Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 3. března 2010 ve 22:22® Sander
-
LuboO > teoreticky ano.
- Středa 3. března 2010 ve 22:21® LuboO
-
takze ked do krmiva nastruham syr a pridam masnaky, malo by to byt ucinne, aspon predpokladam.
- Středa 3. března 2010 ve 22:21® Sander
-
timbab > tam kde je parma přemnožená bych do toho takhle taky šel
- Středa 3. března 2010 ve 22:20® timbab
-
LuboO> dávám návazec cca 30cm na průběžce a nekrmím vůbec,maximálně partikl(kuku,pšenice)
- Středa 3. března 2010 ve 22:18® spike
-
LuboO> já používám jako krmení sýrovou příchuť, do toho dám hlínu a trochu víc vody aby víc lepilo jak píše Sander. Jinak jako nástrahu můžeš použít červy,žížaly a i kostku sýru.
Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 21:18:37 uživatelem spike. - Středa 3. března 2010 ve 22:13® Sander
-
LuboO > průběžná montáž, návazec asi 60cm, do krmení bych šoupnul trošku živého – červy, hnojáky. Jako nástrahu bych zkusil rousnici – té dá parma přecejen přednost. Krmení by mělo být lepivější, aby padla celistvá koule na dno a pomalu se rozplývala. Není na škodu do krmení přimýchat i trochu hlíny.
- Středa 3. března 2010 ve 22:11® LuboO
-
feedermani, poradte, krmivo a zostavu na parmy, stredne prudna rieka, strkove dno, hlbka 1 – 1,5 m. Co by mohlo zabrat?
- Středa 3. března 2010 v 19:42® timbab
-
Mega-Fish> Nech zakuklit a vylíhnout červi co jsi koupil dej to do bedny(akvárka) se síťovým dnem kolem 5×5 mm,dej jim tam kus masa nebo tak.Červi ti budou propadávat tim sítem stačí přebírat a uskladnit v lednici
- Středa 3. března 2010 v 19:11profil byl smazán
-
nejdou mi vkládat fota
Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 18:15:56 uživatelem . - Středa 3. března 2010 v 18:54® MadMack
-
Mega-Fish> pokud máš takovou spotřebu tak to klidně zkus, ale jak jsem psal, červi jsou malí, smrdí jak podebraná pata a mají spíš našedivělo barvu. Je pravda že nejvíc vláčím, ale když jdu na feeder nebo s bičem tak spotřebuju max. 1,5 deci na vycházku. V lednici mám tak půl litru a většinou se dřív zakuklí než je spotřebuju. Pokud použiješ metodu 2 plechovek tak je zavěs někam do stínu, na sluníčku by maso zaschlo a ztvrdlo a červi by se nemohli krmit. A jak jsem psal níž použij tu kost. Ještě se používají plíce a játra, ale to už je opravdu smrad a rozkládající se maso by mohlo protékat do pilin. Tím by červi smrděli stále a čistící funkce pilin by pozbyla smyslu.
Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 17:59:38 uživatelem MadMack. - Středa 3. března 2010 v 18:11® Mega-Fish
-
MadMack> A zase třeba 3lity není levná věc…
- Středa 3. března 2010 v 16:38® spike
-
skwor>
no já si teď dám chvilku pauzu, musím ještě dodělat stojan na pruty.
- Středa 3. března 2010 v 16:36® skwor
-
spike> To Tě šlechtí
Pokud bude nálada, tak možná někdy v dubnu půjdu taky
- Středa 3. března 2010 v 16:34® MadMack
-
Mega-Fish> odhadem deci. Použi jsem velkou konzervu od psího krmení a dal jsem tam kloub z prasete. Velikost čevů závisí na druhu mouchy, která vajíčka naklade. Myslím si, že červy, které se normálně prodávají jsou jiný druh masařky, než která lítá u nás. Ale tím si nejsem jistý, nejsem entomolog. Ale jednou mně pár červů uteklo v autě a po týdnu na Mušově se vylíhly mouchy a byly o hodně větší než které vídám u nás. Červi nestojí horentní sumu, a pokud máš tolerantní rodiče tak je lepší pár deci koupených červů v lednici než hnijící maso v blízkosti domu.
- Středa 3. března 2010 v 16:29® spike
-
skwor> já byl letos už 10×
- Středa 3. března 2010 v 15:41® skwor
-
osprey> To ochabnutí kolem rybařiny je u mě tak nějak celkové. Loni jsem měl 121 docházek k vodě (každý třetí den na rybách) a bylo toho dost. Letos to udělám volnější a snad se do toho zase pořádně dostanu.
- Středa 3. března 2010 v 15:29® Mega-Fish
-
MadMack> A kolik jich tak bylo? 0,5Litru?
Jinak větší uděláš tak když je tak dva dny budeš krmit masem a oni budu mackové …
A kdy ty masařky začnou klást???
- Středa 3. března 2010 v 15:21® MadMack
-
Mega-Fish> O chovu červů jsem někde četl, že se použijí 2 plechovky. Do spodní se dají piliny, do horní se do dna udělají dírky a dá se tam maso. Bylo doporučovaný dát tam spíš kost s masem. Pak se to zavěsí někam do stínu. Zkusil jsem a nevyplatí se to. Červi jsou malí, ještě menší než pinky, hodí se max na zakrmení.
- Středa 3. března 2010 v 15:10® Mega-Fish
-
Mě napadlo že barevný by mohly být kdyby se nabarvilo to maso práškem…
- Středa 3. března 2010 v 15:01® Mega-Fish
-
Když jsem předtím dizkutovali o výrobě krmítek. Tak pojdte dizkutovat o výrobě červů. Kdy začnou masařky klást? Co se dá použít kromě mršiny? Do jednoho masa naklade jen jedna masařka nebo více? Kolik je schopna naklást červů? Jak červy zbavit pachu?
- Úterý 2. března 2010 ve 23:17® Kubah
-
http://www.rybarskysvet.cz/…jovou-brzdou?od=0
Tady je máte ve slevě…
- Úterý 2. března 2010 ve 23:14® Kubah
-
osprey> já budu pokračovat v jeho učení
Ahoj…
- Úterý 2. března 2010 ve 22:14® osprey
-
skwor> Ochabování bojového ducha značí podlomenou osobnost. Džihád je nutno vést až do úplného konce
- Úterý 2. března 2010 ve 22:08® Piranha
-
skwor> Souhlasim ze diky tomu pootoceni se mi splavecek stahoval a kolikrat jsem si myslel, ze mam zaber.Ale nejak mi to nevadi, uz jsem si zvykla a umis se proti tomu ohradit.
- Úterý 2. března 2010 ve 21:55® skwor
-
Piranha> To točení samotnou vahou kličky je neduh všech jejich reelů s jednokličkou (nejen jejich, moje Laguna od Daiwy to dělá taky – při plavačce to je na škodu). Mám od nich Stradica, ten je fajn a byl i za slušnou cenu. Všímáš si, začínám být vůči té firmě neutrální
- Úterý 2. března 2010 ve 21:24® dav
-
Piranha> fakt? u mě to stejný
- Úterý 2. března 2010 ve 21:14® Piranha
-
spike> tak at si ho nechaj a daj mi slevu litr
- Úterý 2. března 2010 ve 21:13® Piranha
-
skwor> Lukáši ja mam dve šíma jednoho exsrace jak rikas
a druhou tu catanu za par kil.Musim rict ze ta catana ma lehci toceni nez ten exage.Dneska uz asi vim cim to je.U catany se mi samovolne otoci v urcitem uhlu klicka uz jen vahou te klicky, je to opravdu jemny toceni, ale exage ma tu dvoj klicku a ta tomu zamezi.Ale prekvapilo mne ze navijak takovehle cenove skupiny muze bejt na takovy urovni. Momentalne si mne ziskalo shimano temi to modely a popremejšlim i o Shimanu Super 3000 SGTM-RB.
- Úterý 2. března 2010 ve 21:11® spike
-
Piranha> finsky nuz v hodnotě 1000kč:)
- Úterý 2. března 2010 ve 21:11® osprey
-
Piranha> To víš, že si to nějak zdůvodnili. Ale mě stačí jedna dobrá brzda, lhostejno kde.
Mám 18. rokem navijáky s bojovkama a ty bojovky jsem krom pár excesů při přívlači už dost let nepoužil – možná jednou dvakrát na kaprech, i když tam obvykle beru cívku do prstů.
Pro mě by byla jediným důvodem ke koupi toho Tri drag Twina opravdu jen ta senilita