Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:38® timbab
-
acam> Mně to včera celkem šlapalo,pár kapříků se povedlo.
- Neděle 4. dubna 2010 ve 20:37profil byl smazán
-
acam> Nedá se sice srovnavat Kateřina s Nechranicema,ale neřek bych že je na ně brzo..
Jen podle mě,čím bude teplejší voda tím se zvětší příjem potravy.Chce to jen chytit chvíly kdy přijímaj potravu a nabídnout jim něco zajímavýho:)
Tento příspěvek byl editován 4.4.2010 20:40:07 uživatelem . - Neděle 4. dubna 2010 ve 20:32® acam
-
timbab> Já byl dneska poprvé ale tady na severu (ÚN Nechranice) je na ně letos asi ještě moc brzo. Měl jsem za tři hodiny tři mrazivé záběry, nedalo se to sekat, kraťoučký popotažení a konec. Nástraha houska a burizony, neměl jsem nic živého, ani červi, ani žížaly. Prut Winkle Picker, návazec 0,08, malý háček – velikost 14 (COLMIC – NK 800).
Tento příspěvek byl editován 4.4.2010 20:36:14 uživatelem acam. - Neděle 4. dubna 2010 ve 20:17® spike
-
Piranha> Pěkný cejn, to jsi byl na nějaké pískovně?
- Neděle 4. dubna 2010 v 19:34® timbab
-
Byl jste někdo feederovat?Já včera krásně 6 hodin a dneska postel,čaj a paralen
- Neděle 4. dubna 2010 v 10:23® Shimano911
-
vondras> Proč nejsi pro šímo?
Já se ptám na Timára, ne na shimano
Jinak dík. Já to právě zkoušel teď a nic moc. Pár cejnků. Tak uvidím v létě. A co se týká toho shimana ještě, je to pouze můj nick, né můj favorit ve světě rybařiny. Já si ho snad změním…To už se mi stalo víckrát
- Sobota 3. dubna 2010 ve 21:00® vondras
-
Shimano911> nejsem sice pro šímo ale odpovím ti, krmení je to skvělé ale určené do teplejší vody tak aspon květen a hlavně na řeku k lovu parem,tlouštů, plotic,ale i kaprů prostě v teplejší vodě ryby sýr milují asi jako my smažák s tatarkou !!!??
- Pátek 2. dubna 2010 ve 20:50® skwor
-
timbab> Střeva jdou do kopru. Mám ho už asi tři roky a vesměs na těžší rybařinu, takže na to má právo. Půjde do důchodu.
- Pátek 2. dubna 2010 ve 20:34® timbab
-
skwor> Copak se ti stalo s navijákem?
- Pátek 2. dubna 2010 ve 20:32® skwor
-
Dneska byl fajn den. Asi jsem definitivně odrovnal naviják (TD) a dostal tip na novou vodu. Tak snad aspoň tam to bude za něco stát.
- Pátek 2. dubna 2010 ve 20:12® Shimano911
-
Máte někdo zkušenosti s krmením Timár River Plus příchuť sýr ? Dostal jsem od známého 10 kilo. Tak se chci zeptat na váš názor…
- Pátek 2. dubna 2010 v 16:50® BlueShark
-
Chceš vyhrávat jo?
Máte tam dobrý pivko tak běž závodit
- Pátek 2. dubna 2010 v 16:49® Shimano911
-
Okolo Plzně??
- Pátek 2. dubna 2010 v 16:39® Shimano911
-
Zdravím..Nevíte o nějakých závodech?
- Pátek 2. dubna 2010 v 16:10® timbab
-
lajči> Máš pravdu,naučit se přesně vnadit rukou nebo dokonce prakem není nic jednoduchýho.Taky mi docela trvalo než jsem se to naučil ale teď to tak dělám radši než pomocí krmítka.Tím nechci říct že je krmítko k ničemu,taky jej používám ale méně.
- Pátek 2. dubna 2010 v 16:02® lajči
-
timbab/ ja som uz pisal, ze namam nic proti krmeniu rukou. Ak si dokazes presne nakrmit a aj vies kam to krmivo dopadlo, tak je to tiez jedno z velmi ucinnych rieseni. Na stojaku je to jednoduchsie, aj ked aj tam su niekedy zradne spodne prudy. Na tecucej je to trochu tazsie, ale ak to ovladas, nie je problem.
- Pátek 2. dubna 2010 ve 13:56® timbab
-
osprey> To já jsem víc na stojácích(ramena,rybníky),zvlášť teď co je Labe zvedlý a kalný-dobrý fleky jsou nechytatelný a někam na zkoušku to nemá cenu.
Tento příspěvek byl editován 2.4.2010 13:56:55 uživatelem timbab. - Pátek 2. dubna 2010 ve 13:50® osprey
-
timbab> Jo, stoják. To je ta voda, kde se zachraňuju, když mi to na řece nejde…
- Pátek 2. dubna 2010 ve 13:45® timbab
-
osprey> Tady to tak je i teď.Zapomněl jsem dodat že se bavím o stojáku,na řeku kouknu a když vidím ten sajrajt co tam je tak jdu zase pryč
- Pátek 2. dubna 2010 ve 13:42® osprey
-
timbab> Nojo, to ale musí být předtím dost teplo. V létě je to naopak – když se voda ochladí, udrží víc kyslíku a rybky jsou čilejší. Lovím už asi osmnáctou zimu a největší průsery jsou ochlazení, sněhová voda, přechod fronty a vítr (ten bývá spojený s tím přechodem fronty).
- Pátek 2. dubna 2010 ve 13:33® timbab
-
osprey> Někdy po takovým ochlazení berou víc než před ale neplatí to všude.
- Pátek 2. dubna 2010 ve 13:28® osprey
-
Mega-Fish> Včerejší přechod fronty na ryby vliv měl. Ochlazení jim taky vadí. Ale jaro dost pokročilo a tak by to nemuselo být tak zlé.
- Pátek 2. dubna 2010 v 11:50® timbab
-
Mega-Fish> Taky nadávám ale moc to nepomáhá
- Pátek 2. dubna 2010 v 11:38® Mega-Fish
-
5cm? tak to bych ještě tedkon nadával…
- Pátek 2. dubna 2010 v 11:04® timbab
-
Mega-Fish> Tady je 5 čísel sněhu a nějak to nechce tát
S rybama by to mohlo zamávat ale taky nemuselo.
- Pátek 2. dubna 2010 v 11:02® timbab
-
Ewers> Mně ani tolik nejde o plašení ryb,prostě krmítko nemusím a v létě ani tolik nepoužívám krmení.Pouze kuku a směs jen na Labi.
- Pátek 2. dubna 2010 v 9:55® kary
-
Roman 7> Ahoj Románku. Nežaluj na našeho „Ludovíta“, tak si trošku zdřímnul no
Nechceš přijet 17.4. k nám na závod?
- Pátek 2. dubna 2010 v 7:10® Mega-Fish
-
Tak jak u vás u nás dnes včera večer sněžilo
Už jsem myslel že tu nic nebude.Při pohledu z okna se mi dělá blbě.Ale je to fakt málo to snad do oběda povolí jestli bude svítit.Myslíte si že do dnes bude oproti včerejšku mít vliv na ryby ?
- Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 23:43® osprey
-
Ewers> Na kapry tu kukuřici, na tlouště často nedávám nic. Ti velcí umějí najít cokoli. Když chtějí. Umění je vědět kdy a kde chtějí.
Na kukuřici jsem loni nechytil ani jednoho. V minulých letech ji občas brali, poslední dobou je nezajímá. I u těch kaprů je to nějaké slabší. Takže letos zkusím experimentovat.
A jinak – já to moc neřeším. Mou výhodou je to, že si můžu chytat, jak chci.
Nakonec se vždycky něco chytne a protože si můžu vybírat podmínky, tak občas i pěkné rybky.
- Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 23:35® Ewers
-
osprey> Co se týče kaprů a tloušťů, vyřešil bych to na začátku nastřílením koberce kukuřice. Rozptyl bude sice značný a od vzdálenosti cca 20+m to bude možná úplně nemožné nastřílet, ale opět ryby nevyplašíš. Tahle polemika krmítko vs. krmné koule už se řeší opravdu pár let a pořád je rozluštění v nedohlednu
I u plavačkářů krmení koulemi nepřinese vždy kýžený výsledek a pak jen opatrně kalíškují hlínu a patentku. Možná by to líp popsal Roman.