Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 17. února 2010 ve 23:49profil byl smazán
-
osprey> Ale je možný,že sem třeba neodhadnul množství
- Středa 17. února 2010 ve 23:49profil byl smazán
-
osprey> Aha,to my máme doma plyn.Co si pamatuju tak zakrmení kukuřicí u mě dopadlo 2 z 2 špatně..Vyčítám to teda tomu že některá byla provařená až moc,zatim co druhá půlka místama nezměklá.
- Středa 17. února 2010 ve 23:47® timbab
-
mannice> jí uvaríš na plynu z bomby a vydrží opravdu dlouho a aby nebyla na kusy tak ji musíš hlídat aby se nerozvařila
- Středa 17. února 2010 ve 23:45® osprey
-
mannice> Já tyhle problémy nemám. A kukuřici mám zadrmo (sbírám to, co se po sklizni válí na poli). Vařím na elektrice.
- Středa 17. února 2010 ve 23:41profil byl smazán
-
osprey> Já teda nevim jak s tim,ale kukuřice je pak na kousky a ten plyn taky zrovna neni asi levnej.Jeslti nakonec nevýjde nejvněji koupit mraženou ve velkym balení. Jinak mléčná kukuřice,to je něco
- Středa 17. února 2010 ve 23:37® timbab
-
osprey> jo máš pravdu že je kukuřice dobrá ale u nás neznám nikoho kdo by na ni nechytal (krmil s ní) takže její atraktivita prudce klesá
- Středa 17. února 2010 ve 23:31® osprey
-
mannice> Jak to, že kukuřice se nedá rozmočit? Namočíš na 24 hodin a pak uvaříš. V nejhorším v tlakáči, aby to netrvalo dlouho.
Zrovna s kukuřicí chytám dost. Je to dobrá nástraha do málo navštěvovaných míst.
- Středa 17. února 2010 ve 23:06profil byl smazán
-
spike> Kupuješ taky v ZZN kukuřici?Já teda kupoval,ale to se nedá rozmočit. Ale ZZN navštěvuju víc jak rybářství,daj sem tam nakoupit slušný složky pro krmení
- Středa 17. února 2010 ve 22:59profil byl smazán
-
spike> To u nás maj řepku za 20kč kilo.Sem tam koupim taky,ale jak říká osprey. Slyšel jsem někde že je lepší jí používat v teplejší vodě..
- Středa 17. února 2010 ve 22:42® osprey
-
spike> Řepka je zajímavá díky vysokému obsahu oleje, což ale vynikne hlavně v teplejší vodě. Pak bych sázel na ni.
Mimochodem – za kolik mají u vás kroupy?
- Středa 17. února 2010 ve 21:53® spike
-
osprey> aha řepka je známější, ale u nás mají v zemědělských 1kg prosa za 11kč, tak to není zas tak moc.
- Středa 17. února 2010 ve 21:48® osprey
-
spike> Obecně rozšířenější je řepka. Důležité je sehnat ji někde v zemědělském nákupu.
Já tam tohle smetí nedávám, možná dělám chybu, ale netrápí mě to.
Co mě trápí, je to, že se nepíše rok 1993 a já nemám svůj arzenál vědomostí, nádobíčka a k tomu dostavěný dům.
- Středa 17. února 2010 ve 21:27® spike
-
Dáváte někdo do krmné směsi ptačí zob(proso) nebo řepku? Jaké s tím máte zkušenosti, co je lepší?
- Středa 17. února 2010 ve 14:26® Jak.novi
-
slepyc> A kdyžtak ty očka zkus namazat silikonem.
- Středa 17. února 2010 ve 13:29® osprey
-
slepyc> Nijak – co s tím feederem hodláš provádět? Nahodíš, dopneš vlasec a necháš to tam ležet. Když se ti nakonec při stahování vlasce vytvoří led v očkách (koncové + možná 1 – 2 další), tak na to párkrát dýchneš.
A o víkendu by mohlo být i nad nulou, takže si s tím hlavu nelam.
- Středa 17. února 2010 ve 12:41® slepyc
-
zdar všem, o výkendu jdu poprvé zkusit feeder tak jsem se chtěl zeptat, jak předcházíte zamrzání oček. dík předem
- Středa 17. února 2010 v 0:07@ sava757
-
Zdravím všechny nedočkavce kteří už letos nevydrželi a byli u vody. Poohlížím se po někom kdo by mě vzal na zajímavé místo u vody které by stálo za to vyfotit,potřebuju nějaké zimní fotky do archivu , za odměnu slušnou zvětšeninu z akce, pokud vás to zaujalo pro představu se podívejte na moji tvorbu www.rybarskykalendar.cz
- Úterý 16. února 2010 ve 21:27profil byl smazán
-
Mega-Fish> přesně jak píše ladamaj .. musíš to nechat vyschnout jinak ti ani nevýjde odlitek pravděpodobně..
- Úterý 16. února 2010 ve 20:01® spike
-
mannice: nová forma na průběžné:)
- Úterý 16. února 2010 v 18:57® ladamaj
-
Mega-Fish>jedině vlhkostí nech ji pořádně proschnout jak zde píšou.Já je občas také tak dělám jinak používám grafitovou mám ji už léta a supr odlévám 20 druhů na jednou nebo co potředuji.
- Úterý 16. února 2010 v 18:50® Mega-Fish
-
Hoši dneska jsem málem přišel o oči,když to naleju do tý sádry,tak to je ohnostroj,čím to je?
- Úterý 16. února 2010 v 16:41profil byl smazán
-
tak dneska další přírůstky,ale už na to prdim.. Myslim si že toho mám dost ..Ještě příjde barva,tak je nabarvim a bude
- Pondělí 15. února 2010 ve 22:46profil byl smazán
-
Sander> Díky,ale na tom nic neni.To by dokáže každej
- Pondělí 15. února 2010 ve 22:37® Sander
-
mannice > pěkná práce čoveče.
- Pondělí 15. února 2010 ve 22:07® silonn
-
spike> ok dik za informaci
- Pondělí 15. února 2010 ve 22:05® spike
-
silonn> pokud ju necháš pořádně vytvrdnout a nebudeš s ní nikde mlátit tak vydrží celkem dlouho.
- Pondělí 15. února 2010 ve 22:03® silonn
-
mannice> to máš pravdu a ale ta sádra moc nevydrží vid ?
- Pondělí 15. února 2010 ve 22:01profil byl smazán
-
silonn> jj určitě, myslim si nejlehčí způsob jak si to aspon skusit s olovem;)
- Pondělí 15. února 2010 ve 21:44® silonn
-
mannice> koukám že ze sádry to vypadá zajímě a pěkně
- Pondělí 15. února 2010 ve 21:36profil byl smazán
-
u první fotky si u odlitku vidíte,že se nepovedlo.Důvod byl,že forma nebyla ještě úplně vyschlá a to je velkej problém,raději počkejte o den déle než vylejvat v takové formě.Druhé olůvko relativně vyšlo,ale taky chyba – neodlévat ve nevyschlé formě. u třetí sem skoušel formy bez vzoru kouepeného olůvka a protože byl valentýn,tak mini srdíčko
Tento příspěvek byl editován 15.2.2010 20:40:57 uživatelem ... U menší zátěže může být problém při zalití,že obratlík se nezalije tak jak má to můžete vidět znovu u prvního obrázku.Ale chce to líp nastavit obratlík..