Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 1. prosince 2009 v 19:53® Juraj
-
krčma>
)
- Úterý 1. prosince 2009 v 19:51® Juraj
-
plavan> Bojovka je dobrá taky k tomu, že hodím prut do vidle a krmelec stáhnu do kýble, naplním, napíchnu, přehodím z5 a už to letí.
- Úterý 1. prosince 2009 v 19:49® Juraj
-
plavan> Když jsem v Praze dělal, tak mě ani nenapadlo nahodit. Z tvé fotky je patrno, že je to škoda. Zase jsem nemusel 3 hodiny čučet na „kolbenku“.
Tento příspěvek byl editován 1.12.2009 18:52:29 uživatelem Juraj. - Úterý 1. prosince 2009 v 18:30@ acam1
-
plavan> Tak jo …, věřím ti
- Úterý 1. prosince 2009 v 17:34® plavan
-
acam1> s tou bojovkou jsi rychlejší při vytahování ryby z vody plavačkovým podběrákem, protože povolíš páčku, dáš prut do vidličky a ručku s očkem přitahuješ obouruč. Na nic jiného ta bojovka není. Předobrzda je o dost citlivější než bojovka.
- Úterý 1. prosince 2009 v 17:25@ acam1
-
plavan> mám tři TWINy 2 x FA a 1 x FB jsem s nima spokojenej ale nemaj bojovku
- Úterý 1. prosince 2009 v 16:53® plavan
-
acam1> tak s tou tříbrzdou nemám žádnou zkušenost. Já už pomalu přešel na předobrzdy a zpátky to asi nebude možné. Ale určitě to bude naviják výborný co do chodu a brzdy. Dnes už je trochu ale problém s kvalitou. Jestli od nějakého navijáku, který si dnes koupíš, čekáš nějakou dlouhověkost, budeš dost možná zklamaný. Jinak ta přední brzda u tříbrzdového navijáku funguje tak, že se spouští až při úplném dotáhnutí bojovky i zadní brzdy. Ale jsou tam už některé prvky z předotwina, čemuž odpovídá i cena. Já bych si ale přišetřil na Twina FC, když už chceš mít nóbl strojek.
- Úterý 1. prosince 2009 v 16:44® plavan
-
Juraj> nechytám na boilies. Normálně na 3 červy. Někdy chytím i pár kaprů večer, někdy skoro nic. Nemám te´d náladu tam hrnout krmení za stokoruny a lapit dvě podoustve. Tak čekám na kaproše s dvěma nahozenými pruty. A jelikož jsem línej, tak mi to i vyhovuje. A mám teď v mobilu internet, tak surfuji. Anebo se kochám památkami naši stověžaté matičky
- Úterý 1. prosince 2009 v 15:29@ acam1
-
plavan> ty jsi známý znalec shimano kolovrátků, nemáš už náhodou nějakou zkušenost s „TWIN POWER CI4 RA“
- Úterý 1. prosince 2009 v 15:04® Bigpista
-
krčma> Tady nikde neni na břehu plovoučka, kam to chodíš chytat?
- Úterý 1. prosince 2009 v 10:36® krčma
-
Juraj> V klidu 5O vytažený 90 jako každej normální chlap. Úhel to drží spolehlivě. Ta plastová objímka se dá sundat,a navlíknu na to držák na deštník.Pak to zapíchneš i do tvrdý země.(plovoučka)
- Úterý 1. prosince 2009 v 1:24® Juraj
-
krčma> A propó. Ten podklad pod tím je plovoučka, nebo lino? Mám doma na chlup stejný lino(nový,tak machruju).
- Úterý 1. prosince 2009 v 1:14® Juraj
-
plavan> To chytáš na boilies?
- Úterý 1. prosince 2009 v 1:13® Juraj
-
krčma> To vypadá dobře. Na jakou dýlku se to dá roztáhnout? A jak je spolehlivá aretace úhlu?
Tento příspěvek byl editován 1.12.2009 00:18:28 uživatelem Juraj. - Pondělí 30. listopadu 2009 ve 21:09® brko
-
Bigpista> tohle dělá i Fencl
- Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:18® troutkiller
-
Bigpista> Já něco podobného koupil u Vaněčku v písku,stálo to kolem 500kč ale je to o 1000 procent lépe zpracované!Od té doby kdy sem to zachvátil už nenosím klasické vidličky
- Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:16® plavan
-
Juraj> to já bych stihnul obhospodařit klidně i šest prutů
Na dva pruty jsem měl včera tři záběry za 5 hodin. V sobotu dokonce za šest hodin jeden záběr. Možná jich bylo o trochu víc, ale já si jich nevšimnul
- Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:03® krčma
-
Bigpista> TOMI-KORDA přímo v krámu na netu jsem to nenašel,a cena asi 250.
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 19:51® Bigpista
-
krčma> To vypadá taky docela zajímavě. Můžu se zeptat, kde jsi to sehnal?
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 19:25® krčma
-
Juraj> Čus já používám tohle,je tu možnost výšky i uhlu
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 18:30® Juraj
-
plavan> Já myslel, že se sbírá bavlna a známky.
Na dva feedery (pokud nechytám dravce) to prostě nestíhám. Já o ní přemýšlím k feeder křeslu, ale asi si jí budu muset nechat udělat na míru, krapet delší. ten posez je dost vysoko. Jestli teda bude pan Fencl ochoten na to přistoupit.
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 17:50® plavan
-
Bigpista> na řeku jsou ty Fenclovky vynikající, obzvláště v případě, že lovíš na dva pruty. Je těžké udržet pozornost při lovu kaprů třeba po dobu 5 hodin, když záběry přicházejí ojediněle. Ty vidličky ti, při jejich správném použití, ochrání pruty a ryby jenom sbíráš.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2009 16:51:00 uživatelem plavan. - Pondělí 30. listopadu 2009 v 16:29® spike-cz
-
ok, sorry. Neprobral jsem se vláknem moc dozadu.
Používám a neměnil bych.
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 16:01® Bigpista
-
spike-cz> Já to myslel na řeku s prutem nahoru. Na špičku k hladině bych preferoval klasické feederové vidličky…
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 15:26® spike-cz
-
Tenhle tip vidličky na feeder používám taky a je super když jsou špičky nahoru. Při poloze prutů rovnoběžně s řekou to není ono. Mám doma dělané a fakt je, že ryba z nich prut nesebere.
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 10:01® Bigpista
-
Tak tu fencovku asi zkusím. Koukám, že názory se různí, tak si asi budu muset pořídit vlastní zkušenost
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 1:16® Juraj
-
osprey> Tak to si piš, že správně děláš mnohé. Tvoje články ze všech oborů rybařiny mě dokážou upoutat, i když se danou technikou nezabývám. Pro mě je top článek „Poslední úvahy nad feederem II.“ Tam jako kdyby mi před očima běžely mé myšlenky. Mluví mi přímo z duše. Jen bych to nikdy nedovedl tak krásně napsat.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2009 00:18:32 uživatelem Juraj. - Neděle 29. listopadu 2009 ve 22:27® osprey
-
Juraj> Asi je to tím, že jsem nikdy od nikoho nebral žádné provize a píšu, co si myslím. Občas s tím mám i problémy.
Mám podomácku dělanou vidli na principu fenclovky doma už 15 let (našel jsem ji u vody) a nějak mi ten systém nesedí. Ale vím, co vyhovuje těm, kdo ji mají.
Taky jsem si nikdy nemyslel, že jsem ten, kdo dělá věci správně.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 20:13® Juraj
-
osprey> Člověče ty by jsi měl brát kroupu za reklamu.
Ty to umíš tak pěkně podat, že si tu Fenclovku asi koupím. Vychvaluje mi jí spousta lidí a dlouho o ní uvažuji, ty to ale tak pěkně naservíruješ, že mám pocit, že mi jí nikdo necpe (ta 2 že za sebou jsou hrozná, ale příhodnější spojení mě nenapadá)a sám jsem zatoužil si jí koupit.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:51® crazykapr
-
osprey> Já když si poprvé vybíral feeder tak jsem si taky myslel že mi někdo řekne určitý kousek, a já ho koupím
Ale je to o trošku složitější…