Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 26. dubna 2005 v 10:12® pif
-
páni plavačkáři,jak mám sestavit udicu na řeku do proudu,kde mě splávek pořád potápí proud?chytám systémem splávek a olovo na dně. dík za každou radu(fundovanou)-:))
- Pátek 22. dubna 2005 v 7:24® Ciffik
-
> Salám: dik. tak tam asi nepojedeu,ze bych vam ji chytl a mohli bysme ji vyfotit..
. jo a nejsem ciccik
- Čtvrtek 21. dubna 2005 v 17:05® SALAM
-
Ciccik: v CHlumci nad Cidlinou v Cidlině pochopitelně.
- Čtvrtek 21. dubna 2005 v 16:29® Ciffik
-
> Salám: a kde?
- Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 12:48® SALAM
-
Zdar kuci, chytil se taky podobnou rybu, jen místo zlatá byla do zelena, malinko větší šupiny, červený ploutve a měla povrch těla takovej suchej, něco jako třeba okoun, prostě žádnej sliz, měla 33 cm, a neměl sem foťák, určitě to nebyl tloušť, perlín ani ploťka, tak poraďte prosím, jo a chyt sem to v 70 cm hluboký pomalutekoucí říčce na hnojáka.
- Středa 20. dubna 2005 ve 20:59® Zlinsky_lovec
-
tozlovec:U nás jsou tři a mě se poštestilo a jednoho chytil.
- Středa 20. dubna 2005 ve 20:20® iceman
-
je to zlatej jesen, na slovensku jeseň a v rusku je to podzim :o))
- Středa 20. dubna 2005 ve 12:35® jiris
-
taky sem napsal zlatej, mrni do historie ty trumpeto
- Středa 20. dubna 2005 ve 12:27® toulovec
-
> jiris: Jo jenže tobě nevěřím, protože jseš nevěrohodnej, to Hraji, to jiná muzika!!! Ty mi řekneš je to plóťa nebo jesen – co to je plotice nebo jesen????? Vidíš, Jirka napíše jelec jesen zlatá forma, jak to hned vypadá líp.
- Středa 20. dubna 2005 v 11:53® jiris
-
toulovec – sem ti to rikal
- Středa 20. dubna 2005 v 11:52® hraji
-
toulovec: jelec jesen, zlatá forma.
- Středa 20. dubna 2005 v 10:25® toulovec
-
> CeP: kristepane audola to slyším poprvé. Chyceno na pstruhové Loučné 5, zcela jednoznačně jim to uplavalo z Košíře
- Středa 20. dubna 2005 v 10:23® toulovec
-
nevím jestli to pomůže, je to na pikaču vyfocený
- Středa 20. dubna 2005 v 9:36® CeP
-
> toulovec: zkus udelat vyrez z originalu fotky a dat nalezato. takhle je to dost maly. tezko se poznava…
- Středa 20. dubna 2005 v 9:34® CeP
-
> toulovec: to je jasna audola, ale nejaka nedomrla. u nas na jihu dorustaj audoly veliky jak stodoly…
- Středa 20. dubna 2005 v 9:26® toulovec
-
kluci poraďte co to je za fišli plís – moc jsem to nestudoval, barva oranžová jako koi – přijde mi to jako nějakej těžkej kříženec
- Středa 20. dubna 2005 v 8:27® mirmen
-
hraji: když jsi psal, „krmení bylo klasické“, tak jsi měl zřejmě na mysli, že to samé krmení z těch samých komponentů jindy fungovalo, že. Docela se divím, že alespoň plotice nebo cejnci"lízátka". Buď měli cejni jiné zájmy (patentky apod.), nebo se tam nějakou dobu zdržoval dravec. Nebo to chtělo jinou nástrahu, fakt nevím.
- Středa 20. dubna 2005 v 7:49® hraji
-
mirmen: ještě se netřeli, chycení cejni měli krupičku ještě nevýraznou. Navíc tam je i dost plotic a jiné bílé ryby a brali jen ti kapříci
- Úterý 19. dubna 2005 ve 22:48® mirmen
-
hraji: jestli měli cejni vyrážku, tak se věnovali jinejm záležitostem, než žraní, co myslíš
- Pondělí 18. dubna 2005 v 10:38® HaD
-
Vážení přátelé, do soboty se zde budu objevovat zcela minimálně, od neděle 24.4.2005 do 3.5.2005 budu na rybách v zahraničí, tudíž zde nebudu vůbec. Ve velmi naléhavých případech mi volejte na 608 323 472!
- Pondělí 18. dubna 2005 v 10:33® hraji
-
Tak mám dotaz kolegové. V neděli jsme lovili na revíru kde je spousta cejnů a bílé ryby, ale přesto po zakrmení a připravidleném krmení vůbec ryby nenajely do krmení, trvalo skoro tři hodiny, než najeli kapři. Záběry byly razantní, ale ti cejni jako by se vypařili. Krmení bylo klasické, profi směs s přídavkem šrotu, melasy, červů, kukuřice a partiklu. Co mohlo být špatně, že se to nelíbilo cejnům? Lovili jsme na hloubce asi 3 metry.
- Neděle 17. dubna 2005 ve 14:32® mirmen
-
efendi: do krmítka se dávají různé „krmítkové“ směsi. Buď kupované, nebo doma vyrobené, nebo ředěné ( kupovaná nastavená např.šrotem 1:1 apod). Směsi jsou různé podle velikosti částic, podle toho, zda se přidávají větší částice (zrno obilnin, kroupa.. ). záleží i na tom, na jaké vodě se chytá. Některá krmítka jsou otevřená, takže po nahození na stojaté vodě po chvilce krmítko popotáhneš o 30– 60 cm po dně a část obsahu se vysype a vznikne stopa, v níž leží háček s nástrahou. Jenže s otevřeným krmítkem by jsi měl problém zase na řece, kde by proud krmení rychle vyplavil a snesl částice daleko pod háček s nástrahou. Tam se většinou používají krmítka dole uzavřená ( produ vyplavuje částice postupně,přes horní okraj, nebo drobné částice očky v sítku). Do normálního „drátěného“ krmítka ( asi máš na mysli klasickou spirálku s plastovou trubičkou uvnitř) musíš namačkat krmení takové konzistence, aby návnada vydržela náraz na hladinu a nerozpadla se na místě, kde to nebudeš potřebovat. Jenže to většinou dopadne tak, že krmivo je jako slepenec, hrouda, která nijak dobře nepracuje ( méně láká, méně ryb přitáhne , méně záběrů … ). Různá krmítka jsou na různá krmení ( například krmivo jemné, s částicemi o průměrech do 1–2 mm se většinou dává do jemnější síťoviny). Krmítka se připevňují různě ( jako koncové =paternoster), jako klouzavé průběžné, jako paternoster na bočním klouzavém návazci, do smyčky ( loop rig). Tvého kamaráda by spíš mělo zajímat, co je funkčnější a co přinese větší potěšení z lovu. Pár korun víc za krmítko se většinou vyplatí. Důležité je , aby uměl s krmítkem nahazovat ( začátečník ho snadno „upráskne“, zejmena na kmenech 2,5–3,5 kg).
A dost důležité je umět zvolit místo a umět zacházet s krmítkovou směsí a využít výhody, které tento lov přináší. Osobně mám ztráty na krmítkách tak do 10–20 kusů za sezonu. - Neděle 17. dubna 2005 ve 14:02® efendi
-
Ptal se mne kámoš, proč je na feeder zvláštní krmítko a proč se nemůže chytat s normálním dráťeným krmítkem které je levnější. Já mu nevěděl odpovědět. Poraďte.
- Neděle 17. dubna 2005 v 8:25® mirmen
-
omluva,oprava chybně zadané adresy : správně je viz. url , do vyhledavače si zadej shakespeare a podívej se na část sortimentu.
- Neděle 17. dubna 2005 v 8:19® mirmen
-
jaryn: tak to mě uteklo. Myslíš Brno nebo Prahu? A navíc – na výstavě se představovat dovozce Shakespeare, firma PSK , a u téhle firmy neplatí, že to, co mají v nabídce, tak je po republice k sehnání. PSK má naprosto nemožnou obchodní strategii.- Těží ze slávy získané na starých výrobcích Shake a naprosto nic nedělá pro prezentaci stávajícího sortimentu ( nemá webové stránky!!!!!!!!!!!!!!!), na nichž by byl alespoň pouhopouhý odkaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na stránku firmy Shake!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Něco od Shake má p. Loška na viz. url Kde se dá sehnat ostatní sortiment Shakespeare -čert ví !!!!!!!!!!!! Některé firmy ( tuším, že pan Tůma) mají na své stránce soupis svých maloobchodních partnerů, takže se zákazník může obrátit na nejbližší prodejnu s prosbou o objednání vyhlédnutého výrobku. Firma PSK na zákazníky, bohužel, sere. Pod křídlem Shakespeare se skrývají doslova a do písmene mnohasetpoložkové nabídky ( porovnej například viz. url ), kde při použití vyhledavače zadej slovo Shakespeare. Vybavení pro všechno , fídr, match, klasická bobkařina, přívlač ( pod křídly společnosti je i značka Ugly stik a některé další ), bivaky, sedačky, bágly, rybářská bižuterie atakdále atakdále. Prostě PSK jako obchodní partner Shake je pro české rybáře jen a jedině průser.
- Sobota 16. dubna 2005 ve 20:34® jaryn
-
mirmen- ne 3.60 feeder, někdo si ho kupoval na výstavě, David u toho byl.
- Sobota 16. dubna 2005 ve 13:22® mirmen
-
aha, musí se před odkaz něco napsat, takže ještě jedno viz. url
- Sobota 16. dubna 2005 ve 13:21® mirmen
-
pajaxxx:www. loska. cz/?sekce=3
- Sobota 16. dubna 2005 ve 13:13® mirmen
-
jaryn: máš na mysli sklolaminátový 3m „picker“??
- Sobota 16. dubna 2005 ve 13:05® jaryn
-
pajaxxx – Shakespeare je slušný a seženeš ho okolo 1000,.