Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 14. května 2010 v 7:57® vladah
-
osprey> tak to bude divné sem zvědav jak to pujde o víkendu aby sme si aspoň zachvytali a jak koukám tak budu muset udělat malinkej forpas abych si zachytal uvidím musím jen sehnal hnojáčky a červíky a pujdu jim ukázat
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 22:11® acam
-
Já na kapry letos nechodím ale asi jim půjdu dát za uši, když vás tu tak čtu …
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 22:07® osprey
-
vladah> Včera to bylo divné i tady. Jel jsem něco vyzkoušet a nakonec jsem chytal kapry a cejny se sestavou, co používám v únoru na plotice. Jinak bych si neškrtnul. A ty ryby tam byly a nakonec i braly. Divné.
Ale láme se počas, blíží se fronta.
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 21:38® timbab
-
Tak jsem zabrousil nový špičky a zítra dáme s Tommym fiškám na řiť
Tento příspěvek byl editován 13.5.2010 21:39:26 uživatelem timbab. - Čtvrtek 13. května 2010 ve 20:13® vladah
-
spike> tak já měl jen letos jednoho ani sem jich víc nevytáhnul a ani dalšího sem neměl na prutu
- Čtvrtek 13. května 2010 v 18:42® Kubah
-
spike> já z nich v sobotu málem zešílel… Šel jsem na líny, a po prvním mi najeli kapři do 40..
- Čtvrtek 13. května 2010 v 17:59® spike
-
vladah> Nejsi sám komu kapři letos nejdou
Včera mě jeden hned po záseku vjel do haluzí a 2 se mě na hladině vyhákli.
- Čtvrtek 13. května 2010 v 17:53® vladah
-
osprey> musím říci že včera sem byl na Labi a ani tuk nevím proč sem zvědav dnes sem si koupil nové polské zakrmení tak to zítra vyzkouším snat se na mě štěstí usměje
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 13:52® osprey
-
Bigpista> Je to vodárenská nádrž – proto ta nižší obsádka a ta omezení. Já bych za takových podmínek použil plavanou. Jsi mobilnější.
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 13:36® Bigpista
-
osprey> Díky, nějak se tam poperu a pak poreferuju
- Čtvrtek 13. května 2010 v 11:38® osprey
-
Bigpista> Hezká čistá nádrž. Ryby jako kdekoli jinde, jen míň a menší a pár duháků navrch. Dotaz na montáž je nesmyslný – vím já (a kdokoli jiný), co tam hodláš provádět?
To s těmi krmítky tam bývalo. Nevím, jestli to pořád platí, ale možná ano. V tom případě ti feeder moc nepomůže. Hodně zdaru.
- Čtvrtek 13. května 2010 v 11:20profil byl smazán
-
džigit> řek bych,že je praktičtější jak zásobníky kupovaný v rybářství
.Jinak ta taštička neni vyrobená,ale využil jsem jí z dárkovýho balení od Old spice myslim.. Je celá černá bez reklamních potisků nebo tak..takže nikdo nic nepozná
- Čtvrtek 13. května 2010 v 9:49® Bigpista
-
Ahoj. O víkendu se asi dostanu k přehradě do Husince u Prachatic. Rád bych se tam trochu prošel s feederem, ale tu vodu neznám a nevím, co tam je za ryby a jaké jsou tam podmínky. Neznáte to tam někdo? Poradíte nějakou vhodnou montáž? Chytá se tam prý jen bez krmelců. Díky moc.
- Čtvrtek 13. května 2010 v 7:16® džigit
-
mannice> by ani vietnamskej krejší takhle nezmákl
- Středa 12. května 2010 ve 23:08® osprey
-
čabi> Ono je úžasné pověsit dvacet kilo ryb, ze kterých je půlka nevytřená, na váhu a koukat, kam ta ručička doleze…
Dál už mlčím.
- Středa 12. května 2010 ve 22:53® čabi
-
osprey> chytali se převážně cejni od 35 do 50–55cm, kapříci okolo 40cm a velký plotice, ale těch míň; kámoš taky chytil půlkilovýho sumíka.Ryby byly buď vytřený, nebo se právě třely a nebo teprve na to čekaly.S tím třením jsme měli obavy jestli to vůbec bude brát,ale nakonec to bylo neskutečný, i když byl hodně velkej problém s proměňováním a rozpoznáním pravého záběru kvůli přejezdům. Znervóznit se nenechám, každý to bereme z jiného úhlu pohledu.Mě závodění baví.
- Středa 12. května 2010 ve 22:51® cormoran
-
osprey> Aha, tak to nic, tohle by se na řece praktikovalo dost špatně. Trvá to asi čtrnáct dní, pak je šmitec..
- Středa 12. května 2010 ve 21:49profil byl smazán
-
A po domácku vyrobená taška jako zásobník návazců s přislušenstvím – kapsička na vlasce,průhledná kapsička na obratlíky a háčky a prostřední na návazce ..
- Středa 12. května 2010 ve 21:47profil byl smazán
-
Jdu se pochlubit,stojan od známýho na míru – jak tripod na kapráky,tak i trojnožka na motýlka (na výpravu s jednim prutem) + jako bonus novej nůž o kterej sem se stihnul při vyfocení řiznout
)
- Středa 12. května 2010 ve 21:04® osprey
-
čabi> Z mého pohledu smutné. Ani jedna pěkná ryba – tedy nenašel jsem žádnou zmínku, i když by se asi našla, kdyby někdo hledal. Všichni ale nachytali gramy, spoustu gramů… ryb vytažených do přítoku přehrady před výtěrem.
Ale nenech se mnou znervóznit.
Tento příspěvek byl editován 12.5.2010 22:50:28 uživatelem osprey. - Středa 12. května 2010 v 16:04® vladah
-
Jak.novi> tak to si klydně stebou vyměním klydně pujdu chytat ty kapříky místo tebe a ty pojd sem na tlouště
- Středa 12. května 2010 v 15:57® Jak.novi
-
vladah> Taky buď zdráv. Tož já radši ty jeseny a hlavně ty tlouště.
- Středa 12. května 2010 v 9:08® čabi
-
Koukněte se jak jsme zachytali na 1.kole awa-shima cupu. Byl to docela nářez
http://www.rybaritrebic.cz/…y-clanek.php?…
- Středa 12. května 2010 v 7:31® vladah
-
Jak.novi> bud zdráv tobě se nelíběj kapři ale unás na labi se tahaj spíše plotice,cejni,tloušti,jeseni ale kapříka mám teprve jednoho
- Středa 12. května 2010 v 0:28® Zoles
-
spike>Souboj supr ale hlavne husty ryby. Parma 70 bojuje ale vic.Stejne mi nejvic dal letos do tela kapr z proudu 55.
- Úterý 11. května 2010 ve 23:21® spike
-
Zoles> Ty jo ale jde ti to. Půlmetrové podoustve, to musím bý proudu asi dobrý souboj.
- Úterý 11. května 2010 ve 22:58® osprey
-
cormoran> Stejnou věc jsme nemysleli. Tohle u nás nefunguje. Lovím na řece a cíleně to jde týden na jaře a jeden den v létě.
Letos už je pozdě. Viděl jsem tři, ale na špatných místech.
A vůbec – všechno je špatně.
- Úterý 11. května 2010 ve 22:34® Sander
-
spike > nelze srovnávat plynulý tah kapra s dymamickým bojem duháka, tak dostává vlasec víc na prdel.
- Úterý 11. května 2010 ve 22:32® Jak.novi
-
skwor> No jo, ale dravci jsou dravci (přijdou my i více fotogeničtí, když už mluvíš o focení)
- Úterý 11. května 2010 ve 22:30® spike
-
skwor> o.k takže se nemusím bát
Já si prostě se slabšíma vlascama nejsem jistý. Viz duháci na 0,10mm jsem se bál jim utáhnout brzdu a tahat na silu a pak jsem dal 0,12mm a nebyl problém