Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 5. dubna 2010 ve 12:11® spike
-
V úterý si idu do rybářských koupit nový podběrák
- Pondělí 5. dubna 2010 ve 12:07® spike
-
timbab> Hele teď se dívám na netu a je tam loupané aj neloupané
- Pondělí 5. dubna 2010 ve 12:07® Char
-
spike> já kupuju suché ve zverymexu ale meji i drcené, v rybářských prodávaj myslím už vařené což je pohodlnější, ale nezkoušel jsem
- Pondělí 5. dubna 2010 ve 12:05® timbab
-
spike> Nejlepší je surové,pak si s ním můžeš dělat cokoliv.
- Pondělí 5. dubna 2010 ve 12:02® spike
-
Char> A jak je to lepší koupit. Vařené, pražené,…?
- Pondělí 5. dubna 2010 ve 12:00® Char
-
spike> Když ho dáš do termosky a zaleješ horkou vodou, necháš do druhého dne tak ti krásně nabobtná, můžeš ho namíchat do krmení nebo jentak prohodit pokud chytáš blízko u břehu
- Pondělí 5. dubna 2010 v 11:35® timbab
-
Char> Dobrý je upražený a pomletý.
spike> Určitě ho zkus,má to něco do sebe.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 11:26® spike
-
Char> konopné semínko jsem ještě do krmení přidat nezkoušel
- Pondělí 5. dubna 2010 v 11:25® CeP
-
mannice> nezapomneli. spike se neptal na partikl, ale na sroty. jinak souhlasim. repka je dobra, ale take vyzaduje trochu pripravy. nejlepsi je opet zaliti varici vodou a nechat nabobtnat, nebo alespon nechat namocenou prez noc. sucha rada plave a muze se stat, ze ti ji proud vody rychle odplavi. dobre je malou cast repky rozmackat a az potom vmichat do smesi. ve vode pak uvolni olej, aroma a zacne okamzite pracovat.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 11:18® Char
-
timbab> konopné semínko je fajn, vloni jsem ho nechal jentak probublávat na sporáku abych měl na další lov a odešel na ryby, když jse se vrátil v chatě nebylo vidět, v hrci jen černá žhnoucí hmota a ta „vůně“ přertvávala nejméně měsíc, ale ryby ho mylují
- Pondělí 5. dubna 2010 v 10:45® timbab
-
mannice> Arašídy taky nejsou špatný ale pak má směs tendenci žluknout.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 10:37profil byl smazán
-
timbab> mě se osvědčilo snd vždycky když sem se pro něj rozhodnul..Ale nepoužívám ho furt.Ta vůně je ale užasná,toho olejíčku nebo co to je
- Pondělí 5. dubna 2010 v 10:33® timbab
-
mannice> Řepka je dobrá ale jen někdy,ještě konopné semínko.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 10:25profil byl smazán
-
timbab> to bylo rychlý
..
řepku sem měl namysli
Tento příspěvek byl editován 5.4.2010 10:26:20 uživatelem . - Pondělí 5. dubna 2010 v 10:25® spike
-
mannice> ptačí zob
- Pondělí 5. dubna 2010 v 10:22® timbab
-
mannice> Myslíš řepku?
- Pondělí 5. dubna 2010 v 10:19profil byl smazán
-
na jednu magickou přísadu jste ale zapoměli a ještě jsme se o ní nezmínili
..Kdo na ní příjde vyhrává
– kategorie jemnej partikl,víc nepovim
- Pondělí 5. dubna 2010 v 9:15® timbab
-
spike> Jak píše CeP,kukuřičný,popřípadě ječný.
CeP> Já většinou část spařím a část nechám nespařenou.Ten ječný šrot je dobrej do směsí na plavanou když chceš krmit ve sloupci.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 8:34® CeP
-
jeste bych to doplnil ze kuku srot sparenim i pekne lepi a drzi smes pohromade. naopak jecny srot je velmi malo lepivy, takze ho lze pouzit do rychle rozpadavych smesi.
- Pondělí 5. dubna 2010 v 8:25® CeP
-
spike> nejlepsi je kukuricny pro sve aroma. zvlaste kdyz ho cast sparis horkou vodou, cimz se jeho aroma uvolni a zvyrazni a teprve pak do nej vmichas ostatni komponenty a vytvoris finalni vnadici smes. takhle jsem to delaval v dobach kdy jsem si michal vlastni smes ze srotu. jo a jeste jsem do smesi pridaval panaka oleje.
ostatni sroty jsem nepouzival. - Pondělí 5. dubna 2010 ve 3:29® spike
-
timbab> jaký je podle tebe lepší šrot do krmení? kukuřičný nebo z nějakého zrní(žito,pšenice,…)
- Neděle 4. dubna 2010 ve 23:05® timbab
-
mannice> Když přijdu k vodě a berou bez krmení tak nevidím důvod proč tam to krmení sypat,měj se.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 23:02profil byl smazán
-
timbab> s tou druhou částí věty souhlasim,ale s tou první nesouhlasim.I když ryby jdou,tak krmim..Hele jdu do postele..Ted jsme hrali s přítelkyní poker a vyhrál jsem 2:0 tak jdu spát s usměvem na rtech:))))))
- Neděle 4. dubna 2010 ve 22:38® timbab
-
mannice> Když ryby jdou tak krmení nepoužívám vůbec.Ale když přijdeš k vodě a nikdo ani ťuk a tobě to s vlastním krmením šlape tak je to fajn.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 22:28profil byl smazán
-
timbab> už sem to předchvlkou psal..Já nepovažuju krmení za uspěšný když ty dny ryby jdou na všechno.Pro mě bude krmení dobrý až bude lákaví pro ryby,ten den když normální přjímat nebudou.Ale zas to je,něco pro něco proti.Na nákym revíru to může být jinak a stejně tak je víc faktorů.Ale víš jak to myslim
- Neděle 4. dubna 2010 ve 22:20® timbab
-
mannice> Je to hlavně o zkoušení,na jednom revíru krmení šlape na druhým ne-pár záběrů nepovažuji za úspěch krmení ale za náhodu.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 22:16profil byl smazán
-
timbab> jj vim vim
- Neděle 4. dubna 2010 ve 22:06® timbab
-
mannice> Pak můžeš použít aromixy,melasu,TTX,kopra melasu,práškový posilovače,strouhanej perník,atd je toho moc.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 22:03profil byl smazán
-
timbab> tak to je pak jiná..představuju si to tak nějak podobně z 60%
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:59® timbab
-
mannice> To by bylo na slohovku,záleží na co,kam a tak.Takovej základ je 1kg kuku.šrotu se strouhankou(2: 1),mleté granule pro psy 200–300g,namletý piškoty 200g,pšeničné klíčky 200g,opražená strouhanka 200g-tu nejdřív namíchat do těch pomletejch granulí,angl.vločka 150g a hlína dle potřeby-to se dá udělat bez problémů doma,pak už to je alchymie
Tento příspěvek byl editován 4.4.2010 22:00:28 uživatelem timbab.