Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 11. ledna 2010 v 15:04® džigit
-
Márten> dobrá volba pro začátek,taky jsem začal od něj.Už jsou na trhu BX
- Pondělí 11. ledna 2010 v 10:18profil byl smazán
-
Shimano911> S ohledem na co nejuniverzálnější využití, cenu, jakou jsi zadal, a tvůj nick se koukni na Shimano BeastMaster Feeder Medium
Třeba jsem se ti zrovna trefil do vkusu. Jinak těmhle všeobecným požadavkům vyhovuje velká část zboží v regálech, takže hlavní výběr bude stejně na tobě. Vybrat, ošahat, vyzkoušet, koupit/nekoupit.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 23:13® osprey
-
Shimano911> Tak si kup nějakého jmenovce
Ty 3 500,– je slušná cena – podívej se taky na Greyse, Mivardi Professional, Daiwu a možná budou mít nějaké slevy u Sportexe – tam ale určitě light, protože blanky Sportex nejsou žádný nudle. Co si máš koupit, to za tebe nikdo nevyřeší.
Anebo prohlížej bazary. Já poslední feedery koupil jako ojetiny a tam je poměr cena – výkon je tam skutečně lepší než na krámě.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 23:08® osprey
-
solan: V první řadě – je to úplně jedno. Jde o to, jak se prut chová, jaké má špičky a jestli je M nebo H, to je jedno rybám, vodě a mě to zajímá, jen když to potřebuju pro komunikaci s druhými osobami.
A jinak mám v paměti, že ty Browningy nebyly dvakrát ostré, takže bych ho připasoval spíš k mediu.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 22:58® Shimano911
-
Kdyžtak odepisuj mě. Já jsem feederař,nemohl jsem si vzpomenout na heslo…
- Neděle 10. ledna 2010 ve 22:56@ ???
-
Ani ne,jen bych byl rád aby měl střední akci.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 22:32® Jak.novi
-
feedrař> Podle mně se dá slušně nakoupit za levnější peníze.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 22:28profil byl smazán
-
feedrař> Nějaké speciální požadavky? (akce, značka, použití)
- Neděle 10. ledna 2010 ve 22:26® Jak.novi
-
solan> Řek bych že je to nějaký medium.
Tento příspěvek byl editován 10.1.2010 21:26:53 uživatelem Jak.novi. - Neděle 10. ledna 2010 ve 22:11@ ???
-
Zdravím. Prosím o radu. Chci si koupit feeder L nebo M 3,60–3,90 do 3500Kč.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 21:27® spike
-
solan> podle té gramáže bych řekl že je to něco mezi medium a heavy
- Neděle 10. ledna 2010 ve 21:26® solan
-
Čau chlapi dostal jsem prut -BROWNING-SYNTEC FEEDER XL 100g. 3,60cm ,může mi někdo poradit co je to za prut? neni tam H ani M nevím kde ho mám zařadit dík.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 14:46® Ciffik
-
jj, každé firmě jde asi něco jiného, netuším, vím, že na mivardi teleskopy a podobné věci lidi docela nadávaj, za to feedry jsou podle mě v poho, mě slouží už dva roky k naprosté spokojenosti, na profíka jsem neslyšel půl křivýho slova a s matrix feedry okolo 1000,– točili slováci film o feedru a pořádně je testli a neslyšel jsem, že by říkali, že by jediný zlomili…
jinak co se týče zbytku sortimentu netuším…u nás není možnost si jejich věci osahat takže kompletní sortiment uvidím poprvé až na BVV…
ono je možná lepší nefixovat se na jednu značku a kupovat napříč celým spektrem trhu…každá firma má podle mě ,,něco" jen to najít…
jinak co se týče vlasců, po několika sezónách jsem konečně natrefil na slušné vlasce…na plavku k maximální spokojenosti už dvě sezóny používám dynato od tubertiny a feeder jsem loni osadil tubertiny feedrem a nemám důvod si ztěžovat…
- Neděle 10. ledna 2010 ve 12:46® Kubajs
-
Márten,Sander:já jsem letos namotal Dragon Maximu v 0,16na plavačku a v 0,14na feeder a vypadáhezky ale vše ukáže až čas
- Neděle 10. ledna 2010 v 11:44profil byl smazán
-
Sander> Tak to rád slyším. Zas tolik nestál, abych od něj čekal zázraky.
- Neděle 10. ledna 2010 v 11:41® skwor
-
Ciffik> Právě Imperium by to asi vyhrálo. Znám M i H verzi a jsou to fajn proutky.
- Neděle 10. ledna 2010 v 11:39® Sander
-
Márten > ten Carp feeder od Spra je celkem ucházející vlasec, v 0,18 už mě několikrát podržel při žehlení tloušťů. Loňský rok jsem ale dal na dvě cívky Jaxon XT PRO díky doporučení. Je také zabarven dohněda, ale vydrží více a déle.
- Neděle 10. ledna 2010 v 11:12profil byl smazán
-
Kubajs> Už jsem se lekl, že se budu celou sezónu trápit s uzly. Ufff!
- Neděle 10. ledna 2010 v 11:06® Kubajs
-
nene to bylo od mivardi
- Neděle 10. ledna 2010 v 11:05profil byl smazán
-
Kubajs> Myslíš SPRO Feeder Carp? Ten jsem si koupil na nadcházející sezónu
- Sobota 9. ledna 2010 ve 23:45® Kubajs
-
naviják TEAM Mivardi 3000 jedna vycházka a už byl v hajzlu překlapěč tak jsem si nechal vrátit peníze,podběrák od Mivardi po dvou lovech absolutně v prdeli a vlasec Feeder Carp s absolutně nulovou pevností v uzlu praskal i když jsem jemně zdolával plotice takže mivardi už nikdy
- Sobota 9. ledna 2010 ve 23:27® Ciffik
-
Kubajs> muzu se zeptat o co slo? taky bych se nerad spalil…
- Sobota 9. ledna 2010 ve 23:18® Kubajs
-
jo proč ne proutek to může bejt dobrej ale já firmu MIvardi dá se říct uplně nesnáším koupil jsem tři věci a všechny v řiti takže Mivardi už nikdy
- Sobota 9. ledna 2010 ve 22:39® Ciffik
-
skwor> tak tak..taky mam mivardaka presto, ze me od nej spousta lidi odrazovala, mam imperko za cca 1600 a nemuzu rict pul kriveho slova, jedine co me stve ze jsem nechal spicky u vody, na BVVcku se mrknu na mivardi profika a pokud se mi zalibi pujde se mnou domu…
- Sobota 9. ledna 2010 ve 21:02® skwor
-
čabi> Já jedno M. mám a nemám důvod si stěžovat. Proto bych do druhého šel klidně. Ale až tak v březnu.
- Sobota 9. ledna 2010 v 19:10® čabi
-
skwor: u mivardi nevím,nikdy jsem v ruce žádný nedržel
jedno mikado mám(light) a proti BM(light) je jako heavy…
- Sobota 9. ledna 2010 v 15:51® Beer.Beda
-
džigit> No vida tam je pěkně.Tak se pak můžem domluvit a zajít na lov.Koukám, že aktivit máš dost.Aby si se nestrhal.Určitě to znáš.Na betóně asfaltu uženeš se k infarktu.
spike> ještě ne možná bude něco podobného zadarmo.
- Sobota 9. ledna 2010 ve 14:56® spike
-
Beer.Beda> už jsis objednal tu síť?
- Sobota 9. ledna 2010 ve 14:55® spike
-
Beer.Beda> už jsis objednal tu síť?
- Sobota 9. ledna 2010 ve 14:51® džigit
-
Beer.Beda> okolí Protivína a v Bechyni mám rodinu.Ale prej furt slibuji,tak uvidím…A k těm „stařeckým“ aktivitám připočítej afcické bubny a bullteriéra.To si pak jako důchodce chodím odpočnout na vrátnici různých institucí
Tento příspěvek byl editován 9.1.2010 13:57:30 uživatelem džigit.