Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 6. dubna 2010 v 15:24® timbab
timbab

mannice> Fleky bez ryb jsou jen výmluva těch co to neuměj :-P :-D

Úterý 6. dubna 2010 v 15:23® timbab
timbab

spike> A co jsi vybral?

Úterý 6. dubna 2010 v 15:18® spike
spike

timbab> tak podběrák je doma:-)

Úterý 6. dubna 2010 v 7:23profil byl smazán

Jak.novi> Proto sem na ní neodpovídal,protože s ní nemám zkušenosti.

timbab> Tam kde to normálně nejde,to třeba může bejt taky flek uplně k ničemu kde nejsou ryby :-P ..hele mažu do práce tak se tu mějte

Pondělí 5. dubna 2010 ve 23:12® timbab
timbab

Jak.novi> Neříkám že to je špatný krmení ale já směs od nich viděl jen 2×.

Pondělí 5. dubna 2010 ve 23:11® Jak.novi
Jak.novi

timbab> Mě docela oslnila. :-)

Pondělí 5. dubna 2010 ve 22:42® timbab
timbab

Jak.novi> Myslím že to bude jako většina směsí,neoslní ani neurazí:-)

Pondělí 5. dubna 2010 ve 22:11® timbab
timbab

mannice> Musíš chodit testovat tam,kde to normálně nejde.

Pondělí 5. dubna 2010 ve 22:08profil byl smazán

acam> moh by sis vyplňit profil ;-) ..hele mažu do peří,tak se tu mějte

Pondělí 5. dubna 2010 ve 22:04® acam

mannice> Zkoušel jsem burizony a napařenej rohlík ale myslím, že to byl zrovna rohlík.

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:58profil byl smazán

timbab> Tak ono podle mě bude fungovat skoro všechno ;-) ale jde o ty chvíle kdy nepůjde nic jinýho ;-) ..jdu mažu

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:57® timbab
timbab

mannice> Ten rozbor bych snad radši nechtěl vidět.Když ti to krmení nebude fungovat tak nevěš hlavu,chce to zkoušet,zkoušet a zkoušet :-D

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:55profil byl smazán

timbab> Stejnak by mě zajímal rozbor třeba lorpia krmení co v něm všechno je.Uvidíme,skusim namíchat náky spešl krmení a když to bude šlapat,pak se pochlubim :-) –Mažu spát zejtra práce,tak se mějte

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:53profil byl smazán

acam> Dělám hlavně to co mi projde logickym myšlenim s výsledkem,že to tak může být minimálně :-)) ).Ale nakoenc jsme tu stejně hlavně kůli rybám;)..Jinak pěknej švihák

na co že zabral kapřík?

Tento příspěvek byl editován 5.4.2010 21:58:06 uživatelem .
Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:45® timbab
timbab

mannice> Jo piškot,řepku,ko­nopí,arašídy,vlaš­ský.Nevím jak moc se ty kousky namočej,já míchám už doma tak hodinu před lovem aby se to celý dobře provlhčilo.

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:43® acam

mannice> To si piš, že je to byznys. Ale jó, dělejte to, jak vám to říkají opravdoví rybáři. Mě už nikdo nepředělá :-)

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:36profil byl smazán

timbab> mám zkušenosti z tou kukuřicí a myslim si že nejde tolik o velikost kusů,ale o množství.A neni potřeba zas tak velký množství.Je pravda že menší drobnější kousky projdou trávicim traktem možná trochu rychleji a nebo se ve vodě stihnou trochu rozmočit.

Přidáváš piškot?Nebo drcený konopí,řepku nebo další jinej druh ořechů rozemletý?

Tento příspěvek byl editován 5.4.2010 21:37:55 uživatelem .
Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:31® timbab
timbab

mannice> Můžeš ho spařit,či upražit.Nebo taky přesít na jemném sítě a zbytek vyhodit ale je to zbytečný,těch hrubších kousků bych se tolik nebál.

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:30profil byl smazán

acam> neříkám že v dnešní době nejde taky o byznis a to docela i velkej.Jenže něco na tom pravdy bude.Krom toho,když rybář rybě nechce ublížit,může jí odháčkovat rovnou ve vodě.

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:28profil byl smazán

timbab> myslim si že ne.Protože to je už uplně jemný a udělá to ve vodě spíš jen oblak ve vodě.Možná by se,ale mohl tepelně upravit ten šrot.Stejně tak jako třeba cokoliv jinýho,to pak mění svoje vlastnosti pokud vim

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:28® Jak.novi
Jak.novi

Lidi feederařský, jaký máte všeobecný názor na krmné směsi od Dynamite baits?

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:26® acam

mannice> No právě. Nikdo neprokázal, že chytla ryba plíseň od listů, protože jí listy zničily sliz. Nesmíte hned věřit každému rádoby důležitému RYBÁŘI :-D

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:25® timbab
timbab

mannice> Jo vím co se stane,to už jsme tu měli jak s kuku tak hrachem.Ale pokud tam nejsou vážně kusy tak nevidím problém,jinak by byl problém i ten šrot sám o sobě.

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:21profil byl smazán

timbab> Hele já nevim,když sem se na to koukal a rozebíral jsem to.Neni to nic hroznýho jenže… Víš co se stane,když příjde rybář a zakrmí nepřevařenou tvrdou kukuřicí??To množství ani nemusí být velký..Proto si myslim,že to tam nemá co dělat

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:20® timbab
timbab

acam> Vidíš u nás na místní je podložka povinná:-)

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:18profil byl smazán

acam> je to je další krok pro rybu:).Nikdo nikoho do toho nenuti,neni to v povinné výbavě rybáře.Ale záleží na každym z nás.Když je podložka,je pro tu rybu o něco menší stres :-) .Ale zas ryby mi to neříkali,jen teorie ani výzkum sem z toho neviděl..

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:16® timbab
timbab

mannice> Když je to hrubší tak to nevadí,zvlášť do letního krmení.Ale jestli to jsou vážně kusy,nebo dokonce jinej bordel tak přesít a vyhodit(ten zbytek,ne šrot :-D ).

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:15® acam

spike> Já to budu dělat takhle :-D

Tento příspěvek byl editován 5.4.2010 21:15:44 uživatelem acam.
Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:14® Dejwík2504
Dejwík2504

acam> pivo

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:14® spike
spike

acam> taky nemám podložku, používám silnou folii:-)