Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:50profil byl smazán

timbab> by mě zajímalo co všechno přidáváš jestli to neni tajemství..a jestli jo tak na osobku ;-)

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:49® timbab
timbab

mannice> používám jen svoje směsi,i když cenově jsem někdy výš než u komerční.Ale zase si dělám přesně takový krmení,jaký potřebuju.

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:45profil byl smazán

timbab> to určitě chytám na takový už tak ydlouho,ale fur tkombinace s kupovanym ,když sem šel opravdu ve špatn chvíly když fakt nebrali.Chtěl bych namíchat čistě doma něco dobrýho a „silnýho“

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:33® timbab
timbab

mannice> Míchání vlastního krmení chce velkou trpělivost a hodně zkoušení.Ta hlína se nikdy neztratí.

Tento příspěvek byl editován 4.4.2010 21:34:09 uživatelem timbab.
Neděle 4. dubna 2010 ve 21:32profil byl smazán

timbab> já hlínu nepoužívám vůbec,možná je to chyba.Dřív sem přidával,ale ted nějak ne

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:31profil byl smazán

olda> ty zbytky.Kolikrát bych řek,že krmný směsy vznikaj právě tak.Když koukám na ty přísady (drcený piškot,drcené konopí,holubí trus atd..)

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:29® timbab
timbab

olda> Ta hlína by měla být v každém krmení.

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:29® Mega-Fish
Mega-Fish

Díky všem za odpovědi.

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:27profil byl smazán

timbab> když sem šel na feeder,taky se mi zatim nikdy nestalo .

Mega-Fish> Uplně nejlepsí je když si pořídíš kilo pšeničnýho šrotu,1kg ječnýho(nejsem si jistej že to tak je) šrotu,1kg kukuřičnýho šrotu a pokud máte u vás ještě nějaké jiné klidně přidej + strouhanku.Já tyhle věci mám už předem namíchaný podle toho jak si myslim že bude nejlepší ( každej má trošku jinou jemnost)..Pak už jzáleží jen an tobě kdy použijeeš směs víc na bázi kupovaný směsy,nebo naopak.Tenhle rok skusim kupovaný směsy uplně vyměnit za domácí s různýma atraktorama atd.Uvidíme.. Ale to s tim smíchánim,neni vždycky stejný poměr bych řekl..Někdy musíš jiný poměr když berou a naopak si myslim.Zase to nehraje uplně celou roli při rybolovu,ale ty se ptáš teď na tohle

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:26® olda
olda

Mega-Fish> Mužeš přidat máčený suchý chléb,vymačkáš a projed ho sítem,vařené kroupy,vařenou pšenici,strou­hanku,hlínu staré sušenky,atd.

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:23® timbab
timbab

Mega-Fish> 0,5–1kg,záleží na základu,aby to pak nebyl jen ten šrot.

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:22® Mega-Fish
Mega-Fish

Kolik tak kg šrotu na 1kg krmení?

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:18® timbab
timbab

mannice> Já jsem dítě štěstěny.To že bych nic nechytil se mi nestalo ani nepamatuju.

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:16profil byl smazán

acam> Ber to tak,že si jim dal aspoň pokoj :-)) .Stejnak bys je beztak pustil ne ?:-P

timbab> V takovejch momentech zjištíš na čem jsi.Já si v takovejch chvílých kolikrát řeknu že sem uplnej začátečník:))..Ale zas se někdy stane že příjdeš na to ukrytý „zlato“ v tu chvíly máš pak super pocit :-)

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:14profil byl smazán

Mega-Fish> Jak říkal timbab strouhanka a různý šroty.Já to taky tak dělám..Pokud si chceš míchat svoje krmení tak to chce trochu praxe a postupem času tomu příjdeš na kloub určo.Na to sou dobrý různý atraktory,bar­vy,partikly,šro­ty a další novinky,ne novinky..Je toho hodně.

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:14® timbab
timbab

mannice> V takovejch momentech je na čase zlámat pruty a začít sbírat známky :-D

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:12® acam

mannice> Hmmm … potěšit umíš … :-D

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:09profil byl smazán

acam> O ten záběr ani tak nejde,pro mě je motivace i to že neberou :-) .Od nástrahy po špičku u prutu je to kolikrát sranda,někdy prostě nejdou at dělá člověk cokoliv.

PS: v takovejch momentech se pozná pravej „profík“ :-))

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:02® acam

timbab> Ty žížaly mě štvaly, ty bych určitě zkusil.

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:00® timbab
timbab

Mega-Fish> S kukuřičným šrotem,strouhan­kou.Nebo si míchej vlastní směsi.

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:59® acam

spike> Já vím, co myslíš, tuhle teorii znám (princip samozáseku) ale tři záběry za tři hodiny pro mě nebyly dostatečnou motivací abych experimentoval.

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:59® spike
spike

Mega-Fish> hele u nás v rybářských mají krmení(ted nevím značku kdybys chtěl tak bych se ti pak mrknul) a to mají za 40kč 800g. Je celkem dobré, rybám šmakuje.

Tento příspěvek byl editován 4.4.2010 20:59:29 uživatelem spike.
Neděle 4. dubna 2010 ve 20:57® Mega-Fish
Mega-Fish

Zdravím jaké mi poradíte krmení já používám lorpio ale na rybách jsem skoro ob den tak co by jste levného doporučili nebo sčím to Lorpio míchat…?

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:56® acam

mannice> Takhle nějak bych to viděl i já …

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:56® spike
spike

acam> třeba by na to malé popotahování(pokud to nebyli přejezdy) platil paternoster

Tento příspěvek byl editován 4.4.2010 20:57:29 uživatelem spike.
Neděle 4. dubna 2010 ve 20:55® timbab
timbab

acam> Možná kdyby jsi měl červi nebo hnojáčky tak by to šlo.

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:54profil byl smazán

Myslim si že montáží to asi nebylo,spíš monžá byli jinde,nebo v tu danou část dne už měli naplněný pupky :-)

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:50® acam

spike> Klasickou průběžnou ale tím to nebylo, prostě se nekonali záběry.

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:49® acam

Původně jsem si myslel taky na kapra, ale pak jsem přezbrojil a doufal, že bude alespoň něco. Vloni jsem na stejném místě chytal kapry už 20 března. Možná blbý krmení, nevím, uvidíme příště …

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:45® spike
spike

acam> co jsi měl za montáž?