jsem skusit kvalitu a tak se ptám.teď jsem koukal na netu že se milo prodává za kilo okolo 120 kč a já ho pořídil v krámu za 88 kč,tak to je tedy mazec.Pak jsem kupoval mivardy a to bych se musel jít podívat do auta.Já furt říkám,že mám u baráku nejlevnější prodejnu rybářských potřeb.Koukám,že od mivardy jsem koupil něco,co ještě ani nemají na netu,je to prý nové zboží 3 kg za 150 kč.
Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 19:06:53 uživatelem chosebaits. - Neděle 30. května 2010 v 18:52® vladah
-
chosebaits> abych řekl pravdu tak já to dělám dle toho jak ta směs vypadá a kam jdeš chytat jelikož já chodím hodně na řeky tak například k Václavíku přídávám hlínu nebo i strouhanku či rozmočenej chleba ale to se týká Lorpia tak to nechávám tak jak to je jen k němu přidám vodu trochu červu
- Neděle 30. května 2010 v 18:52® Sander
-
chosebaits > normálně bych do toho teď v létě napral 50% kukušrotu…
Jo, a že stáhneš celej rybník, tak to bych se bál možná s dynamitem. - Neděle 30. května 2010 v 18:47® chosebaits
-
Mam skromnej dotaz??? Poprvé jsem koupil směs od mila,mám jí skusit říznout a nebo nechat tak jak je?? Já jenom abych nestáhl na krmné místo všechno z celého rybníka.Je to asi hloupá otázka,většinou směsi říznu,ale takto vostrá směs při připadá brutální.
- Sobota 29. května 2010 ve 23:19® kary
-
HaD> Někdy to mrenky chtějí ze dna, tak je lepší průběžka a někdy je lepší, aby se to sem tam přizvedlo, tak zase páter. Chce to zkusit. Ale trochu víc vede průběžka.
- Pátek 28. května 2010 ve 20:48® acam
-
já taky průběžku ale letos jsem ještě nebyl a ani se mi nějak nechce. Docela mě začali bavit dravci.
- Pátek 28. května 2010 v 16:52® Prutos
-
Já na parmy jedině průběžku.
- Pátek 28. května 2010 v 16:36® osprey
-
HaD> U patera visí zátěž dolů. Tam u vás je to handicapující prvek – vázne. Jinak víceméně funguje oboje. Hodně záleží na aktivitě ryb a na tom, co je na háčku.
- Pátek 28. května 2010 v 15:29® spike
-
HaD> Když jsem byl loni na parmách tak jsme použil průběžku podle názorů tady na chytej.
- Pátek 28. května 2010 v 15:27® HaD
-
Chytáte parmy na feeder? Jakou montáž považujete za lepší – paternoster nebo průběžnou?
- Pondělí 24. května 2010 ve 22:12® osprey
-
Pokud je tu někdo, kdo se účastnil závodů ve Všenorech, pak ho speciálně zdravím a posílám „ochutnávku“ z připravované reportáže.
Tento příspěvek byl editován 24.5.2010 22:13:25 uživatelem osprey. - Pondělí 24. května 2010 ve 22:11® osprey
-
Roman 7> Ahoj. V neděli jsem byl u rodičů, dneska v tom ležím celý den.
Myslím, že fotky se docela povedly (některé) a bude z toho superčlánek (52 snímků). Fotky mám zpracované, textu asi půlku. Teď nám tu začíná bouřka, tak jsem to vypnul (dělám na dvou strojích – na jednom je Internet, na druhém ostatní).
A díky za všechno.
kary> Jo, je to celé nějaké pokřivené. Musel bych být víc u vody, abych si dovedl udělat lepší obrázek.
- Pondělí 24. května 2010 ve 21:04® Roman 7
-
osprey> Ahoj.Na výsledcích se pracuje .Dnes je budeš mít v email.
- Pondělí 24. května 2010 v 18:10® kary
-
osprey> Ani v tom Berouně to nebylo lepší, sice se mi povedly vytáhnout dvě parmičky + nějaká droboť a na vítězství to stačilo, ale jinak to byla taky hrůza. Hodně nul a ani plavačkáři nedokázali ryby přimět k záběrům. Máš pravdu, že je to letos nějaký divný
- Pondělí 24. května 2010 ve 14:52® osprey
-
davaprd> Ahoj,ležím teď ve fotkách z akce. Dovezl jsem jich asi 500, z toho stovka se netýká přímo závodů. Vybral jsem ty nejzajímavější, snažím se je upravit a ještě dnes vyrobím text. Když Pánbůh dá a všechno dobře půjde, měla by tu zítra být reportáž ze soboty a doufám, že se někde na síti dostanu i k celkovým výsledkům.
Kdy se dostanu k vodě já, to zatím nevím. Díky za zprávu.
- Pondělí 24. května 2010 ve 2:33® davaprd
-
osprey> ahoj mimochodem v neděli to bylo prakticky stejně mizerný, některý sektory byly prakticky bez ryby, Béčko například naprosto, musel jsem si jet zlepšit chuť na Labe, kde to bylo luxusní…ale hezky jsme si pokeceli