Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 1. února 2010 v 18:34® ladamaj
-
spike>to pletivo 6×6 stojí cca za 1m čtvereční 100kč mrkni na recensi tam mám různé tvary košíků hranaté do proudu atd.nejsi žadnej hlupák a určitě dobrá inspirace.-)
Tento příspěvek byl editován 1.2.2010 17:36:27 uživatelem ladamaj. - Pondělí 1. února 2010 v 17:59® spike
-
Sander> ale vypadají fakt pěkně, až budou money, tak objednám z netu tu 6×6
- Pondělí 1. února 2010 v 17:57® Sander
-
spike > to je všechno ručně, není to přesně tvar válce, ale myslím že fiškám je to šumák.
- Pondělí 1. února 2010 v 17:56® spike
-
Sander> ta síťka jak ju máš vytvarovanou, to jsi ohnul přes trubku a drží tvar nebo jsi tam hodil trochu cínu?
- Pondělí 1. února 2010 v 17:56® Sander
-
Tedy, abych nepředbíhal, nejsou samozřejmě ještě hotova, ještě s nimi bude nějaká práce. Ale přicvaknout pruh olova dole a nahoře s kroužkem, to bude máček největší.
- Pondělí 1. února 2010 v 17:53® Sander
-
spike > ne, rozdám je.
Ale je dobré vědět, jak jednoduchá a laciná je jejich výroba, abych si pro příště rozmyslel dávat 25Kč za kus.
- Pondělí 1. února 2010 v 17:51® spike
-
Sander> to je teda zásoba to nemáš šanci za sezonu potrhat
nebo snad ano?
- Pondělí 1. února 2010 v 17:49® Sander
-
Ta síťka je dostatečná. Žehlím s ní už pár let a dobrý.
Včera večer jsem ji zdělal.
Gumové kroužky už jsou doma, čekáme na olovo a hecht si může přijet s novým služebákem, jestli mu bude stačit kufr. Co, Pájo?
- Pondělí 1. února 2010 v 17:19profil byl smazán
-
BlueShark> ty frajere,mi ukaž lepší
.Síť od Kostála sem chtěl sehnat,ale to prostě tady neseženeš.A co vim tak než Kostal udělal tyhle krmítka tak se na tuhle sítovinu dělali všechny feederovy krmítka,a bez problému
,,tak pšššt
nebo mi sežen jinou
- Pondělí 1. února 2010 v 17:13® BlueShark
-
Mannice: Tahle síť na krmítka je hrozná
Tento příspěvek byl editován 1.2.2010 16:19:35 uživatelem BlueShark.(nedám dopustit na Kostalovskou plochou síťovinu na krmítka)
- Pondělí 1. února 2010 v 17:01profil byl smazán
-
olda> zase na druhou stranu když to tak vezmu,bůh ví co je v tý vodě teď a po dopadu prá olůvek si myslim že to zas takovej dopad nebude,řek bych že to je malý procento oproti tomu co tam uniká do ted a nikdo s tim nic nedělá..takže
- Pondělí 1. února 2010 v 16:35® olda
-
mannice> tak to máme po rybařině
- Pondělí 1. února 2010 v 16:33profil byl smazán
-
olda> tak prej jedině zlato
- Pondělí 1. února 2010 v 16:21® olda
-
mannice> nedosáhneš na váhu,olovo je daleko těžší
- Pondělí 1. února 2010 v 15:56profil byl smazán
-
Cudla> jj tenhle způsob sem někde četl,ale spíš mě napadlo vynechat ten plech pozink. a připevnit tu páskovinu třeba nýtovačkou,nebo je určitě ještě hodně dalších způsobů.Jen tak dumám
- Pondělí 1. února 2010 v 15:53profil byl smazán
-
spike> ty nýtovačka mě taky napadla,to nemusí bejt vubec zlej nápad.Nebo ta keramická hlína taky neni zlej nápad podle mě ale je to složitější na vypálení ,ale zas je to ve svy podstatě jenom hlína vid:)))
- Pondělí 1. února 2010 ve 14:33® Cudla
-
mannice> to už tu bylo páskovina 20×3 mm + pozink. plech,nýtováno i ohýbáno.Jedna vada,i když barveno,stále barveno rezem.Krabička pak vypadá blbě,pracnější než odlití zátěže.
- Pondělí 1. února 2010 v 6:50® spike
-
mannice> k tomu železnému profilu, zkus to jak psal Olda nýtovačkou. K té síťovině, je tam udané že je z drátu 0,7mm takže to bude celkem měké bude se to snadno deformovat.
- Pondělí 1. února 2010 ve 3:17profil byl smazán
-
heledte ještě neco k výrobě těch krmítek napadlo mě, že pokud by se místo olova použil železný profil. Co takhle provrtat a připevnit k síťovině bud něčím jak sponkovačkou
)..Jen uvažuju
..Když olovo má takový dopad na vodu v který chytám,tak proč nepoužít něco jinýho
..nebo třeba modelovací hmota ekologická, nebo keramická hlína
..
- Neděle 31. ledna 2010 ve 23:01profil byl smazán
-
http://www.dops.cz/…-7-fezn.html tady to máte,snad se bude líbit.. distak to zkritizujte porotoze si ho hodlám koupit;)
- Neděle 31. ledna 2010 ve 23:00profil byl smazán
-
zdravim vás koukám,že se tu furt sem tam řeší ta výroba krmítek.k formě chci jenom říct že každej si to udělá podle sebe rozhodně,ale forma od cudly je geniálně jednoduchá.. super.. Tady vám házim odkaz na stránky kde jsem narazil na tu svařovanou sítovinu za řekl bys dobrou cenu,akorát je asi lepší koupit to ve většim množství protože poštovný pak dost převažuje.. tak snad se vám pomoh,já jdu vyráběr formu alá Cudla styl
)
- Neděle 31. ledna 2010 ve 21:53® Sander
-
skwor > aha.
Toš navázané to stejně nevozím…
- Neděle 31. ledna 2010 ve 21:52® skwor
-
osprey> Tohle se originálu hodně blížilo, zdál se mi povedenější než RA (a že jsem jejich věrným zastáncem
)
Sander> Zhruba o půl metru míň. Mají dva stejně dlouhé díly + špičku. Takže vozit navázené nejde.
- Neděle 31. ledna 2010 ve 21:50® Sander
-
skwor > což by byl docela průser, 12´, tzn. 365/2+spojky=cca190cm. Ne že by se mi to nevešlo do povozu, ale byla by to docela onanie.
- Neděle 31. ledna 2010 ve 21:45® osprey
-
skwor> Zauber klony nikdy nepřekročily stín Zauberu. Někdo ale zjistil, že tahle konstrukce nabízí obrovský potenciál. Je to jak Kalašnikov – jednoduché, snadno se to vyrábí, moc to nestojí a výsledek docela slušný.
- Neděle 31. ledna 2010 ve 21:42® skwor
-
Sander> Greys je tuším dvoudíl.
osprey> Tohle je ono, měli tam i velikost 2000, tu jsem na netu neviděl.
- Neděle 31. ledna 2010 ve 21:41® osprey
-
skwor: Stánek Pennu byl velmi poučný. Prvotní analýzu sortimentu jsme provedli společně s kolegou Piscicapusem. Zkysli jsme tam hezky dlouho a pak jsem tam byl ještě dvakrát.
spike: Ten veletrh je takový, jaký si ho prožiješ. Byli tam i lidi, co si to procházeli jak Národní muzeum. Prostě chodili, koukali a pak odešli. Těžko říct, jak ti byli spokojeni.
- Neděle 31. ledna 2010 ve 21:37® osprey
-
Sander> Zpracování celkově lepší. Dostatečně tuhý i pro lov v silném proudu, dost rychlý na zásek, akce při zdolávání bude méně ostrá než u Amnesie, což je dobře. Špičky jsem viděl dvě, byly uhlíkové a dost připomínaly Shimano.
Je to takový solidně udělaný na ničem neošizený prut.
- Neděle 31. ledna 2010 ve 21:32® Sander
-
osprey > o tomhle prutu už vím z doby, kdy jsem kupoval Amnesii. Tenkrát mi ho nějaký závodník z vedlejšího serveru doporučoval spolu s tou Aminou. Hezčí je, o tom žádná. Koukal jsi i na špice? Můžeš je porovnat s těma od Semy?
- Neděle 31. ledna 2010 ve 21:28® skwor
-
osprey> Škoda. Penny jsem v ruce bohužel neměl, jejich stánek jsem jenom v rychlosti proletěl.