Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:50profil byl smazán
-
timbab> by mě zajímalo co všechno přidáváš jestli to neni tajemství..a jestli jo tak na osobku
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:49® timbab
-
mannice> používám jen svoje směsi,i když cenově jsem někdy výš než u komerční.Ale zase si dělám přesně takový krmení,jaký potřebuju.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:45profil byl smazán
-
timbab> to určitě chytám na takový už tak ydlouho,ale fur tkombinace s kupovanym ,když sem šel opravdu ve špatn chvíly když fakt nebrali.Chtěl bych namíchat čistě doma něco dobrýho a „silnýho“
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:33® timbab
-
mannice> Míchání vlastního krmení chce velkou trpělivost a hodně zkoušení.Ta hlína se nikdy neztratí.
Tento příspěvek byl editován 4.4.2010 21:34:09 uživatelem timbab. - Neděle 4. dubna 2010 ve 21:32profil byl smazán
-
timbab> já hlínu nepoužívám vůbec,možná je to chyba.Dřív sem přidával,ale ted nějak ne
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:31profil byl smazán
-
olda> ty zbytky.Kolikrát bych řek,že krmný směsy vznikaj právě tak.Když koukám na ty přísady (drcený piškot,drcené konopí,holubí trus atd..)
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:29® timbab
-
olda> Ta hlína by měla být v každém krmení.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:29® Mega-Fish
-
Díky všem za odpovědi.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:27profil byl smazán
-
timbab> když sem šel na feeder,taky se mi zatim nikdy nestalo .
Mega-Fish> Uplně nejlepsí je když si pořídíš kilo pšeničnýho šrotu,1kg ječnýho(nejsem si jistej že to tak je) šrotu,1kg kukuřičnýho šrotu a pokud máte u vás ještě nějaké jiné klidně přidej + strouhanku.Já tyhle věci mám už předem namíchaný podle toho jak si myslim že bude nejlepší ( každej má trošku jinou jemnost)..Pak už jzáleží jen an tobě kdy použijeeš směs víc na bázi kupovaný směsy,nebo naopak.Tenhle rok skusim kupovaný směsy uplně vyměnit za domácí s různýma atraktorama atd.Uvidíme.. Ale to s tim smíchánim,neni vždycky stejný poměr bych řekl..Někdy musíš jiný poměr když berou a naopak si myslim.Zase to nehraje uplně celou roli při rybolovu,ale ty se ptáš teď na tohle
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:26® olda
-
Mega-Fish> Mužeš přidat máčený suchý chléb,vymačkáš a projed ho sítem,vařené kroupy,vařenou pšenici,strouhanku,hlínu staré sušenky,atd.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:23® timbab
-
Mega-Fish> 0,5–1kg,záleží na základu,aby to pak nebyl jen ten šrot.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:22® Mega-Fish
-
Kolik tak kg šrotu na 1kg krmení?
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:18® timbab
-
mannice> Já jsem dítě štěstěny.To že bych nic nechytil se mi nestalo ani nepamatuju.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:16profil byl smazán
-
acam> Ber to tak,že si jim dal aspoň pokoj
.Stejnak bys je beztak pustil ne ?
timbab> V takovejch momentech zjištíš na čem jsi.Já si v takovejch chvílých kolikrát řeknu že sem uplnej začátečník:))..Ale zas se někdy stane že příjdeš na to ukrytý „zlato“ v tu chvíly máš pak super pocit
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:14profil byl smazán
-
Mega-Fish> Jak říkal timbab strouhanka a různý šroty.Já to taky tak dělám..Pokud si chceš míchat svoje krmení tak to chce trochu praxe a postupem času tomu příjdeš na kloub určo.Na to sou dobrý různý atraktory,barvy,partikly,šroty a další novinky,ne novinky..Je toho hodně.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:14® timbab
-
mannice> V takovejch momentech je na čase zlámat pruty a začít sbírat známky
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:12® acam
-
mannice> Hmmm … potěšit umíš …
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:09profil byl smazán
-
acam> O ten záběr ani tak nejde,pro mě je motivace i to že neberou
.Od nástrahy po špičku u prutu je to kolikrát sranda,někdy prostě nejdou at dělá člověk cokoliv.
PS: v takovejch momentech se pozná pravej „profík“
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:02® acam
-
timbab> Ty žížaly mě štvaly, ty bych určitě zkusil.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 21:00® timbab
-
Mega-Fish> S kukuřičným šrotem,strouhankou.Nebo si míchej vlastní směsi.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:59® acam
-
spike> Já vím, co myslíš, tuhle teorii znám (princip samozáseku) ale tři záběry za tři hodiny pro mě nebyly dostatečnou motivací abych experimentoval.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:59® spike
-
Mega-Fish> hele u nás v rybářských mají krmení(ted nevím značku kdybys chtěl tak bych se ti pak mrknul) a to mají za 40kč 800g. Je celkem dobré, rybám šmakuje.
Tento příspěvek byl editován 4.4.2010 20:59:29 uživatelem spike. - Neděle 4. dubna 2010 ve 20:57® Mega-Fish
-
Zdravím jaké mi poradíte krmení já používám lorpio ale na rybách jsem skoro ob den tak co by jste levného doporučili nebo sčím to Lorpio míchat…?
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:56® acam
-
mannice> Takhle nějak bych to viděl i já …
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:56® spike
-
acam> třeba by na to malé popotahování(pokud to nebyli přejezdy) platil paternoster
Tento příspěvek byl editován 4.4.2010 20:57:29 uživatelem spike. - Neděle 4. dubna 2010 ve 20:55® timbab
-
acam> Možná kdyby jsi měl červi nebo hnojáčky tak by to šlo.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:54profil byl smazán
-
Myslim si že montáží to asi nebylo,spíš monžá byli jinde,nebo v tu danou část dne už měli naplněný pupky
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:50® acam
-
spike> Klasickou průběžnou ale tím to nebylo, prostě se nekonali záběry.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:49® acam
-
Původně jsem si myslel taky na kapra, ale pak jsem přezbrojil a doufal, že bude alespoň něco. Vloni jsem na stejném místě chytal kapry už 20 března. Možná blbý krmení, nevím, uvidíme příště …
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:45® spike
-
acam> co jsi měl za montáž?