Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 16. dubna 2005 v 9:46® Ebobo
-
> mirmen: naprostý souhlas
- Sobota 16. dubna 2005 v 9:37® mirmen
-
pajaxxx: není nad to, osahat si prut v ruce přímo v prodejně. Můžeš si s sebou vzít někoho, kdo tomu rozumí a pomůže Ti vybrat. Odhalíš viditelné závady( například špatně vyvázaná očka, škrábance na blanku prutu, prostě stopy po nešetrné práci nebo špatném zacházení). Pokud do prutu musíš dát co nejmíň, tak se soustřeď spíš na značky Mikado, Jaxon apod. Osobně Ti poradit nemůžu, chytám na pruty spíš střední kvality a střední ceny ( Shakespeare Sigma).
- Pátek 15. dubna 2005 v 18:20® Pajaxxx
-
poradi mne nekdo plsmm
- Pátek 15. dubna 2005 v 17:51
-
Čau nikdy mě moc nelákalo chytat na mrtvou rybku ale teď bych to rád zkusil nemohli byste mi někdo poslat na mejl( l. a. d. a@email. cz )nějaký montáže jak na plavanou tak na položenou?všem tisickrát díky
- Pátek 15. dubna 2005 v 17:36® Pajaxxx
-
Poradte mi kde se daj koupit nejlevnejsi freederove pruty nekde na nete a taky aby byli dobry
- Úterý 12. dubna 2005 ve 20:39® jiris
-
Cep – novodur mam a spokojenost, do rohu das molitan nebo latku a prut nehrka, pri preprave neberu zadny ohled na trubku a klidne ji zaskladam jinym harampadim.
- Úterý 12. dubna 2005 ve 20:17® CeP
-
mirelon : viz. url
tubolit : viz. url
oba materialy ve stavarine hojne uzivane…
- Úterý 12. dubna 2005 ve 20:13® CeP
-
> mirmen: o hornetu uvazuju uz od lonskeho podzimka, ale v prostredni velkosti. nevim ted presne oznaceni.
> jiris: z novoduru bych to pouzdro rozhodne nedelal. vevnitr by to asi pjekne mlatilo. i kdyz. u sousedu na MRKu to ma nejakej clovicek vyfoceny. rouru ma podelne nariznutou a vozi v tubusu prut i s navijakem. asi…
> mirmen: to uz by bylo jednodussi nez se delat s molitanovym futrem pouzit instalaterskou izolacni trubku treba MIRELON, nebo TUBOLIT a jen ho obsit. ostatne Hodonsky pouziva totez, tedy temet totez. koukal jsem na ten tubus v brne. mirelonovou trubku ma trosicku penovejsi a mekci, ale jinak je to ten samy material…
- Úterý 12. dubna 2005 v 19:51® HaD
-
> mirmen: moc pěknej obal na pruty teď dělá Trabuco. vůbec všechny doplňky a batohy co maj jsou teď mooooc pěkný. kámoš je má na krámě,tak nad nima vždycky slintám
- Úterý 12. dubna 2005 v 19:05® jiris
-
mirmen – se mi zda nejak moc dva tubudy po 600,– a batoh za 850,– je 2050,– to bych se na vyrobu asi vykaslal a sel do novyho
- Úterý 12. dubna 2005 v 18:58® mirmen
-
jiris: k nahlédnutí je to na viz. url . Tuby a sedačky si každý dokupuje podle potřeby ( délka). Celá ta sranda vyjde zřejmě tak na 4 – 4,5 litru. Jinak pouzdra se dají udělat i z elektrikářských lišt ( např. z OBI – prodávají se různé rozměry, např. 4×7,5 cm aj.), do kterých se vejde celý feeder ptur ( lůžko vyrobit z molitanu). Posuvná krabice na naviják se dá na míru vyrobit taky, ale na to čas mít nebudu.
- Úterý 12. dubna 2005 v 18:51® jiris
-
mirmen – u nas sem to videl u par kapraru, ten batoh s rourami na bocich. Ale vozili v tom teleskopy, myslim ze by to mohlo byt dobre. A pokud chce clovek usetrit, tak si roury muze udelat s novoduru (a usit dodatecne potah) akorat by se pruty nedali vozit s navijaky (nebo to nejak vymyslet) a dale nevim zda se ten hornet prodava s rourami nebo i bez nich. Ale myslim, ze bych to vzal s nimi
- Úterý 12. dubna 2005 v 18:42® mirmen
-
jiris: na ty tubusy – roury , které se dají sehnat jednotlivě, jsem zatím slyšel jen kladné reference. Zajímal by mne ten rychloupínací „hornet system“. Mám klacky, uhlíkáče, v transportních délkách cca od 110 do 160 cm.
- Úterý 12. dubna 2005 v 18:35® jiris
-
mirmen – tu rouru pouziva kamos na vlacku a spokojenost, batoh nevim.
- Úterý 12. dubna 2005 v 18:28® mirmen
-
HaD: pokukoval jsem po tom už vloni. Dokonce mám někde rozkreslený vlastní návrh na výrobu, ale času je čím dál tím míň, takže asi přeci jen půjdu do nákupu. A vyhovoval by mi „multifunkční“ bágl, který by postihoval několik druhů rybařiny, kterou dělám trochu víc, tj. feeder, boloňku, návrat k match prutu. Na hodně míst se dostávám jen na kole ( přírodní park + ochranné pásmo vodního zdroje se zákazem vjezdu motorových vozidel), takže proto zájem o tenhle typ báglu. Na předním kole bude nový nosič držící plavačkářský kybl, po stranách nosiče brašny s krmením. Něco se vejde na zadní nosič a ryby třeste se
- Úterý 12. dubna 2005 v 17:52® HaD
-
> mirmen: kámoš má myslím ty tubusy an pruty s navijákama za skoro 75000,–, takže asi nebudou špatný, když v tom ukrývá takový „bohatství“
- Úterý 12. dubna 2005 v 17:20® mirmen
-
ty poslední tři ilustrace jsou hornet gigant ( na který lze naprásknout až 4 tuby na rozdíl od verze , která je níž). Zajímají mne PRAKTICKÉ zkušenosti s výrobkem, tj. opotřebování látky otěrem, kvalita nití a pevnost švů, zatékání vody, pevnost či deformace nosných částí. Pokud Vám někomu prošlo rukou, dejte, prosím, vědět. Případně i přes osobní zprávy, děkuju.
- Úterý 12. dubna 2005 v 17:17® mirmen
-
.
- Úterý 12. dubna 2005 v 17:16® mirmen
-
.
- Úterý 12. dubna 2005 v 17:16® mirmen
-
.
- Úterý 12. dubna 2005 v 17:15® mirmen
-
.
- Úterý 12. dubna 2005 v 17:15® mirmen
-
Máte někdo zkušenost s batohem hornet ?
- Pondělí 11. dubna 2005 ve 21:31® Ciffik
-
kikuřici radši moc nepoužívám. jelikož bych ji zežral dřív než bych dojel na ryby
- Pondělí 11. dubna 2005 v 18:28® Chose
-
jen u hráze je vyvýšená plocha(to mi řek dom orodec)tak to chci příště prubnout,ale jinak má radši řeku…
- Pondělí 11. dubna 2005 v 18:24® Chose
-
já jin nemusím,ale dal sem jí do krmení a celkem to šlo. chytal sem na vodě,kde si ty ryby musím stáhnout,nejde je najít,všecky pěkný místa jsou chráněná rybí oblast,chytá se jen z holejch břehů,dno bez překážek…
- Pondělí 11. dubna 2005 v 18:19
-
No ja si to myslim že jim příde k chuti vždyť mě taky celkem chutná!!!
- Pondělí 11. dubna 2005 v 18:13® Chose
-
Já sem chytal na bonduelku z plechovky a dobrý…
- Pondělí 11. dubna 2005 v 16:52
-
no tak jak vidim máme stejnej výběr nástrah ještě experimentuju s kukuřicou tak jim to snad bude chutnat!!
- Pondělí 11. dubna 2005 ve 14:37® Ciffik
-
> Ladis: na těžko jedině lisovanej rohlík nebo pařenej. jak chceš a na plavačku červíky + trochu zakrmit. trochu je 1 kg futra v mém případě strouhanky + kukuřičnej šrot na půl dne chytání. a na těžko futro akorát do krmítka.....
- Pondělí 11. dubna 2005 v 10:56
-
No to je na nic já sem z třebíče ale myslim že až se dostanu na rybník tak se to snad změní. na co ti šli třeba budou mít ti ostravští stejnej apetit