Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 30. prosince 2009 ve 23:01® slepyc
-
osprey> myslel jsem to obrazně, ryb jsem měl jen pár (9 kaprů, 2 candáty a 8 nástražních rybek)a ty jsem dal dokupy hned. problém jsem měl u docházek, nějak se mi ty čísla revírů motaly, a když jsem měl psát i ty revíry kde jsem rybu nevzal(ve větším případě nechytil) tak jsem byl z toho pingpong. když jsem začal vláčet tak jsem si po revírech pochodil(podle čísel jsem musel hledat název revíru) a nakonec jsem byl rád že mi to tam vlezlo.a to že si to mají na svazu přebrat, bylo myšleno tak že doufám že tam nemám chyby.nejsem nějaký lajdák ale ruku do ohně bych za správnost mého sumáře nedal.zkrátka napoprvé mě to viděsilo
- Středa 30. prosince 2009 ve 22:48® spike
-
osprey> aha tak to je celkem síla
- Středa 30. prosince 2009 ve 22:46® osprey
-
spike> Úplně všechno. Když jsem se u vybírání papírů motal, viděl jsem věci, které si nedovedeš představit.
To, že někdo vykazoval podměrečné nebo hájené ryby (zapsané v papírech), nemohl zjistit hmotnosti, protože je celý rok nepsal, nevěděl u půlky ryb, na kterém revíru je chytil, používal lidové názvy ryb (červenopeřice apod.), to zdaleka není to nejhorší.
- Středa 30. prosince 2009 ve 22:41® spike
-
osprey> na sumáři jde i něco zkazit?
- Středa 30. prosince 2009 ve 21:51® osprey
-
slepyc> Vzhledem k tomu, že podobně „schopných“ jedinců je plno, dopadá to v těch slušnějších MO tak, že to nakonec někdo se strašným nadáváním nějak uplácá za tebe. Kde mají hodně členů nebo se s tím nechtějí, tam se na to vybodnou.
V reálu to u tebe asi dopadne tak, že se v tom nikdo vrtat nebude a všichni se budou tvářit, že je všechno v pořádku. Tak se to v téhle zemi dělá i v případě daleko závažnějších věcí…
- Středa 30. prosince 2009 ve 21:43® slepyc
-
Beer.Beda>než na to příjdou tak se musím ztratit.doufám že bude nával
- Středa 30. prosince 2009 ve 20:02® Beer.Beda
-
slepyc> Aby tě s tim nevyhodili.
- Středa 30. prosince 2009 v 19:46® slepyc
-
lidi díky za rady, já už jsem to nějak načmáral a na svazu ať si to přeberou.
- Středa 30. prosince 2009 v 15:26® Dejwík2504
-
pepos.93> já nepotřebuju vzor, ptal se slepyc
- Středa 30. prosince 2009 v 15:23profil byl smazán
-
Nevím jak vy, ale já to vyplňoval dle vzoru uvedeného vzadu v BP (kdo hledá nejde-já našel
- Středa 30. prosince 2009 ve 14:54® Dejwík2504
-
slepyc> to máš v pohodě… jak je Ev. č. REVÍRU tam napíšeš číslo (já mám třeba 461 088)…potom je název revíru já mám třeba Morava 7 a potom je počet docházek a tam napíšeš kolikrát jsi tam za celý rok byl a potom tam jsou druhy ryb a to už je jasné…a protože každy revír má jiné evidenční číslo tak tam musíš napsat všechny revíry na krerých jsi chytal…taky si ho ted vyplnuju a jestli to pomůže tak mrkni na ten obrázek
- Středa 30. prosince 2009 ve 13:15® spike
-
slepyc> nehledej v tom žádnou vědu prostě jen vyplníš prázdná políčka při troše štěstí třeba najdeš vzorový sumář na internetu
- Středa 30. prosince 2009 ve 12:58® slepyc
-
spike>já tomu nerozumím vůbec, každopádně díky.
- Středa 30. prosince 2009 ve 12:55® spike
-
slepyc> tomu jsem trochu neporozuměl…na řádku je číslo revíru,počet docházek v tom revíru a popřípadě ponechané ryby
- Středa 30. prosince 2009 ve 12:49® slepyc
-
spike> rozepisoval jsi docházky ke každému revíru nebo jsi napsal jen součet docházek?
- Středa 30. prosince 2009 ve 12:47® spike
-
slepyc> taky jsem to psal letos poprvé vypiš všechny docházky a počet docházek v sumáři musí byt roven počtu v povolence
Tento příspěvek byl editován 30.12.2009 11:47:45 uživatelem spike. - Středa 30. prosince 2009 ve 12:45® slepyc
-
zdar,už vím jak vznikl styl chyť a pusť. je to kvůli sumáře. nějak se z toho nemůžu vymotat. můžete mi někdo poradit jestli do kolonky docházky mám psát všechny docházky nebo jen ty kdy jsem si nechal rybu.díky předem.(dělám to poprvé, a vůbec to není to krásné poprvé)
- Středa 30. prosince 2009 v 11:45® Kubajs
-
Jak.novi:je to tak mno ale proč by to měl hledat mezi statisíci příspěvky kdy to může napsat znovu že
:D:D:D:D:D
- Středa 30. prosince 2009 v 9:49® Piranha
-
Cau fídráci, jak to s vama vypada, tahate nekdo neco v tomhle pocasi.Ja se ted na posledni dva, tri mesice stahnul k muskarine, ale asi zitra jedu na Labe.Mel jste nekdo neco?
- Středa 30. prosince 2009 v 1:32® čabi
-
osprey:používám k tomu kulaté decové krmítko o váze 5 g.No a dávám do toho kouli o průměru o malinko větším než je průměr krmítka.Kouli do něj namáčknu asi do půlky,tak aby se při dopadu nebo po prudším zatažení koule z toho uvolnila.Při tomto způsobu se dá za 5 až 10 minut dostat do krmného místa až třicet těchto koulí a jako počáteční zakrmení to bohatě stačí.Jen je třeba natrénovat přesnost hodů.Na blízko je to v pohodě,ale občas,když se krmí 30 metrů a dál je těžké se přesně trefovat.A ta koule by měla vážit okolo těch 100g.
- Středa 30. prosince 2009 v 1:18® Jak.novi
-
Jonny94> Tady byla docelá dlouhá diskuze o fenclovkám, tak paalo nemusí bejt línej a trošku hledat. A když to tady běkdo zasírá blbejma věcma, tak mu to prostě napíšu. (např. vasa)
Pro paala. Fenclovka je dobrá věc, hlavně na řeku a ten prut drží pevněji než v normální vidličce, takže při prudkým záběru, se nemusíš bát, že prut skončí ve vodě. Já osobně ji nepoužívám skoro vůbec. Vadí mi při záseku atd. Někteří lidé na ni nedaj dopustit, ale já mám radši klasiku.
- Úterý 29. prosince 2009 ve 23:24® osprey
-
čabi> Pochopil jsem. Ale je zbytečné ptát se mě na radu. Závodění je v naprostém rozporu s mým pohledem na rybařinu. I když občas se chvilku chovám jako závodník – a pak se za to sám před sebou stydím.
Ta věc s velkým krmítkem je hodně dobrá – lepší než nějaké „přehazovačky“ a podobné vychytávky. Jde jen o to, kolik má nakonec vážit ta věc, co budeš nahazovat. Já se dostal na 40 g kovu + 80 – 90 g krmení.
- Úterý 29. prosince 2009 ve 21:55® čabi
-
Juraj: čau,právě že na nahazování banán nechci,chci pořádnou tyč do který se můžu opřít.Přemýšlel jsem o tom,že si pořídím teleskopickej feeder na nahazování.Otcovi jsem loni kupoval telepicker a páteř je tuhá jako každej tvrdej teleskop.Stál mě tehdy litr,byl to Konger Vega telepicker.Tak si myslím,že kdybych vzal od stejnýho typu telefeeder do 100g,tak by to mohlo být to co potřebujem…
- Úterý 29. prosince 2009 ve 21:52® čabi
-
osprey: jj,jak říkal Juraj,bohužel je v pravidlech uvedenej feederovej prut.
- Úterý 29. prosince 2009 ve 21:08® Jonny94
-
Jak.novi> hele a nezda se ti nahodou ze si nakej moc chytrej?ptal se jestli mu muze nekdo poradit a ne ze se chce podivat na starsi prispevky:)si myslim ze to snad neni takovej problem mu vodpovedet.)kazdymu pises aby nezasiral diskuze atd..a sam to tady hnojis jak jezedak
- Úterý 29. prosince 2009 v 15:29® Jak.novi
-
paalo> Přečti si starší příspěvky. Už to tu bylo probíráno.
- Úterý 29. prosince 2009 ve 14:51® inspo
-
Kubajs> Rozhodně je ten black arc hezčí než blue arc.
- Úterý 29. prosince 2009 ve 12:36® paalo
-
muzete mi jeste poradit a rict svuj nazor na fenclovku?ono je asi hodne druhu,kterou mi doporucite
- Pondělí 28. prosince 2009 ve 22:46® krčma
-
vasa> co ti za to daj?(tu kávu)
- Pondělí 28. prosince 2009 ve 21:41® Kubajs
-
tak to mám ještě těžší takže asi vyloučim abučko a přiberu do úvah blue arca ten black arc neni zrovna nejhezčí