Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 15. května 2010 v 19:48® timbab
-
spike> Já přemýšlel nad Redem
- Sobota 15. května 2010 v 19:46® spike
-
timbab> jj s tím počítám
zatím jsem přemýšlel nad tím od Dragonu co má Sander ale ten bych dal spíš na to UV, nevim jestli by vydržel na heavy
- Sobota 15. května 2010 v 19:44® timbab
-
spike> Akorát na heavy to bude chtít bytelnější naviják.
- Sobota 15. května 2010 v 19:42® spike
-
timbab> jj až tam budu zeptám se
- Sobota 15. května 2010 v 19:40® timbab
-
spike> Tak ho omrkni a uvidíš jak ti bude sedět :1
- Sobota 15. května 2010 v 19:39® spike
-
timbab> zdá se mě, že právě ten mají u nás na krámě spolu s tím FishFinderem
- Sobota 15. května 2010 v 19:35® timbab
-
spike> Jo měl jsem v ruce to SHT a nejeví se špatně.
- Sobota 15. května 2010 v 19:33® spike
-
timbab> Tady je pár s vyšší gramáží, nezkoušel jsi nějaký?
http://mikado.cz/wedka.php?…
http://mikado.cz/wedka.php?… - Sobota 15. května 2010 v 19:27® timbab
-
spike> Tak Mikad je víc než jen UV,taky mi Shi nesedí
- Sobota 15. května 2010 v 19:25® spike
-
timbab> Nevím no uvidím ale přednost bych dal spíš Mikadu než Shimanu
Tento příspěvek byl editován 15.5.2010 19:25:52 uživatelem spike. - Sobota 15. května 2010 v 18:58® timbab
-
spike> S jak kterým Mikadem,to light má napsáno 90g tak je to jasný(medium) ale heavy má 120 a o moc to nepřetáhneš.
- Sobota 15. května 2010 v 18:55® spike
-
timbab> víš jak to je s mikadem
to co píšou neplatí ale do léta času dost tak ještě popřemýšlám
- Sobota 15. května 2010 v 18:54® timbab
-
spike> Na heavy by to chtělo odhozovku spíš 150g.
- Sobota 15. května 2010 v 18:51® pehu
-
osprey> Prut je super, mam z něho skvělý pocit, když na něm visí kapr, ale pořád je to picker, takže kapry 70+ radši nechám na pokoji. Co mě ale nadchlo je bojovka, nikdy jsem to neměl v ruce, ale v kombinaci s tímto jemným prutem je to perfektní. Chytám hlavně mezi stromy ve vodě a na špatně přístupných místech, jak jsem slyšel v jednom z vašich videí a tam to chce hodně přesné náčiní.
- Sobota 15. května 2010 v 18:15® spike
-
Máte někdo zkušenost s…? http://www.na-ostruvku.cz/…-360-390-420?…
- Sobota 15. května 2010 v 18:11® skwor
-
Hany> Jo. Těch ostatních 7 to vzalo normálně.
- Sobota 15. května 2010 v 18:05® Kubah
-
skwor> kapr?
- Sobota 15. května 2010 v 17:34® osprey
-
pehu> Ten Nexave je povedená tyčka. Taky na něj myslím. Ale výkonově má své meze. To zjistil kamarád, když na podobný proutek zapřáhl kapra 70+ a pak jen stál a držel…
Do nějakých 2 – 3 kg ale většinu ryb s přehledem zvládne.
- Sobota 15. května 2010 v 17:26® pehu
-
osprey> Shimano nexave winkle picker 270 + exage 1000 RB, zatím nejlepší náčiní co jsem kdy měl. Chytání na tohleje opravdu radost. Když jsem odcházel z krámu tak jsem jen tak prohodil, ať mě nachystají ještě jeden na pondělí, kdybych ho zlomil.
- Sobota 15. května 2010 v 17:23® osprey
-
pehu> Oni by v obchodě jistě byli rádi.
Pokud má ten prut korkovou rukojeť a naviják není moc velký, bude plavat. Mě to jednou do vody sestřelila labuť (narazila do vlasce) a plavalo to.
- Sobota 15. května 2010 v 17:15® pehu
-
osprey> Zjistil jsem, že spařená houska z minulého dne byla moc tvrdá, když jsem ji ukrojil na kostičky. Potom na malém háčku hrot příliš nevykukoval a při záseku se háček nemohl zapíchnout. Když jsem to pak utrhnul rukou, houska mírně plandala a byla jakoby měkčí a nepravidelná a při záseku se podle mě jednodušeji zapíchla. Zapoměl jsem dodat, že s houskou utženou ručně začaly záběry tak, že jsem 2× chytal prut, který šel do vody. Vzhledem k tomu, že byl prvně u vody, bych pak asi kolegy v místním obchodě hodně pobavil, kdybych šel pro další.
Tento příspěvek byl editován 15.5.2010 17:17:57 uživatelem pehu. - Sobota 15. května 2010 v 17:12® skwor
-
Mě dneska dělilo zhruba půl metru od ztráty feederu i se Stradicem. Zachytl jsem ho za konec rukojeti, když už byla půlka prutu ve vodě.
- Sobota 15. května 2010 v 17:08® osprey
-
pehu> Uschlé kostky housky dlouho drží vzduch a mohou stoupat. Pokud je to ten případ, pak je rozdíl jasný.
Spousta ryb už okoukla i různé pravidelné tvary. Třeba je rozdíl i v tom.
- Sobota 15. května 2010 v 17:06® pehu
-
Ahoj všichni, dneska se mě stala vtipná příhoda. Koupil jsem si v patek novy prut a naviják a tak jsem dneska natěšeně utikal rano k vodě. Strašně jsem spěchal tak jsem utrhl narychlo na haček spařenou housku slisovanou a nadipoval a nahodil. Zatím jsem se uklidnil sednul si a začal připravovat housku na kostičky a dipovat. 5 minut a hned kapr cca 40cm. Prut i naviják fungovali super tak jsem nadšeně, že to jde tak rychle nahodil a pak 2 hodiny nic. Dlouho jsem přemyšlel čim to muže být a zjistil jsem, že pokud housku jen utrhnu rukou, mám kapra do 10 minut, na kostičky to pouzelo ťukalo ale nic co by šlo zaseknout. škoda, že mě už manželka volala k obědu,i tak jsem vytáhl ještě 4 kapříky. Ostatní rybáři chytli sotva 1 kapra za celé ráno a čučeli jak puk.
Sám jsem kroutil hlavou jaká maličkost může tolik změnit.
- Sobota 15. května 2010 v 7:30® spike
-
BlueShark> živo, myslíš patentky?
Tento příspěvek byl editován 15.5.2010 07:30:40 uživatelem spike. - Pátek 14. května 2010 ve 22:25® BlueShark
-
Rytmus je jak píše Míra. Jinak já do krmení dávám hlínu pokud možno naplavenou u břehu, trošku připomíná rašelinu a je v ní živo. Ubíráním nebo přidáváním krmiva jsem zatím neexperimentoval, i když nějaké souvislosti to určo má. Ale jednou je to tak, podruhé onak a to co včera šlo dnes vyjde vniveč…
- Pátek 14. května 2010 ve 20:15® osprey
-
Dzumigar> Krmné místo má svůj rytmus. Ryby najíždějí v určitém pořadí, často ve vlnách, různě se chovají.
Pouhé vhazování hlíny dokáže přilákat dost ryb, hlavně menších. u nás to někteří šikovnější jedinci využívají i při čeřínkování nástražních rybek.
- Pátek 14. května 2010 ve 20:11® Dzumigar
-
Oj pani, aj trochu Vam zavidim, ze ste v tom premenlivom pocasi na rybkach. Mne to neumoznuje praca a nejake tie prijemne problemi okolo svadby
. No uz sa tesim na utorok a skusim opet pozriet nejaku tu rieku v okoli… Spozoroval som jednu zaujimavu vec pri love ako uputat pozornost ryb. Staci ak na zaciatok normalne zakrmujem len cistou hlinou a zvedavost prilaka male ryby. Niekedy az po polhodine zacnem pridavat aj krmivo k hline a potom pridu aj velke ryby (väcsia biela ryba). A uplne asi hodinu pred koncom lovu som vynechal krmenie, len prazdne krmitko som nahadzoval normalne zacali brat kaprici. Mozno som neobjavil Ameriku ale pre mna to bolo taky fantasticky objav.
Na to vsetko len tak nahodu som prisiel. (lenivost-pohodlnost)
- Pátek 14. května 2010 v 19:36® vladah
-
osprey> tak to jo no naštěstí ten muj flek co mám tak je vyzkoušen a vík co a jak tam je či není
- Pátek 14. května 2010 v 19:32® osprey
-
vladah> Dvacet let jsem jezdil na kole a dodnes jezdím. Ale kdybys viděl, co plave v mých oblíbených úsecích, pochopil bys, že prostě občas jedu někam dál. Posledně mi přijela na flek, kam padly 2 l ostrého krmení jedna ryba.
Těch dvacet minut pěšky chodím stejně – od auta.