Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.754 příspěvků, z toho 22754 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 28. prosince 2009 ve 22:46® krčma
-
vasa> co ti za to daj?(tu kávu)
- Pondělí 28. prosince 2009 ve 21:41® Kubajs
-
tak to mám ještě těžší takže asi vyloučim abučko a přiberu do úvah blue arca ten black arc neni zrovna nejhezčí
- Pondělí 28. prosince 2009 ve 21:20® cormaxx
-
Sander> Mně už točí drak dost dlouho,ale letos ho radši trochu promáznu,aby mohl točit vesele dál
Kubajs> http://rybarskysvet.cz/…arc-830-spro http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…c-70200.html Já bych vzal asi toto a to jen kvůli držadlu na kličce.Mám radši to malý než to co má Drak.
- Pondělí 28. prosince 2009 ve 20:30® Sander
-
cormaxx > ty mé slavné VX Machine? Pak jednoznačně Dragona. To co Jaxon udělal s těma rolničkama je naozaj v řiti.
- Pondělí 28. prosince 2009 ve 20:10® cormaxx
-
Sander> A když by si porovnával draka a jaxony,tak by si vzal co?
- Pondělí 28. prosince 2009 ve 20:02® olda
-
Kubajs> Shimano Exage 3000SRB-High speed brzda zadní(bojová) www,braunstar, mám spokojen převod 6,2/1
- Pondělí 28. prosince 2009 ve 20:02® Sander
-
Kubajs > vem Dragona. Je robustnější, má lehčí chod a větší průměr cívky, což u plavané a feederu oceníš. A také dvě kovové cívky, což Cardinal v základu nabídnout nemůže.
- Pondělí 28. prosince 2009 v 19:56® Kubajs
-
zdar tak bych potřeboval novej naviják na feeder občas plavačku nebo lehounkou přívlač co by se dalo poradit zatim pokoukávám po dragonu v 720 nebo abu garcia kardinal brzda přední popř.bojová cena tak do 1400
- Pondělí 28. prosince 2009 v 17:25® džigit
-
Beer.Beda> jen jestli to nevidíš moc kropenatě
- Pondělí 28. prosince 2009 v 17:25® Jak.novi
-
Beer.Beda> jo
- Pondělí 28. prosince 2009 v 17:15® Beer.Beda
-
Jak.novi> Myslíš aby z nich byli mouchy a sra-li po oknech??
- Pondělí 28. prosince 2009 v 17:14® Jak.novi
-
Beer.Beda> On asi myslel jiný poslání
- Pondělí 28. prosince 2009 v 17:10® Beer.Beda
-
džigit> Vždyť je nechám dokončit poslání, jsou určeni k tomu, aby se dostali do vody nebo ná háček.Po vyndání šup do vody.Takže poslání splněno.
- Pondělí 28. prosince 2009 v 17:05® džigit
-
Beer.Beda> nebozí červi,nenecháš je dokončit poslání a hned šup do mrazáku
třeba bojí,že už červy v zimě nesežene
- Pondělí 28. prosince 2009 v 17:01® Beer.Beda
-
slepyc> V kildu to dej do mrazáku, dělam to s každým krmením co mi zbyte.Občas to tam fouknu i s červi.Po rozmrznutí se nehejbou, je to logické, ale nijak to nevadí pokud tam potom přidáš živé.
- Pondělí 28. prosince 2009 v 10:20® džigit
-
Juraj> a jak máte ten feedrový prut definovaný.Možná hloupost,ale pokud jsem „blbej“ a chytám na levný a tvrdší prut normálně používaný jinak…
Tento příspěvek byl editován 28.12.2009 09:24:07 uživatelem džigit.Možná jsem blbý,ale taky mně to zajímá,dík
- Pondělí 28. prosince 2009 v 10:11® džigit
-
slepyc> ono jde hlavně o to,aby to nezplesnivělo a nezkvasilo.Taky jde o to ,co je nějaký čas?
- Pondělí 28. prosince 2009 v 10:03® slepyc
-
džigit> bez červů, je v tom směs na studenou vodu, trochu kukuřičného a řepkového šrotu
- Pondělí 28. prosince 2009 v 10:01® džigit
-
slepyc> myslím,že hodně záleží,co v tom máš.Hlavně chladno a neměnná teplota,pokud bez červů,zamrazit
Tento příspěvek byl editován 28.12.2009 09:02:49 uživatelem džigit. - Pondělí 28. prosince 2009 v 9:57® slepyc
-
dobrý den všem vinšuju a žádám radu, chtěl jsem jít dnes na ryby ale sněžení mě od toho úmyslu odradilo. ale včera večer jsem si nachystal trochu krmení(asi 3 litry) a nevím jak dlouho to vydrží. mám to vyhodit nebo to můžu nějaký čas skladovat v lednici. předem díky
- Pondělí 28. prosince 2009 v 0:15® Juraj
-
osprey> Nemáš za co se omlouvat. Každý máme rád něco jiného. Já už hledám ten správný prut na krmení delší dobu. Když mi sedí, tak je za ranec a to se mi stejně jako Kubovi, do prutu který je jen na krmení, vrážet nechce. Proto mě docela zajímá ten, který jsem uvedl o pár odkazů níže. Neznáš ho?
- Pondělí 28. prosince 2009 v 0:09® osprey
-
Juraj> Pak nevím, jestli těch 1000 Kč bude stačit.
Omlouvám se, nejsem závodník a nikdy nebudu.
- Pondělí 28. prosince 2009 v 0:06® Juraj
-
osprey> Ale potřebuje. Máme na závodech v pravidlech, že v průběhu závodu můžeš krmit pouze feederovým prutem, takže řeším stejný problém.
- Neděle 27. prosince 2009 ve 23:53® osprey
-
čabi> Na to přece nepotřebuješ feeder. Pokud to má házet jen krmelec a nemusí to detekovat záběry, stačí laciný kaprák.
Feeder zbytečně prodražují špice navíc – za 1000 Kč takový utahovák, jako chceš, těžko seženeš.
- Neděle 27. prosince 2009 ve 22:58® Juraj
-
čabi> Zdar. Já přemýšlím o tomhle. http://www.rybarskecentrum.sk/…er.92.0.html?…[cmd]=SINGLE&tx_rtgshop_pi1[uid]=111&tx_rtgshop_pi1[back]=215 KOukám, že se to trošku zkreslilo, takže je to ten 3,90 heavy. Kapku dražší a mrzí mě, že u nás ho nikde nemají, bo bych si ho chtěl ošahat. Byl bych raději, kdyby měl akci spíš do špičky, ale ty jsi zvyklý na Šímo, takže ti to je asi banán.
Tento příspěvek byl editován 27.12.2009 22:01:55 uživatelem Juraj. - Neděle 27. prosince 2009 ve 22:44® čabi
-
potřeboval bych poradit,spíš nějaký návrhy na feeder určenej pouze na zakrmování.Jedná se o prut se kterým budu zakrmovat s decovým krmítkem na závodech.Měl by být pevnej,tvrdej a bez problémů odhodit zátěž 100g(tj.plnej decovej krmelec).A cena by se měla pohybovat okolo 1000kč.díky za tipy
- Sobota 26. prosince 2009 ve 21:02® lajči
-
Heavy prúty sa vyrábajú v dĺžke 390 a viac. Ak by boli kratšie, boli by priliš tvrde. Môžeš sice použiť aj mäkšiu špicu, ale zdolavanie by bolo utrpenim a veľmi podobnym ako je zdolavanie klasickou palicou na ťažko. preto su v dĺžke ako som pisal. Celkom zaujimavou volbou sú aj prúty s premenlivou dĺžkou ako je napr Mikado Ultraviolet twin feeder ( uvadzam ho preto, lebo ho poznam, ale vyrabaju take aj pod inou značkou), ktorý má 60 cm dlhý medzikus a môžeš ho použiť v dĺžke 360 – 420, alebo kratšia verzia 330 – 390. Musím Ťa však upozorniť, že sa jedná o dosť tvrdé palice a v dĺžke 330 je to doslova druk. Mam ho doma a v tak krakej verzii som s nim lovil len raz, odvtedy vždy len v 390. Preto ak môžem poradiť tak radšej verziu 360 – 420.
Neber to, že by som Ťa nahovaral na tento prut, len som poukazal na možnosť aj takehoto vyberu. Ak s feedrom začínaš, radšej by si mal voliť mäkšie typy. Tie umožňujú viac začiatočníckych chýb.
- Sobota 26. prosince 2009 ve 20:53profil byl smazán
-
Alzo> Rozdíl je v tom veliký. Šňůra se používá tam, kde je obtížnější čitelnost záběru (velká dálka, tažná voda). Lépe přenáší signály na špičku (je neprůtažná). Negativem je zvýšené nebezpeční vyříznutí ryby. Maximálně názorný příklad rozdílu monofil x pletenka podal Osprey ve svém druhém DVD. Pokud to uvidíš, bude vše jasné.
- Sobota 26. prosince 2009 ve 20:51® Alzo
-
Zdravím, chtěl jsem se zeptat je při chytání na feeder je lepší mít na cívce šňuru bo silon? Je-li v tom vůbec nějakej rozdíl…:)díky za odpovědi
- Sobota 26. prosince 2009 ve 20:49profil byl smazán
-
paalo> Tohle je hodně subjektivní, každý ti napíše něco jiného. Dle tvých požadavků bych šel určitě minimálně do media (spíše heavy). Pak také záleží na požadované ceně, speciálních požadavcích,… Prostě zajdi do krámu a okoukni tamější sortiment.
Osobně mám raději parabolickou akci, měkčí prut. Na střední řeku medium ještě stačí. Já vlastním Shimano SpeedMaster Medium a koupi rozhodně nelituji. Můžeš se inspirovat a nemusíš