Vyhledávání
Feeder
V diskuzi je 22.752 příspěvků, z toho 22752 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 15. března 2005 ve 22:12® Rico
-
> Klon: nechci te urazit ale muj mozek nmejak neztiha…
- Úterý 15. března 2005 ve 22:10® Klon
-
> Rico: vlastně splávek je ukotven těmi broky,takže chytaš vlastně na těžko,nenechávám splavávat. už pochopil???
- Úterý 15. března 2005 ve 22:02® Rico
-
> Klon: sice moc ne ale jsem vdecnej za kazdou radu…
- Úterý 15. března 2005 ve 21:57® Klon
-
> Rico: razím taky na čudly a čekám že by mohl přijít kapr,ale radši si dávám menší iluze než abych byl potom nasr. j,jinak budu používat 2g + 2g a vlastně broky budou ležet na dně a navnada nad dnem houzka,červi. Pochopils???nevim jak bych ti to vysvětlil,taky v tom nejsem borec,znám jen to co mám odkoukaný apod.
- Úterý 15. března 2005 ve 21:49® Rico
-
> Klon: jeste bych se te chtel prosim zeptat jakou mam pouzit sestavu a jaky splavek a nebo brko?? vis zacatecnik sice mam nacteno ale praxe nulova
(
- Úterý 15. března 2005 ve 21:48® Rico
-
> Klon: a naco razis ty?
- Úterý 15. března 2005 ve 21:46® Klon
-
> Rico: já bych řek že půjdou,musej být hladový,zima je dlouhá. já taky o víkendu razím tak jsem zvědav
- Úterý 15. března 2005 ve 21:44® Rico
-
> Klon: vyzkousime uvidime koupim mocny cervy naparim housku uvarim hrach a snyd neco vemou
- Úterý 15. března 2005 ve 21:34® Klon
-
> Rico: přitahuje to většinou plotice,cejny,ale to magi je hodně aromatický a byla dlouhá zima,takže i kapřík by mohl
- Úterý 15. března 2005 ve 21:22® Rico
-
> Klon: díky moc zkusím
- Úterý 15. března 2005 ve 20:22® Klon
-
> Rico: zkus tenhle, kukuřičnej šrot ovesný vločky strouhanka magi množství si udělej kolik chceš jen bacha na to magi 10kg = 1 magi
- Úterý 15. března 2005 ve 20:10® Rico
-
4 all: ja se tesim jak blecha!! uz abych tam sedel… jeste bych se chtel zeptata jak se daj uchovavat moucny cervi??
- Úterý 15. března 2005 ve 20:06® Rico
-
4 all: s tim magim jsem to cetl
diky za rady a presne nejaky recept na krmeni?
- Úterý 15. března 2005 ve 20:01® Klon
-
> Rico: jo s tím magi ale pozor,je to na 10 kg krmné směsi 1 magi,takže podle toho úměrně
- Úterý 15. března 2005 v 19:49® jaryn
-
Rico – nějakou dobu zpět se tu vedla řeč o krmení a někdo psal strouhanku, šrot a do toho magi, je prý dobře cejtit
- Úterý 15. března 2005 v 19:16® ywan
-
Rico : ozaj a háčik č. 10
))))) kedysi som takto chytával, a celkom to šlo
- Úterý 15. března 2005 v 19:15® ywan
-
Rico : vyskúšaj otrepnú klasiku – kukuricu alebo hrach, alebo kúp v zooshope múčne červy
- Úterý 15. března 2005 v 19:12® ywan
-
Rico : na podobnej vode často chytávam, stačí ak hodíš trochu kukuričného šroto mixnutého s ovsenými vločkami. Nástrahu nechaj 10 – 20cm nad dnom, malo by to mať efekt
)
- Úterý 15. března 2005 v 18:57® Zlinsky_lovec
-
Rico:Není zac,jinak asi na plavajdu pujdu na tlouste
- Úterý 15. března 2005 v 18:55® Rico
-
> denyg: dekuju…
- Úterý 15. března 2005 v 18:50® Zlinsky_lovec
-
Rio:Držím ti palce,ale jak vis,jsem vyvinuty jen ve vlaceni,takže ti neporadim…
- Úterý 15. března 2005 v 18:25® Rico
-
4 all: v sobotu se chystam na plavacku na 6 ha rybník(zatopená propadlá šachta)viz viz. url je tam bahno. A tak bych Vas chtel poprosit jestli by jste mi neporadili cim zakrmit a jestli vubec zakrmit a jakou pouzit navnadu, jestli splavek nevo brko. Chtel bych vytahnout nejake ploticky kdyby prisel kaprik nebo velikej lopatak nezlobil bych se… Díky moc za rady (na plavacku jsem chytal jednou v zivote)
- Úterý 15. března 2005 v 10:21® piskot
-
mirmen:Když tak nad tím uvažuju máš pravdu. Dost nadávám na žvejku Jaxon Orion,lae co do úspěšnosti je asi nejlepší. Jak Shimano tak brownig mám ve trdší verzi a právě při závodech se mi dost často stane a to zejména při rychlé obměně prutů se mi stane ,že další záběr přestřelím. Dík za důvod k zamyšlení.
- Pondělí 14. března 2005 v 17:47® mirmen
-
HaD: máš pravdu v tom, že je to v ruce a v perfektně fungující brzdě. Ale na mysli jsem měl hlavně zásek na vzdálenosti 15 – 50 metrů při používání slabých kmenů a ještě slabších návazců. Uvažuju o nové matchce a zvažuju, zda jít do rychlé nebo zda dát přednost prutu o něco pomalejšímu a s větším ohybem. Když jsem přecházel z fídru Shakespeare QUO medium na Shakespeare Sigma medium-heavy, tak jsem 2–3 vycházky měl více upálených ryb než za 15–20 vycházek předtím. Stejný naviják, kmen, návazec, montáž i nástrahy i cílové ryby, ale rozdíl v akci prutu. Dalo se to řešit gumou, zesílením návazce, zjemněním brzdy nebo rukou při rychlosti a délce přizvednutí prutu při záběru. Docela by mne zajímal názor někoho, kdo chytá závodně a prošlo mu rukou víc match prutů, potápivých vlasců aj.
- Pondělí 14. března 2005 v 17:36® HaD
-
> mirmen: to je otázka. já zdolávám při slabém vlasci prutem max. z 50 %. Zbytek výpadů tlumí ruka a ne špička prutu
- Sobota 12. března 2005 ve 22:42® mirmen
-
HaD: nemám moc zkušeností, ale postupně začínám přemýšlet nad tím, zda to náhodou není úplně jinak. Rychlý prut dokáže uprásknout těžší rybu raz-dva, zejmena na návazcích 70–90 deka. Pomalejší prut s větším ohybem je šetrnější při záseku. Na jedné straně to zdánlivě směřuje proti zájmům rybáře, ale na druhé straně : přeci máme k dispozici setsakrametsky kvalitní a chytlavé háčky ( například colmic nuclear), u kterých stačí často prut spíš jen přizvednout než přiseknout. Navíc – kdysi skalní rybář dbal na uschování hrotu háčku v nástraze, kdežto v současnosti je to úplně jinak.
A když přemýšlím nad fluorokarbonem, tak se do základní směsi přidávají sloučeniny, které vlastnosti původní směsi pozměňují. Dosahuje se jiných charakterových vlastností ( jiný průchod světla=jiná viditelnost pro rybu, jiná průtažnost=ovlivnění uzlu a schopnosti vlasce vnímat náraz aj.), ale za všechno se platí. Nějak mi nesedí mít na všechny druhy rybařiny výrobci a prodejci propagovanou „rychlou špici“. - Sobota 12. března 2005 ve 22:14® HaD
-
> mirmen: já preferuju rychlejší prut
- Sobota 12. března 2005 ve 22:12® mirmen
-
Je to o feederu a plavačce. Co je výhodnější? S ohledem na slabší vlasce a delší vzdálenost? Matchka, která má rychlou akci a je tuhá nebo když je pomalejší a pracuje ve věrším ohybu????
A navíc, je v tom rozdíl při použití fluorokarbonu?? - Sobota 12. března 2005 v 16:58® HaD
-
> hraji: aha
- Sobota 12. března 2005 v 15:26® hraji
-
HaD: manta je obrovský rejnok