Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 8. února 2010 v 15:53® Sander
Sander

spike > kolega mi dal ještě spoustu odřezků z té trubky na tavení, takže o materiál je postaráno.

Pondělí 8. února 2010 v 15:52® spike
spike

Sander> taky jsem nedávno přemýšlel nad tímto způsobem formy ale nemám si ju jak udělat.

A jak si pořešil aby ti to olovo při ohybání neruplo. To budeš tavit z té trubky?

Pondělí 8. února 2010 v 15:50® Sander
Sander

olda > což zima dlouhá je, ale v práci to bude dlouhé i přes léto, tak proč se tam občas nevykravit :-)

Pondělí 8. února 2010 v 15:49® Sander
Sander

spike > jasně, ohnu oba konce do krmítka. Rychlý, jednoduchý a funkční.

Pondělí 8. února 2010 v 15:49® olda
olda

Sander> Kurňa ty to teda rozjíždíš jen co je pravda,ale ať se daří ,zima je dlouhá.

Pondělí 8. února 2010 v 15:48® spike
spike

Sander> jestli jsem dobře pochopil nákres tak to máš formu na ten typ krmítek, co budeš později dodělávat kombinačkama?

Pondělí 8. února 2010 v 15:42® timbab
timbab

někdy používám na základ své směsi koupenou od Václavíka ale jinak kupovanejm moc nevěřím,radši svou-aspoň vím co v tom je :-)

Pondělí 8. února 2010 v 15:37® Sander
Sander

Nebyl čas, zítra bude facelift, ale takhle bych to nějak viděl :-)

Spočteno na 10–30g. Větší holt po ospreyovsku kladívkem :-)

foto/diskuze/feeder/2010/th-img30902.jpg
Pondělí 8. února 2010 ve 14:47® monaster
monaster

ciffik: já to zkoušel 3× letos na |Labi v Ústí a jako s ženskejma. ani prd

Pondělí 8. února 2010 ve 13:57® Ciffik
Ciffik

monaster> myslím že plavka…

Pondělí 8. února 2010 ve 12:59® monaster
monaster

ósprej : :-) Míro ty ryby z lovu feeder nebo plavaná? jinak gratulace, pěkný. na mně letos nějak kašlou zatím

Pondělí 8. února 2010 ve 12:41® Jak.novi
Jak.novi

mannice> Fakt to máš pěkný!

Pondělí 8. února 2010 ve 12:34profil byl smazán

Zdravím nechci spamovat,ale já vám to sem taky prsknu.Dneska moje první olůvko odlitý :-) .. Já su tak šťastné :-)) )

foto/diskuze/feeder/2010/th-img30900.jpgfoto/diskuze/feeder/2010/th-img30901.jpg
Pondělí 8. února 2010 ve 12:33® Ciffik
Ciffik

Jak.novi> sušené blešivce u nás prodávají v rybářství nebo v každé akvaristice a vyjde to na pár kaček…upřímně ani nevím jestli to má na ty rybky nějakej vliv, nějaké rozdíly jsem nepozoroval, snad jen ten pocit, že jim dopřávám, myslím, že třeba mražené patentky v kostkách by mohly být lepší…

Pondělí 8. února 2010 ve 12:31® Jak.novi
Jak.novi

Ciffik> Kde se dá sehna ten sáček sušených blešivců?

Pondělí 8. února 2010 ve 12:29® Ciffik
Ciffik

jj cena je fajn, já ho stejně ředím ještě strouhankou, přidám plechovku kuku, balík červů a sácček sušených blešivců a to je hrkot…občas smíchám řadu super feeder (nebo jak se to jmenuje) s trapper řeka…upuju ty 2,5kg tuším…safra pár mšsíců bez ryb a už ani nevím názvy krmení a objem…

Pondělí 8. února 2010 ve 12:15® Jak.novi
Jak.novi

Ciffik> Já jsem spíš Lorpiák. :-) Ale musím říct, že Trapper na tom není vůbec špatně. Nechápu proč ho vůbec nepoužívám, Lorpiu se v klidu vyrovná, ba i ho může předčít. A není tak drahý jako něktedré jiné komerčně vyrábené směsi. Z krmení které jsem kdy vyzkoušel, mě zaujaly tyto značky:
Lorpio
Milo
Trapper
Timár
Dinamits baits
Sensas

Pondělí 8. února 2010 v 9:28® Ciffik
Ciffik

používal jsem lorpio, ale nějak mi nesedlo, na běžné vycházky používám vyšší řady trappera a cenou jsem na tom stejně, jednou za čas, když mám chuť, nebo jedem ve dvojko a náklady se dělí, tak sáhnem po milu carpu nebo třeba sensasu…

ačkoliv musím přiznat ve skříni mám černou plotici od lorpia a není vůbec špatná…

Pondělí 8. února 2010 v 1:25® Jak.novi
Jak.novi

timbab> Nejčastěji používám Lorpio a poslední dobou se mi zalíbilo Milo.

Neděle 7. února 2010 ve 21:32® timbab
timbab

já jsem teplomilnej člověk a na zimu jsem opatrnej :-D tak radši špekuluju nad tím co novýho vyberu do arzenálu

Neděle 7. února 2010 ve 21:30® spike
spike

osprey: pod jezy ty ryby teď nejsou, možná bych je našel v úseku s mírnětažným proudem na hlavním toku.

Pokud do soboty nezmizí led z toho zimoviště asi zajdu ty mírnětažné úseky zkusit.

Neděle 7. února 2010 ve 21:27® osprey
osprey

spike> Přijde na to… Ale já to u vás neznám. Na každý pád bydlím o 200 nadmořských metrů výš a jde to. Špatně, ale jde.

Neděle 7. února 2010 ve 21:22® spike
spike

osprey> všude je zatím led.

A v proudech ryby teď nejsou.

Neděle 7. února 2010 ve 21:21® osprey
osprey

spike> A co najít jiné zimoviště?

Neděle 7. února 2010 ve 21:18® spike
spike

osprey> já byl 3× a pokaždé bezrybka. Jednou dokonce i při –8 ale to už je jiná:).

Až dojde na 4 vycházku, rybu určitě chytím. Teď už jenom čekám až z toho zimoviště zmizí led.

Neděle 7. února 2010 ve 21:12® osprey
osprey

spike: Přece tam nepolezu, když vím, že bych nic nechyt:-))

Ale jednou to bylo o chlup…

Neděle 7. února 2010 ve 21:08® spike
spike

timbab> o podzimu to vím, že ryby moc nenajíždějí do světlého krmení, to samé i v zimě. Na jaro nevím nemám zkušennost.

Neděle 7. února 2010 ve 21:06® timbab
timbab

spike> ttx nepoužívám,s tou hlínou to ztmavuju protože nad světlé krmeni mi na jaře a na podzim nenajedou ryby,takovou mam zkušenost

Neděle 7. února 2010 ve 21:03® spike
spike

timbab> já abych ve vodě udělal mrak používám TTX kukuřici.

Tento příspěvek byl editován 7.2.2010 20:05:22 uživatelem spike.
Neděle 7. února 2010 ve 21:02® timbab
timbab

spike> já dávám hlínu na ztmavení krmení a na vytvořeni kalu(mraku),na řece to dobře lepí osprey> to já spíš stoáky(rybníky,ra­mena),řeky tady přicházejí v úvahu dvě-Labe a Chrudimka