Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:29® spike
spike

timbab> :-) to nevím ale v pátek možná zajdu k vodě:-)

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:28® Tommy
Tommy

timbab> nekecéééééj :-D

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:27® timbab
timbab

spike> To jo,ale kde je zbytek lidí?že by na feeder chytalo jen nás pár?

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:26® spike
spike

timbab> aspoň to tu ožilo

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:25® timbab
timbab

mannice> Přijde mi že to moc nepobíráš ale třeba se mýlím.

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:25® spike
spike

timbab> :-D

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:23profil byl smazán

timbab> proč myslíš?:D

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:20® timbab
timbab

mannice> S tebou to je těžký :-D

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:18profil byl smazán

timbab> jo to jako chápu,taky sem se ospravelnil…Jen mi teda vysvětli co to má společnýho s průběžkou a paternosterem?Já počítám s tim že obě sestavy budou dopnutý a srovnaný.Ale to je jedno kluci jen sem to tu chtěl oživit..kašlete na to ;-)

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:17® spike
spike

Včera jsem viděl zdolávání jesetera(115cm) na feeder od záseku k podebrání.

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:12® timbab
timbab

mannice> Myslím že Piranha to píše dobře.

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:10profil byl smazán

timbab> tak to je samozřejmost ne:D jak bych jinak poznal záběr :-D jinak o srovnání nemluvim to jo..Já si jen tedka představil takový to že nahodim a stáhnu o 5m zpátky..ale stejnak to nemá nic na můj dotaz :-D ale promin piranho teda :-D

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:07® timbab
timbab

mannice> Přitáhneš to jen o pár čísel aby se to srovnalo.

Neděle 18. dubna 2010 ve 21:03profil byl smazán

Piranha> promin,ale to je odpověď na něco uplně jinýho.Já se neptal (diskutoval) na dopnutí vlasce,ale jen sem napsal svůj názor na pater a průběžku s tim že je u páteru větší procento že si jí ryba dá sama.Na pritahování se nikdo neptal:).A navíc já teda nepřitahuju po náhozu k sobě sestavu třeba o např 5m a nemyslim si že to je dobrý přitahovat.Kmen dopneš i bez toho aniž by sis to nějak stahoval před dopadem na dno.Nevim možná si jenom nerozumíme..U fe­ederu je přeci samozřejmost si sestavu dopnout,fakt ti nerozumim co si tim chtěl?:D

Neděle 18. dubna 2010 v 17:04® Piranha
Piranha

mannice> ono to u toho patera je malinko jinak nez samosek a ze se sekne sama.Pokud tedy na to kasles a nechas ji. Treba na stojaku kdyz nahodis tak ti to vsechno padne temer na jednu haldu.Malo rybaru si pritahne kosicek k sobe, aby si to natahli.Ryba pak nasaje nastrahu a jede s ni kousek nez zavadi ne o kosicek, ale o kmen ktery se ti ukaze na spicce.Nez ti zacne tahnout kosicek musi nejdriv jit ven trochu z civky z vlasce.Pozoroval jsem to na melcine na ploticich a malych kaprikach jak to cely je, byla to vzacna zkusenost :-) kamosovi jsem rikal kdy bude zaber, pac jsem to vse videl driv nez on.

Neděle 18. dubna 2010 ve 14:38profil byl smazán

timbab> je pravda že možná neumim popisovat moc na urovní,ale v tý hlavě to je :-D ..mažu ven tak zatim

Neděle 18. dubna 2010 ve 14:36® timbab
timbab

mannice> Příjde mi že tak jak to popisuješ si jí ta ryba nedá o olovo ale o prut bez ohledu na montáž.

Neděle 18. dubna 2010 ve 13:31profil byl smazán

Jak.novi> to sem nenapsal že ne,ale napsal jsem „spíš“ u malý ryby.Tim sem myslel a bral v potaz váhu olova,háček velikost ostrost a rozměr návazce.Taková ta klasika běžná :-) .Já se spíš po tom pídil,ale vubec bych se nedivil kdyby to někdo ještě zpochybnil :-D

Neděle 18. dubna 2010 ve 13:28® Jak.novi
Jak.novi

mannice> A ještě jedna věc. O to olovo si může dát i docela velká ryba.

Neděle 18. dubna 2010 ve 13:27profil byl smazán

timbab> čteš pozorně jo :P..

Neděle 18. dubna 2010 ve 13:23® Jak.novi
Jak.novi

mannice> Páternoster často slouží jako samozásek, průběžka tak může sloužit, když se olovo (krmítko) zaboří do bahna, uvízne mezi kameny, atd… Jinak jsem u průběžky samozásek nezaznamenal.

Neděle 18. dubna 2010 ve 13:05profil byl smazán

Jak.novi> neprooos:D vem si paternoster a průběžku..Podle mě si jí ta ryba (spíš menší) dá o olovo..Ale asi né pořád.Jen uvaha ;-)

Neděle 18. dubna 2010 ve 13:03® Jak.novi
Jak.novi

mannice> Tak jak? Nějak jsem to nepochopil. Prosím o vysvětlenou.

Neděle 18. dubna 2010 ve 13:02profil byl smazán

Jak.novi> néé vubec to takhle nemyslim.

Neděle 18. dubna 2010 ve 12:59® Jak.novi
Jak.novi

mannice> Pokud myslíš to, že nespozoruješ záběr a ryba už má sousto v tlamce a čeká, tak to hodně dělají sumečci američtí. U nich často záběr ani nezpozoruješ, jen přijedou k nástraze, nasají ji do sebe a až rybář bude chtít přehodit, začne navíjet a ryba je tam. A je jedno jestli tam máš páternoster, nebo průběžku.

Tento příspěvek byl editován 18.4.2010 13:00:38 uživatelem Jak.novi.
Neděle 18. dubna 2010 ve 12:40profil byl smazán

timbab> chtělo by to aby se k tomu vyjádril někdo jinej taky..

Neděle 18. dubna 2010 ve 12:39® timbab
timbab

mannice> Ani ne,špička ohlá a když to neseknu narovná se a záběry kdy se ryba sekne jsou stejný jak na páter tak na průběžku.

Neděle 18. dubna 2010 ve 12:31profil byl smazán

timbab> se ti nestává,že kolikrát ryba spíš už jen čeká ? Parádně ostrej háček a bude to s tim paternosterem často si mylsim:)))

PS: rozvířit se to tu nák musí :-)) )

Neděle 18. dubna 2010 ve 12:28® timbab
timbab

mannice> Nevím,ryby se mi moc často sami nesekaj:-)) pokud to není nějakej kapří poblázněnec.

Neděle 18. dubna 2010 ve 12:00profil byl smazán

timbab> průběžka určitě neni samosek,ale mám takovej pocit že u páternosteru tam se na tom trochu pracuje,že si tu první ryba dá sama,aspon teda menší.Klidně mě ukamenujte že to je jinak :P:)))