Chytej.cz

Feeder

V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:53® vladah
vladah

Piranha> tak to tam dával nikdo jinej takže to je jedno

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:47® Piranha
Piranha

vladah> to nevadi porusujes autorska prva

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:44® vladah
vladah

Piranha> tak sice to neni přímo z chytej ale je to dělaný jako TVrip

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:27® Piranha
Piranha

vladah> majitel tohohle serveru je vyrobcem a pravoplatnym vlastnikem práv techto DVD toho DVD, nedivil bych se kdyby jsi se uz nepripojil na chytej.cz v horsim pripade na tebe bylo podano trestni oznameni za porusovani autorskych prav.Kazdej slusnej a opravdovej rybar si to DVD koupi.Ani by mne netesilo mit nejakou stahovacku, to je proste prasarna. On by ti k tomu rekl svoje.Vim ze ses mladej vul, ale aspon o tom drz pysk.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:23® Piranha
Piranha

vladah> ten Mitchel co jsi mi ukazoval ted je takova horsi varianta toho co jsem ti ukazoval ja.Mel jsem ho v ruce a je docela tezkej, ten co jsem mel ja je jak pirko a ma plne parabolickou akci, Olda by ti mohl rict jak jsem na nej tahal na Parmu na 14ku vlasec, ta mrcha delala vyskoky jako potocak :-) Ja na labe pouzivam jako kmen 0,18 a 0,20 a navazce od stejnych prumeru jako kmen az po 0,10.Ted na zimu to bude o 0,10kách az do 0,138 fendreelu od colmiku.Tu 0,20 mam colmikackou vyrabenou s nejakou japonskou technologii v cerveno oranzovou.Cena je dobra a navic dobre drzi a je krasne videt.Ryby to neplasi to je plk.Sel bych do toho Mitchella Universe Feeder 2 ten je cenove dobrej a myslim ze se dela i ve 3,60 ale neni v kaci s navijakem a je o kilo drazsi myslim.Zeptej se u Braunsteina.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:22® acam3

vladah> Myslíš, že je to legální? Na tomto WEBu je prodej toho DVD co stahuješ zdrojem zisku.

Jen pro tvou informaci, podle IP adresy není problém zjistit, kdo jsi. Pokud nemáš od svého poskytovatele pevnou IP adresu, tak ti ji přiděluje DHCP server automaticky podle MAC adresy tvé síťové karty, což se eviduje.

Jestli ti můžu poradit tak toho raději nech nebo se tím alespoň nikde nechlub.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:02® vladah
vladah

Sander> to je taky na torrentech a to si stahuju mám dve dvd o tom

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:56® Sander
Sander

vladah > měl jsem namysli tohle:

http://edice.chytej.cz/…em_123_minut

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:54® vladah
vladah

Sander> já si stáhl DVD s Rudolfem Hrušinskym a to feeder velké ryby

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:52® Sander
Sander

vladah > doporučuji ti shlédnout ospreyovo první DVD o feederu.

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:49® vladah
vladah

Sander> jasně tak díky za rady uš jen pořídit a naučit se stim chytat :-D to bude sranda to mi uteče ze začátku ryb

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:48® Sander
Sander

vladah > na takovou řeku je silnější vlasec asi nutnost, já se také v poslední době naučil chytat na vlasce s průměrem o pár setin větší než bych rád, se zjištěním, že rybám to je celkem fuk. Nějaká 0,20–0,22mm by se ti tam šikla. Se silnější zkušenosti nemám, ale na to později přijdeš sám, jestli ji použít nebo ne.

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:44® vladah
vladah

Sander> takže se spíše podívat po jinym kterej bude kvalitnější a pak jen vlasec viděl sem že plno lidí chytá na 25 tak nevim bál bych se že se mi to přetrhne já mám totiš na teleskopech 28–30

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:41® Sander
Sander

vladah > ten Avocet (naviják) je celkem pekáč, ten na Labe neber, budeš s ním nešťastnej.

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:39® vladah
vladah

Piranha> tak díky zkusim se podívat a viděl sem na netu http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…-2000-zdarma tenhle tak se chci zeptat co jsi o tom mám myslet jestli je dobrej nebo se podívat po lepšim

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:38® Sander
Sander

vladah > důležitý je silnější převod a kvalitní zarážka zpětného chodu. Kvalitní brzda je samozřejmost. K tomu Kingfisheru kamarád koupil tento ve velikosti 30: http://www.rybarovypotreby.cz/…-fd-730-spro

Naprosto dostačuje.

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:37® Piranha
Piranha

vladah> skoc k Braunsteinovi a tam ma klacek 60–120g Mitchell Universe Feeder.Ja jsem ho mel pak jsemho dal Monasterovi je to dobrej klacek.Je teda 3,30 ale dobre se s nim chyta a navic ted ho maj v akci za necelych 1400 i s navijakem mitchel, ale to bych asi osedlal necim jinym, treba Shimanem Katanou na zacatek ta je za nejakych 700,–- Jinak se podivej na www.braunstar.cz

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:36® skwor
skwor

vladah> Špičku nejjemnější, jaká jde v daných podmínkách použít. Napsat přesně jakou nejde, to si musíš zkusit. Naviják jakýkoliv ve velikosti kolem 2000–3000, brzda podle toho, co Ti sedí. V prutu Sanderovi věř, ty Kingfishery chvállí dost lidí.

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:32® vladah
vladah

Sander> to neni zapotřebý a navijáky to sou ty samí jako na teleskopických prutech nebo jiný??? Protože nikdo tvrdí že maj bejt menší navijáky kvůly jemnýmu vlasci tak se radši ptám

Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 10:37:30 uživatelem vladah.
Neděle 15. listopadu 2009 v 11:30® Sander
Sander

vladah > kamarád nedávno koupil nějaký feeder od Kingfishera, byl jsem docela překvapen, je docela použitelný.

http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…robnosti.php?…

Nevím jestli je to přesně ten samý tip, kdyžtak se ti večer zeptám.

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:26® vladah
vladah

Sander> tak abych se vešel do 2500 i s navijákem

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:25® Sander
Sander

vladah > to by znamenalo, že budeš potřebovat prut dlouhý, kategorie heavy. Kolik za něj chceš dát?

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:23® vladah
vladah

Sander> no jednalo by se o labe docela proudný a hloubka zhruba uš tak 5metru od břehu a zhruba tak nahazovat těch 5 metru od břehu

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:21® Sander
Sander

vladah > je ta řeka velká? Proudná? Chceš házet daleko? Jaké chceš chytat ryby? K navijáku se dostanem později, není tak podstatný.

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:19® vladah
vladah

Sander> no jakej je nejlepší pru na řeku jestli s měkou nebo tvrdou špičkou a co je za potřebí za naviják

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:16® Sander
Sander

vladah > ptej se konkétně.

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:14® vladah
vladah

chtěl bych se zeptat na vše ohledně feedru chtěl bych stím začít příde mi totiž jako dobrý způsob lovu nemohl by ste mi stím nikdo poradit???

Neděle 15. listopadu 2009 v 9:36® acam3

regulus> Pro mě jsou směrodatné 4 fáze.

1. Objednal jsem zboží
  2. Zaplatil jsem zboží
  3. Zboží jsem nedostal
  4. Dodavatel nekomunikuje

Závěr: dodavatel je čórkař.

Ten prut doručila přepravní služba „ups Česká republika“, ale nedoručili ho mě, dali ho sousedovi, aniž by jeho nebo mě znali a mě dali do schránky informaci o tom, že to daly člověku se jménem … Říkal jsem si „no to jsem asi měl smůlu“ ale teď už je mi jasný to bylo štěstí, protože jak je vidět, tak za zaplacené zboží přepravní služba „ups Česká republika“ nezodpovídá. Ale mě nezajímá jak má TackleShop vyřešenou logistiku. Znovu opakuji, pokud někomu zaplatím za zboží, on ho nedodá a nereaguje na moje výzvy, tak je to u mě normální čórkař.

Kontaktoval jsem „ups čr“ a tam mi odpověděli, že o žádné zásilce, na mojí adresu/jméno, která odpovídá mému popisu, nemají žádný záznam.

KONEC

Můžeš tomu věřit nebo nemusíš, je mi to fuk.

Neděle 15. listopadu 2009 v 0:28® acam3

regulus> Dneska už jsem nachcanej, zítra …

Neděle 15. listopadu 2009 v 0:06® regulus
regulus

acam3> já netvrdím, že to semka píšeš jen tak, ale mě už se stalo, že zásilka ze zahraničí doputovala do Prahy, na poště Praha 120 ji protáhli celním řízením a poslali ji do Brna kde bydlím. Protože jsem zhruba tušil, kdy by zásilka mohla dojít, tak jsem cvičně volal jednou týdně na balíkovou poštu v Brně jestli ji tam nemám, dle paní co to brala jsem ji tam neměl, oznámení o uložení zásilky pochopitelně žádný. Asi 3 týdny po tom co ta zásilka měla přijít mi na pevnou linku volala paní z pošty Praha 120, že tam mám zásilku a že pokud ji chci, tak si ji mám osobně převzít v Praze, protože jsem nebyl zastižen a na opakovanou výzvu k vyzvednutí zásilky nereagoval (dokonce to na tom balíku bylo i napsaný s razítkem brněnské pošty). Paní v Praze jsem to slušně vysvětlil, ale jakej jsem udělal cirkus v Brně, ti musí být jasný.

No na základě této, bohužel nejedné zkušenosti se naskýtá otázka, co se s takovou zásilkou stane, opravdu ji pošlou zpět, další možnost je, že se zásilka ztratila a vůbec to nemuselo být u nás.

Ještě jedna věc, píšeš, že ti neodpověděli, mají telefon, zkoušel jsi tam zavolat, poslat dopis poštou??? Já nevím, ale já bych to určitě udělal, těch mailů bych napsal třeba 10.

Víš, v každým takovým e-shopu se může vyskytnout chaos a bordel, že to neodejde, někdo udělá chybu, ale fakt se mi nechce věřit, že by ani na opakovanou urgenci nereagovali.

Je velmi jednoduchý někoho nazvat podvodníkem …

Ještě abysme tady neplivali jen po Český poště, kopil jsem multík v Kanadě a on tam chudák nalítal asi 6000 km, třikrát byl v Montrealu než Kanadská pošta trefila správný letadlo do Evropy, zásilka měla sledování a já fakt nechápal co tam s tím nacvičujou. :-)

Tento příspěvek byl editován 14.11.2009 23:10:54 uživatelem regulus.